Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Samsung B2710,  na zapas kolejny nowy w pudełku ;).

Na zapas czego? lockout?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Samsung B2710, na zapas kolejny nowy w pudełku ;).

Używałam kiedyś - bardzo go lubiłam. Zwłaszcza baterię - co to był za luksus móc zapomnieć o ladowarce na tydzień czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używałam kiedyś - bardzo go lubiłam. Zwłaszcza baterię - co to był za luksus móc zapomnieć o ladowarce na tydzień czasu...

Bateria i pancerność to jego zalety :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używam i nie żałuję zakupu. Polecam Ci portal miuipolska.pl. Na forum znajdziesz tam sporo informacji, recenzji testów itp. Mój model nie ma GG ale i tak każdy przykleja szkło hartowane na ekran. Za telefon innej marki ze specyfikacja jak mój Redmi Note 2 musiał bym dać 2x więcej. Szczerze polecam

Wysłane z mojego Redmi Note 2

Xiaomi oferuje doskonałą relację jakość/cena.

Od razu piszę, że nie używałem, ale gdybym miał kupować, na pewno wziąłbym Redmi 3 Pro - metalowa obudowa, 5 cali, 3 GB RAM, 32 GB ROM no i najważniejsze dla mnie - bateria o grubej pojemnośći 4,1 Ah.  Cena? 138 USD....

Szkło jest dla mnie nieważne, bo i tak zazwyczaj używam "naklejki".

Pozdrawiam

Edytowane przez Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xiaomi oferuje doskonałą relację jakość/cena.

Od razu piszę, że nie używałem, ale gdybym miał kupować, na pewno wziąłbym Redmi 3 Pro - metalowa obudowa, 5 cali, 3 GB RAM, 32 GB ROM no i najważniejsze dla mnie - bateria o grubej pojemnośći 4,1 Ah. Cena? 138 USD....

Szkło jest dla mnie nieważne, bo i tak zazwyczaj używam "naklejki".

Pozdrawiam

Coś trochę namieszałeś. Redmi 3 nie ma w wersji pro i ma 2gb ram i 16 GB Rom. Reszta się zgadza. Redmi Note 3 występuje w wersji pro ale cena tego tel jest trochę wyższa bo około 180$

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś trochę namieszałeś. Redmi 3 nie ma w wersji pro i ma 2gb ram i 16 GB Rom. Reszta się zgadza. Redmi Note 3 występuje w wersji pro ale cena tego tel jest trochę wyższa bo około 180$

Nie namieszałem. Piszę o nowości dostępnej od 6 kwietnia.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a powiecie coś o Huawei Honor 7??

albo doradźcie jakiś porządny ( do 1,5k pln ) telefon na 2 sim bo mam już dość noszenia prywatnego i służbowego w kieszeni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG G3 dual sim proszę ja Ciebie.

Wysłane z mojego LG-D855

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny Samsunga S6 dość mocno spadły a występuje w wersji Dual-Sim.

Zjazd cenowy na Samsungu jest dość duży.

Apple bardzo dobrze trzyma cenę.

Ten nowy SE, ma ekran z ip5 (czyli rok 2012) czytnik z ip5s ale nowe bebechy, a mimo to cena dość wysoka. Szczególnie w Polsce no ale cóż jesteśmy "bogatym krajem"… gdzie wielu ludzi zarabia 10zł/godzinę i musi pracować po 13h aby przeżyć. 

Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Panowie a powiecie coś o Huawei Honor 7??

albo doradźcie jakiś porządny ( do 1,5k pln ) telefon na 2 sim bo mam już dość noszenia prywatnego i służbowego w kieszeni.

Moim zdaniem bardzo dobry wybór. Super jakość wykonania, bardzo dobre materiały i ogólnie fajny sprzęt. Nie mniej do 1,5kpln jest w czym wybierać.

Samsunga S6 dual sim bym odpuścił. Zwykła wersja dostaje kaszlu, więc z tą nie jest inaczej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Serio, pytałem nawet przed jej ewentualnym zakupem kolegę z forum, który jej używa i potwierdził, że zamula. Z S7 jest podobnie, można o tym poczytać na forach. Na YT jest nawet porównanie S7 vs G5 i niestety Samsung przy LG wypada tak jak flagowiec przez bardzo małe "f".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak S5 mogłem zarzucić, że czasem dostaje czkawki, to przez rok używania S6 nie przytrafiło mi się to więcej niż dwa razy (wina złego działania apki, która na kilka sekund powodowała freeza telefonu). Przy praktycznie całej zajętej pamięci telefon śmiga jak złoto, a po aktualizacji do MM przez OTA jest jeszcze szybciej.

To pierwszy Samsung i pierwszy telefon, któremu działaniu nie mogę kompletnie niczego zarzucić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj macałem LG V10, Apple 6s, Sony z5, LG G5, Samsung S7. Wszystkie poza Samsungiem reagowały w mgnieniu oka. Samsyng wyraźnie odstawał. Nie to, żeby się zacinał, blokował, ale działa po prostu widocznie wolniej. Jeśli dla kogoś to a znaczenie czy działa w 0,01 sekundy czy w 0,05 - to Samsung wypada słabo. Ale to Samsung. Telewizory robią dobre. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to naprawdę jest bardzo dobry telefon za rozsądne pieniądze. Jestem zadowolony po przesiadce z Galaxy Alpha. Jak masz zamiar nakleić na ekran szkło hartowane to się zdziwisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to naprawdę jest bardzo dobry telefon za rozsądne pieniądze. Jestem zadowolony po przesiadce z Galaxy Alpha. Jak masz zamiar nakleić na ekran szkło hartowane to się zdziwisz :)

czemu zdziwisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo coś bliżej nieokreślonego jest z wyświetlaczami w P8, a raczej szkłem na froncie, że na krańcach nie przylegają. Jakiej marki by nie było..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powoli również myślę o zmianie telefonu. Do tej pory miałem Nokię 920 z systemem Windows. W sumie internet i obsługa "przyjemna". Chciałbym zmienić na coś, tylko co? Przez chwilkę pomyślałem o Huawei, jednak troszkę przeraża mnie Android, (miałem w HTC ) i średnio to wspominam...

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Bez obaw. Lata nie miałem androida i teraz używa mi się bardzo dobrze. To już nie ten system co kiedyś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj macałem LG V10, Apple 6s, Sony z5, LG G5, Samsung S7. Wszystkie poza Samsungiem reagowały w mgnieniu oka. Samsyng wyraźnie odstawał. Nie to, żeby się zacinał, blokował, ale działa po prostu widocznie wolniej. Jeśli dla kogoś to a znaczenie czy działa w 0,01 sekundy czy w 0,05 - to Samsung wypada słabo. Ale to Samsung. Telewizory robią dobre. 

Problemem Samków nie jest raczej hardware, a Touchwiz - temat stary jak rzeka - zaśmiecony i ociężały.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi