neclocus 307 #9151 Napisano 18 Marca 2025 no to mamy kolejny skandal w opinii KK 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9152 Napisano 18 Marca 2025 6 minut temu, neclocus napisał(-a): no to mamy kolejny skandal w opinii KK Co oglądałeś biskupa 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 307 #9153 Napisano 18 Marca 2025 ogladalem fragmenty i czytalem recenzje, film nie trafil na moja liste pierwszego wyboru 1 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9154 Napisano 18 Marca 2025 10 minut temu, neclocus napisał(-a): ogladalem fragmenty i czytalem recenzje, film nie trafil na moja liste pierwszego wyboru Ja nie lubię sugerować się recenzjami, a że dzisiaj mam wolne tak że skorzystałem. 9 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Niedawno na Netflixie pojawil sie miniserial Dojrzewanie: Jeden z najlepszych seriali jaki obejrzalem w ostatnich latach. Kazdy odcinek ma ponad godzine i przeklada sie na to, ze widz uczestniczy w godzinie z zycia bohaterow. Pieknie nakrecony. Niesamowicie realistyczne dialogi. Genialna gra aktorska doroslych i dzieci. Jestem pod wrazeniem. Warto, warto, warto! Dzięki, właśnie skończyłem oglądać, ciężkie tematy poruszone są w nim. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 13139 #9155 Napisano 23 Marca 2025 Chyba jedna z najbardziej efektownych scen filmowych podparta sugestywną muzyką: 3 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1546 #9156 Napisano 23 Marca 2025 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Chyba jedna z najbardziej efektownych scen filmowych podparta sugestywną muzyką: Byłem dzisiaj na Takim przedstawieniu. I oczywiście muza z Gladiatora była. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 18444 #9157 Napisano 24 Marca 2025 Wiem, że stary ale dopiero co obejrzałem Fallout, jak dla mnie super i Reacher to już całkiem super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9158 Napisano 24 Marca 2025 Bardzo dobrze mi się ogląda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9159 Napisano 25 Marca 2025 Całkiem całkiem, lekkie do oglądania 🤗🤗🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9160 Napisano 29 Marca 2025 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10366 #9161 Napisano 29 Marca 2025 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Czyli to samo po raz setny - faceta ktoś wk...i i będzie się mścić. W sumie w tych filmach ze Stathamem to mogliby nawet dialogi kopiować z filmu na film, bo to ta sama historia cały czas. Gdzie te czasy kiedy on grał w filmach które miały jakiś sens i były do tego zabawne (vide: Angielska Robota). 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9162 Napisano 29 Marca 2025 39 minut temu, beniowski napisał(-a): Czyli to samo po raz setny - faceta ktoś wk...i i będzie się mścić. W sumie w tych filmach ze Stathamem to mogliby nawet dialogi kopiować z filmu na film, bo to ta sama historia cały czas. Gdzie te czasy kiedy on grał w filmach które miały jakiś sens i były do tego zabawne (vide: Angielska Robota). Jutro idę na to 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9163 Napisano 30 Marca 2025 Byliśmy 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #9164 Napisano 2 Kwietnia 2025 Iceman nie żyje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 7122 #9165 Napisano 2 Kwietnia 2025 Też przeczytałem tego smutnego newsa: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91313 #9166 Napisano 2 Kwietnia 2025 (edytowane) Bardzo, bardzo przykra wiadomość. Nie będę ściemniać - Val był jednym z idoli mojej młodości. Chciałem być Valem (a nie jakimś tam wielorybem!) - zwłaszcza takim z "The Doors". Chociaż jakoś tak najbardziej podobały mi się jego role w "Gorączce" i "Tombstone". W obu filmach nie był aktorem pierwszego planu, ale za to "zaanektował" i tak sporą część ekranu. Bardzo fajnie się go oglądało w paru filmach z przełomu lat 90-tych i 2000 (np. "Święty", "Na rozkaz serca", "Skrzydła odwagi", itd.). Świetnie, moim zdaniem, wypadł w niewielkiej, ale ważnej roli króla Filipa u Olivera Stone'a. "Top Gun" to całkowicie samodzielny mit, więc nawet nie ma co mówić. Będę tęsknić za Kilmerem. Edytowane 2 Kwietnia 2025 przez Lincoln Six Echo 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9167 Napisano 2 Kwietnia 2025 (edytowane) 8 godzin temu, mandaryn44 napisał(-a): Iceman nie żyje. Wielka szkoda, miał raptem 65lat😟😟😟 Edytowane 2 Kwietnia 2025 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 15660 #9168 Napisano 3 Kwietnia 2025 (edytowane) Pierwszym filmem, w którym zobaczyłem grę aktorską Vala Kilmera był "Willow". Grała tam również Joanne Whalley, w której się jako dzieciak podkochiwałem Zapamiętam na pewno z TOP GUN, GORĄCZKI, TOMBSTONĘ i SKAZAŃCA. Rola Chrisa w "Heat" niezła! Edytowane 3 Kwietnia 2025 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 7122 #9169 Napisano 3 Kwietnia 2025 28 minut temu, Autor1984 napisał(-a): "Willow". Grała tam również Joanne Whalley, w której się jako dzieciak podkochiwałem Też zazdrościłem Valowi, z jaką miłością w oczach na niego spoglądała. Niedługo potem zostali małżeństwem, a 10 lat później o pozwie rozwodowym podobno dowiedział się z TV. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9170 Napisano 3 Kwietnia 2025 Zacząłem oglądać, początek dobry no i Kevin Bacon 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9616 #9171 Napisano 3 Kwietnia 2025 Rzadko wrzucam zwiastuny, w dodatku komedii, ale - mamy oto przecież przypadek dziedziczenia po komediowym arcydziele: Co myślicie? Moim zdaniem zaskakująco obiecujący 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9172 Napisano 3 Kwietnia 2025 5 minut temu, Edmund Exley napisał(-a): Rzadko wrzucam zwiastuny, w dodatku komedii, ale - mamy oto przecież przypadek dziedziczenia po komediowym arcydziele: Co myślicie? Moim zdaniem zaskakująco obiecujący Zapowiada się dobrze. W końcu jakaś odmiana dla Liama 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #9173 Napisano 3 Kwietnia 2025 Top secret chyba był pierwszy jaki widziałem z Kilmerem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 7122 #9174 Napisano 5 Kwietnia 2025 Przed chwilą skończyłem "Wyspę doktora Moreau" - Kilmer niestety dostosował się do reszty obsady. Brando to kopia siebie jako Kurtza z "Jądra ciemności". Właśnie podczas kręcenia "Wyspy" Kilmer dowiedział się o pozwie rozwodowym. Była to jedynie cząstka z pasma nieszczęść, konfliktów i innych przeciwności losu trapiących twórców. Oszczędźcie sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80969 #9175 Napisano 8 Kwietnia 2025 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach