Szlamfajer 32 #53026 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Kiedyś też kupię Speedy'ego...Coś w sobie mają te omegowe klasyki .U mnie dziś znów "trzyseta", którą Was pomęczę w tym tygodniu . Edytowane 17 Października 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekW 2 #53027 Napisano 17 Października 2013 Moja "trzyseta" dziś leży na półce. a poniżej mój dzisiejszy ulubiony garniturek.Miłego dniaMarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #53028 Napisano 17 Października 2013 Fotka niedzisiejsza, lecz zegar jak najbardziej, Uploaded with ImageShack.us 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #53029 Napisano 17 Października 2013 Niesamowita ta De Ville, 2 odcienie czarnej tarczy, indeksy godzinowe w ringu, na żywo tarcza ma pewnie masę wizualnych "smaczków", zależnie od kąta padania światła? 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #53030 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) nawiazujac do tematu zegarki marzen prawda ze podobna Wcale nie podobna, nie ma uszu Co nie znaczy, że jest brzydsza. A nawet ... Edytowane 17 Października 2013 przez xylog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53031 Napisano 17 Października 2013 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7108 #53032 Napisano 17 Października 2013 jak zwykle interesujące zdjęcie;) Nęcisz tym zegareczkiem :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53033 Napisano 17 Października 2013 Zdjęcie nie jest dzisiejsze, ale dzisiaj ten zegarek mam właśnie na nadgarstku. Swoją drogą jest to najrzadziej noszony przeze mnie zegarek, ale jak go już założe, to strasznie mi się podoba 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #53034 Napisano 17 Października 2013 Stare dobre Sumo od kilku dni :-) 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #53035 Napisano 17 Października 2013 Swoją drogą jest to najrzadziej noszony przeze mnie zegarekJak zaproponujesz odpowiednią kwotę, to chętnie cię od tego problemu uwolnię I jak wygląda na bransolecie? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53036 Napisano 17 Października 2013 Jeszcze jej nie założyłem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7108 #53037 Napisano 17 Października 2013 Zdjęcie nie jest dzisiejsze, ale dzisiaj ten zegarek mam właśnie na nadgarstku. Swoją drogą jest to najrzadziej noszony przeze mnie zegarek, ale jak go już założe, to strasznie mi się podoba taa, zwróciłem uwagę na datę 11. zastanawiam się czy to z października czy może wcześniejsza :] hm... tak prawdę mowiąc miałbym taki sam problem, gdybym miał TYLE tak zacnych zegarków :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekW 2 #53038 Napisano 17 Października 2013 Niesamowita ta De Ville, 2 odcienie czarnej tarczy, indeksy godzinowe w ringu, na żywo tarcza ma pewnie masę wizualnych "smaczków", zależnie od kąta padania światła?Dziekuję za dobre słowo. Ja mogę powiedzieć tylko jedno jest zjawiskowa PozdrawiamMarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7108 #53039 Napisano 17 Października 2013 Dziekuję za dobre słowo. Ja mogę powiedzieć tylko jedno jest zjawiskowa PozdrawiamMarek Marek, cóż za nieśmiałość Daj się namówić na ciut więcej zwierzeń na JEJ temat :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #53040 Napisano 17 Października 2013 Osiołkowi w żłobie dano... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #53041 Napisano 17 Października 2013 Super, ale ostrość uciekła 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7108 #53042 Napisano 17 Października 2013 Super, ale ostrość uciekła zapewne na prędce robiona fotka :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53043 Napisano 17 Października 2013 Prawda, z tą ostrością mam czasami problemy. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #53044 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Osiołkowi w żłobie dano... Uploaded with ImageShack.us Piowa, trudny wybór...Negatyw w połączeniu z czerwienią wymiata, ale też złocisto-zielony ekran w tym drugim jest fantastyczny (fajnie współgra z kolorem napisów Protection / G-Shock).Ja już czekam niecierpliwie na weekend, aby założyć mojego oldskulowego kwadraciaka . Edytowane 17 Października 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AddMaster 34 #53045 Napisano 17 Października 2013 Aż 6 sekund róznicy? Osiołkowi w żłobie dano... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #53046 Napisano 17 Października 2013 Aż 6 sekund róznicy? Pozytyw złapał +6 od pierwszego października (zwykle ustawiam zegarki pierwszego każdego miesiąca). Negatyw przyszedł dziś i od razu został poprawnie ustawiony. 8-) pozdrPiowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #53047 Napisano 17 Października 2013 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tml 0 #53048 Napisano 17 Października 2013 potwór poszedł do pracy biurowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #53049 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Prawda, z tą ostrością mam czasami problemy. Bo za dużo pijesz Dziś 101Atmos: Edytowane 17 Października 2013 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #53050 Napisano 17 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach