Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Sol napisał(-a):

Wiem, że była ale się zmyła, a moim zdaniem wygląda lepiej bo jest spojna z resztą indeksów. 

to juz kwestia przyjetej doktryny. Wybrac czołgi czy haubice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki szalony lecz wydaje mi się, że ciekawy pomysł mianowicie może dałoby się gdzieś na deklu wkomponować nick każdej osoby, która kupi sobie ten zegarek. Wówczas każdy oprócz tego, że ma zegarek rocznicowy forum miałby trochę własny😉 Oczywiście pytanie o ile wzrósłby koszt zakupu? Ja przyznaję, że mógłbym dopłacić bo i tak zegarek ten będzie pamiątką nie na sprzedaż a pamiątka spersonalizowana cieszy jeszcze bardziej😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam taki szalony lecz wydaje mi się, że ciekawy pomysł mianowicie może dałoby się gdzieś na deklu wkomponować nick każdej osoby, która kupi sobie ten zegarek. Wówczas każdy oprócz tego, że ma zegarek rocznicowy forum miałby trochę własny Oczywiście pytanie o ile wzrósłby koszt zakupu? Ja przyznaję, że mógłbym dopłacić bo i tak zegarek ten będzie pamiątką nie na sprzedaż a pamiątka spersonalizowana cieszy jeszcze bardziej

Świetny pomysł. Indywiduakny grawer. Marcinie dałoby się ogarnąć taką personalizację ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nieopłacalne i poza zasięgiem. Można we własnym zakresie udać się do jubilera, który wykona grawer :)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Świetny pomysł. Indywiduakny grawer. Marcinie dałoby się ogarnąć taką personalizację ? emoji6.png

Jak 100 osób się zapisze na forum to zrobimy w cenie, tyle, że nie dla wszystkich to musi być dobra opcja....takie personalizowane zegarki przy odsprzedaży raczej tracą...no chyba, że byłaby to personalizacja dla papieża

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, Nocny Jastrząb napisał(-a):

Mam taki szalony lecz wydaje mi się, że ciekawy pomysł mianowicie może dałoby się gdzieś na deklu wkomponować nick każdej osoby, która kupi sobie ten zegarek. Wówczas każdy oprócz tego, że ma zegarek rocznicowy forum miałby trochę własny😉 Oczywiście pytanie o ile wzrósłby koszt zakupu? Ja przyznaję, że mógłbym dopłacić bo i tak zegarek ten będzie pamiątką nie na sprzedaż a pamiątka spersonalizowana cieszy jeszcze bardziej😊

Jak kiedyś Chronos-Art robił zegarek dla klubu to można było o taką opcję poprosić. Pamiętam dobrze, bo Paweł mi takowy grawer wykonał. Z tym że jak piszą koledzy, można to też zrobić indywidualnie, po zakupie zegarka. 

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak 100 osób się zapisze na forum to zrobimy w cenie, tyle, że nie dla wszystkich to musi być dobra opcja....takie personalizowane zegarki przy odsprzedaży raczej tracą...no chyba, że byłaby to personalizacja dla papieża

Jak ktoś taki zegarek kupuje na handel, to niech nie kupuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Jak ktoś taki zegarek kupuje na handel, to niech nie kupuję emoji14.png

Dokładnie tak👍 takiego zegarka moim zdaniem nie kupuje nikt przypadkowy, bo w zasadzie po co mu zegarek jubileuszowy jakiegoś forum, w którym nie uczestniczy. Zatem czy będzie tam na deklu tylko logo klubu czy też czyjś nick to w zasadzie dla niego raczej wszystko jedno jeśli kupi bo podoba mu się na przykład tarcza. Ale tarcza też w pewien sposób jest spersonalizowana pod nasze forum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozemy zrobic bardzo oryginalny i ciekawy grawer na deklu, zamiast samego logo. Np uzyc symboliki przemijalnosci czasu. Klepsydra, niemowle, czaszka ale to musialby ktos namalowac w formie nadającej sie do okręgu. 

IMG_6451.jpeg

IMG_6450.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

1529761340_file_000000005b705246bf7b4a080dda4ff7_conversation_id67ea745d-cfac-8012-b4ec-db00a419088amessage_id0f93cd4f-9f92-4219-b9a1-b05592b70fcc.thumb.jpg.60bfe3c6bcdcfa90e7e7e4dba942fbf4.jpg

Edycja.

A czaszka może mieć na czole logo KMZiZ :D

Edycja nr.2

To tylko w formie żartu, wiem doskonale, że na designie to ja się nie znam.

:)

file_000000005b705246bf7b4a080dda4ff7_conversation_id=67ea745d-cfac-8012-b4ec-db00a419088a&message_id=0f93cd4f-9f92-4219-b9a1-b05592b70fcc.webp

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedy ruszamy z zapisami?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
25 minut temu, @rtur napisał(-a):

To kiedy ruszamy z zapisami?

Został jeszcze dekielek. Czekamy na finalne decyzje Zarządu Stowarzyszenia i wtedy podamy szczegóły

W dniu 31.03.2025 o 13:01, Enkil napisał(-a):

Ten obrazek wygenerowało AI czy ukradziony czy też sam narysowałeś ? Jest nie głupi i moglibyśmy go obrysować i taką uczynić grafikę na deklu, jeśli oczywiście nikt nic nie miałby przeciwko.

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Został jeszcze dekielek. Czekamy na finalne decyzje Zarządu Stowarzyszenia i wtedy podamy szczegóły

Ten obrazek wygenerowało AI czy ukradziony czy też sam narysowałeś ? Jest nie głupi i moglibyśmy go obrysować i taką uczynić grafikę na deklu, jeśli oczywiście nikt nic nie miałby przeciwko.

We wtorek mamy zarząd to damy znać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak nieskromnie zapytam, o ile nie jest za późno, czy co do dekielka nie mogłoby być ankiety/ileś wzorów (ok. 3)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A tak nieskromnie zapytam, o ile nie jest za późno, czy co do dekielka nie mogłoby być ankiety/ileś wzorów (ok. 3)?

Myślę, że można zrobić ankietę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Myślę, że można zrobić ankietę emoji6.png

Czyli propozycje:

Duży logotyp Klubu

Klepsydra, niemowle i czacha 

Wieża zegarowa Zamku Królewskiego

?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Czyli propozycje:

Duży logotyp Klubu

Klepsydra, niemowle i czacha 

Wieża zegarowa Zamku Królewskiego

?

Super. Tylko teraz ta trudniejsza część: ładne obrazki 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wytłumaczcie mi proszę jaki związek z KMZiZ (a tym bardziej z jego 20-leciem) ma czacha, a przede wszystkim dziecko?

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi