Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Co to?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Co to?

Jeśli jesteś spostrzegawczy i dobrze się przyjrzysz to na samym środku zdjęcia zauważysz takim maluteńkim druczkiem napis htc 10. Obstawiam, że to pudełko od tego właśnie telefonu.

Bez urazy :D

Edytowane przez bart8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehehe, takie ładne że nie przyszło mi do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu pisałem o moich zmaganiach z serwisem samsunga w kwestii naprawy a poźniej wymiany tableta na nowy.

Po długim czasie udało się i wymieniono mi urządzenie na nowe w dodatku na nowszy model.

Także jeśli Wam zależy i macie trochę uporu to warto zawalczyć o swoje.

Większość czasu zajęło mi szukanie odpowiednich drzwi i liczenie że w końcu serwis skutecznie naprawi tablet.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym nieco odejść od tematu. Mianowicie zastanawiam się nad smartwatchem. Spodobała mi się seria nowych smartwatchy Fossila. Taki zegarek to koszt ok 900 zł tak więc nie tak tanio. Myslicie, że warto jest inwestować?

Czy lepiej jest jednak sobie odpuścić taki bajer i kupić sobie zegarek od firmy Adriatica? 

http://www.zegarmistrz.com/Zegarki_Adriatica-k201-0-3-default.html

Edytowane przez arbito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Mam u siebie te smartwatche i są jak wszystkie inne. Jak ktos lubi kolejny kaganiec to czemu nie.

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

OnePlus 5, szału nie ma. Topowa specyfikacja, ale duże ramki dookoła ekranu, brak wodoszczelności, brak ładowania indukcyjnego i wygląda jak iphone 7 plus. Świetny telefon, który równie dobrze mógł ukazać się rok temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

iPhone, Oppo, OP+ - trzy takie same telefony :D (w sumie Oppo i OP+ to ta sama marka, tym bardziej mogli się wysilić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że zostali przy aluminium. Ładowanie indukcyjne mnie nie jara w ogóle jak mam fast charge, które jest i tak 2x szybsze niż indukcja. Przynajmniej telefon nie świeci się jak psu torba. 

Bardzo podobny do iPhona i tak jak iPhone za duży dla mnie, więc kwestie wyglądu pomijam, bo nie jestem zainteresowany zakupem. Cena też sroga z tego co widziałem.

Jash, dlaczego sprzedałeś 10 i wróciłeś do niej?

Edytowane przez darekmp3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Taki kozak w kwestii fotografii miał być, a okazuje się, że nie OP5 nie ma nawet optycznej stabilizacji obrazu. 

Jedynie cena czyni ten telefon atrakcyjnym oraz pewne najmocniejsze podzespoły. 

Przynajmniej tutaj wiadomo, że dostajemy najszybszą pamięć UFS 2.1 a nie wałki jak z P10.

Po wyjściu Mi6 i OP5 trzeba być nieźle zaślepionym, żeby kupować na kartę nowego Huawei.

Ostatnio krążą nawet pogłoski, że tylko Lewandowski ma pamięć UFS 2.1 w swojej P10 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jash, dlaczego sprzedałeś 10 i wróciłeś do niej?

Sprzedałem, żeby móc kupić lepszego DAP'a do słuchania muzyki i dokupić jakieś tanie Xiaomi. No, ale jakoś się kasa namnożyła, miało być U11, ale w sumie stwierdziłem, że nie mam już ochoty wydawać takich pieniędzy na smartfona, skoro HTC10 ma wszystko czego potrzebuję i kosztuje połowę tego co U11. Ponadto szklane plecki U11 chociaż piękne, nie do końce mnie przekonują. No więc tak oto po raz drugie stałem się posiadaczem nowego HTC10 i jestem mega zadowolony.

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prośba o pomoc - urodziny żony za pasem, więc szukam jakiegoś prezentu. Kobieta szlocha, że jej smartphone pada, także pomysł nasunął się sam :D Problem w tym, że nie bardzo orientuję się w temacie. Szukam czegoś z polskiej dystrybucji (kwestia ew. reklamacji) w cenie, powiedzmy, do 1tys. Wstępnie wybór padł na nokię 5 lub P9 lite, ale jak już pisałem, nie orientuje się kompletnie w temacie, a co za tym, nie wiem czy to dobry wybór. Może powinienem rozejrzeć się za czymś innym? Pomożecie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prośba o pomoc - urodziny żony za pasem, więc szukam jakiegoś prezentu. Kobieta szlocha, że jej smartphone pada, także pomysł nasunął się sam :D Problem w tym, że nie bardzo orientuję się w temacie. Szukam czegoś z polskiej dystrybucji (kwestia ew. reklamacji) w cenie, powiedzmy, do 1tys. Wstępnie wybór padł na nokię 5 lub P9 lite, ale jak już pisałem, nie orientuje się kompletnie w temacie, a co za tym, nie wiem czy to dobry wybór. Może powinienem rozejrzeć się za czymś innym? Pomożecie? ;)

Kup jej iphona model 5s lub SE jeśli uda ci się kupić w tej cenie.

Tyle że one mają 4 cale. Większy 4,7 cala tj. Iphone 6 może się wyginać i zapewne kosztuje więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was ma S7 Edge i jest w stanie polecić dobre szkło hartowane i etui zabezpieczające? Wiem, że niektóre szkła do tego modelu mają negatywne opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jedno dobre szkło na S7 Edge - Whitestone Dome glass. Pozostałe się nie sprawdzą (mają maleńkie obszary z klejem, nie przylegają do ekranu, a to jest montowane na klej UV). Jak miałem S7 Edge używałem folii Skinomi - najlepsza na rynku i w dobrej cenie, ale przesyłka kosztuje więcej niż dwupak folii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jej iphona model 5s lub SE jeśli uda ci się kupić w tej cenie.

Tyle że one mają 4 cale. Większy 4,7 cala tj. Iphone 6 może się wyginać i zapewne kosztuje więcej.

Dzięki za radę, ale iphone odpada - kobieta ma alergię na jabłka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2300 za Samsunga S8 to dobra cena? Bez umowy, sam aparat od tmobile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu mam Huaweia P10 lite i jestem z niego tak zadowolony jak z żadnego telefonu wcześniej. Miałem już różne słuchawki, głównie flagowce, ale P10 lite jest z nich chyba najlepszy, biorąc pod uwagę jego cenę i możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra. Za tyle się nie kupi nigdzie.

Oddałem za 2270 :) Jeszcze te gogle mi zostały vr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden miałem, był już sprzedany zanim kurier go przywiózł. Najłatwiej teraz sprzedać te S8 i ajfony te najnowsze. Naród się bogaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś podrzuci jakiś pomysł? Czas nieubłagalnie zaciska pętlę na mojej szyi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samsung S6 Edge lub S7 Edge jak starczy.

Ładny, zaokrąglone rogi i delikatny sięc trzeba dobre

Etui/ramkę +szkło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś podrzuci jakiś pomysł? Czas nieubłagalnie zaciska pętlę na mojej szyi ;)

Może coś z Chińskiego gruzu:)

Xiaomi MI5 3/64 1000 PLN bez polskiej gwarancji lub Leeco Cool 1 3/64 za 700 PLN od polskiej firmy.

Jeden i drugi zbierają dobre recenzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi