Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Na padzie gra się bardzo dobrze, myszka pewnie byłaby lepsza do PVP, które w D3 nie istnieje, do PVE dużo lepszym rozwiązaniem jest pad. Ja również wolałem D2 jeśli chodzi o klimat, rozwój postaci itd. W D2, z niektórych itemów, które wypadły realnie się cieszyłem, jak głupi czasem jak padło coś drogiego albo po prostu przydatnego, w D3 to było takie "meh... troche lepsze, dobra biore". Historia sama w sobote też mi się w D2 podobała bardziej. D3 dalej jest świetną grą, przeszedłem ją kilka razy, ostatnio nawet dokupiłem nekromantę, ale jak dla mnie to D2>D3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku D3 o poziomie trudności można mówić dopiero kiedy walczymy o top 10-100 na danym serwerze. Niestety mało zależy od umiejętności, a dużo od paragonu (coraz mniej wymagających buildów, jak np. WD 0-dog, który wszystko stunował). Uczciwe wbijanie paragonu, niskie gr, rifty i bounty są bardzo monotonne. Najlepszą stroną tej gry są ludzie i rozmowy z nimi. Bez mikrofonu i słuchawek nie ma szans na dobry wynik. To jedyna gra, w jaką grałem trochę dłużej, ale przyszło "zmęczenie materiału" i sprzedałem stare konto, żeby paragon się nie marnował. :) Kupiłem świeże konto, ale już prawie nie gram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w Darksaidera 2 ktoś grał? Warto ograć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Po prostu nie mogłem się powstrzymać ;-)

post-34987-0-17095800-1512558372_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi ochoty narobiłeś, a wywiozłem pleja na statek z 3 miesiące temu. Niezła klamka :)

Telewizory mamy podobne heh

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No właśnie sobie 2 godzinki pograłem moim barbem, ale czas wrócić do roboty. Dobrze, że z domu dziś pracuję :-)

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wub:

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak skojarzenia z Heretic/Hexen, to jeszcze Amid Evil się robi. Zdecydowanie bardzięj naśladują oldschool.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na temat odwzorowania świata co powiecie? Każdy badyl, każdy liść widać...   

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Back to Forza...

post-34987-0-55236800-1513422199_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dostałem od playstation mejla z kodem na nagrodę za zdobycie platyny w Bloodborne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem dziś Dark Souls 3. Jakieś porady od weteranów? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf, w bloodborne wbiłeś platyne??

Szacun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloodborne to tak wspaniała gra, że chciałem wycisnąć z niej ostatnie soki. Mało jaka gra jest w stanie mnie zatrzymać na dłużej, pełno gier zacząłem i nie skończyłem. Od połowy 2016 roku przeszedłem tylko Wiedźmina 3 i Bloodborne, obie te gry splatynowałem. Teraz czas na Dark Souls 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście wszystkie gry przechodzę od dechy do dechy , Diablo na pleja po paru godzinach zaczyna nudzić, kiedyś na kompie jak zdobyłem skrzydła sokoła i kosmiczne to byłem gość, ale mniejsza o Diablo Wiedźmina3 z dodatkami przechodziłem dwa razy z różnymi zakończeniami syberia 3 trochę mnie rozczarowała ale warto było, trylogia Uncharted ciekawa mozna się pobawić,final fantasy jak kto lubi ale z perspektywy czau VII była dla mnie najlepsza , generalnie wolę przygodowe od pleja 1,2,3,4 chyba nie dał  bym rady wymienić wszystkich gier w które grałem, ale nadal gram i bawię się jak dziecko i tylko mina mojej ŻONY bezcenna po kupieniu nowej gry, i gest palcem w głowę, jak zaczynam komentować trudniejsze przejścia,

ale wiecie kobiety są jakiś inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze wrażenia z Dark Souls 3: Na początku wydaje się trudniejsza od Bloodborne, aż do czasu opanowania mechaniki. Walka z bossami jest bardziej schematyczna, trzeba się uczyć ich ataków i brak tu pola do improwizacji jak w Bloodborne, gdzie bossowie byli o wiele bardziej agresywni i szybcy. O wiele trudniej zginąć tu niż w Bloodborne, przynajmniej na samym początku. No i klimat tutaj jest zupełnie inny, dużo mniej mroczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio pykam w Overwatch :)

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Rank czy qp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rank czy qp?

Można bardziej... Zrozumialej :D trochę nie rozumiem pytania

Dobra juz rozumiem, qp :D

Edytowane przez SzymonJestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można bardziej... Zrozumialej :D trochę nie rozumiem pytania

Dobra juz rozumiem, qp :D

Podaj nick na batllenet, może uda się pograć razem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio pykam w Overwatch :)

Gra którą zakupiłem na gwiazdkę rok temu, i po tygodniu wylądowała na allegro.Całkiem Mi nie podpasiła, nie wspominając o tym ze co chwila byłem dead :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra którą zakupiłem na gwiazdkę rok temu, i po tygodniu wylądowała na allegro.Całkiem Mi nie podpasiła, nie wspominając o tym ze co chwila byłem dead :)

Trening czyni mistrza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem w takie gry bardzo dobry, pierwszy dzień i wymiatalem. Zwłaszcza że jest to bardzo prosta gra, wystarczy parę godzin do opanowania jej. Co innego Cs, tam potrzebowałem 300 godzin żeby grać na jakimś poziomie :D (nie polecam Cs)

Podaj nick na batllenet, może uda się pograć razem

Postaram się dzisiaj na priv wszystko podać, ostrzegam mam mały level :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem w takie gry bardzo dobry, pierwszy dzień i wymiatalem. Zwłaszcza że jest to bardzo prosta gra, wystarczy parę godzin do opanowania jej. Co innego Cs, tam potrzebowałem 300 godzin żeby grać na jakimś poziomie :D (nie polecam Cs)

Postaram się dzisiaj na priv wszystko podać, ostrzegam mam mały level :D

Nie ma problemu, w teamie zawsze więcej exp leci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi