Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Antiquarius

Wentylator Personalny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem Koledzy,

mam pytanie, czy macie jakieś ciekawe typy na wentylator do chłodzenia się w podróży, głównie z zamysłem dyskretnego używania w trakcie zwiedzania różnych miejsc?

Edytowane przez Antiquarius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak...

Fun.jpeg

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie używałem, ale widziałem ludzi korzystających z takich gadżetów. Tutaj pierwszy, lepszy dla przykładu

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/akcesoria-komputerowe/mini-dmuchawy/wiatrak-wentylator-na-szyje-kark-usb-c-przenosny-5-trybow-lcd-1?gad_source=1&gad_campaignid=23504737355&gbraid=0AAAAADoIO68AU0ZgBNNpXHqh1Dv-n31X8&gclid=CjwKCAjws_DTBhB_EiwAXZknGQvmnwdXe2FKq4LLWjoaeBxxGd8sgEd6l1s54WX9T5y6XBQb9y5YMBoC_UIQAvD_BwE

Jest też ewentualnie kolekcja Adidasa z Rickiem Owensem, ale to już mało dyskretne. Ciuchy z "personal air conditioning system"

On the heels of Rick Owens's fan-powered Adidas tracksuits blowing up at  Paris Fashion Week, we've rounded up five examples of pneumatic outerwear  that doubles as personal aircon. As climate change heralds

Edytowane przez Ceteth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Autor1984 napisał(-a):

Tak...

Fun.jpeg

:))). Odlotowy wręcz..

33 minuty temu, Ceteth napisał(-a):

Sam nie używałem, ale widziałem ludzi korzystających z takich gadżetów. Tutaj pierwszy, lepszy dla przykładu

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/akcesoria-komputerowe/mini-dmuchawy/wiatrak-wentylator-na-szyje-kark-usb-c-przenosny-5-trybow-lcd-1?gad_source=1&gad_campaignid=23504737355&gbraid=0AAAAADoIO68AU0ZgBNNpXHqh1Dv-n31X8&gclid=CjwKCAjws_DTBhB_EiwAXZknGQvmnwdXe2FKq4LLWjoaeBxxGd8sgEd6l1s54WX9T5y6XBQb9y5YMBoC_UIQAvD_BwE

Jest też ewentualnie kolekcja Adidasa z Rickiem Owensem, ale to już mało dyskretne. Ciuchy z "personal air conditioning system"

On the heels of Rick Owens's fan-powered Adidas tracksuits blowing up at  Paris Fashion Week, we've rounded up five examples of pneumatic outerwear  that doubles as personal aircon. As climate change heralds

Właśnie o tym myślałem ( niestety nie o kolekcji Rocka Owensa ) . Z drugiej strony może coś bardziej klasycznego, tylko może jest coś bardziej "jakościowego". https://allegro.pl/produkt/wiatrak-reczny-powerbank-10000mah-mocny-usb-5-predkosci-9m-s-5876a5a2-5072-4747-b1d1-8a8e187d4ce2?offerId=18216999643&reco_id=8c60bbb4-9647-11f1-92a0-aee56371c995&sid=7260544b075cef6c164bdc6bec0f1a3b7b2b90e71688a68ba63969222a3e57e1

Edytowane przez Antiquarius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi