akism 913 #54626 Napisano 26 Listopada 2013 No, no Ile on ma mm bez koronki? Galaxy Nexus + Tapatalk 439,8mm,,Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #54627 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Przymiarka. Dzisiaj do mnie zadzwonili, że dowieźli interesujące mnie modele Nautilusów. Reszta z wrażeń w odpowiednim temacie Jednego jestem na dzień dzisiejszy pewnien na 100 % - napewno kolejnym moim zegarkiem będzie któryś z PP, niesamowita jakość wykonania tych zegarków! A żeby nie było, że offtop : W drodze na przymiarke Edytowane 26 Listopada 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 913 #54628 Napisano 26 Listopada 2013 Akis, świetny on jest. Ostatnio szukam jasnego zegarka i tem jest chyba najfajniejszy z rozpatrywanych PS: Jest u niego jakiś AR ?Ma wewnętrzny AR,to b.czytelny zegarek,ale nie ma lumy.Gs tylko w subach ją aplikuje.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 654 #54629 Napisano 26 Listopada 2013 Tak, o braku lumy wiem, ale mi akurat w takim zegarku nie przeszkadza. Japończycy stwierdzili, że chcą by te zegarki wyglądały jak nowe niezależnie od ich wieku, a luma żółknie itp itd. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 913 #54630 Napisano 26 Listopada 2013 Też nie odczuwam jej braku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42777 #54631 Napisano 26 Listopada 2013 Dzisiaj i przez ostatnie kilka dni ten. Piękna jest 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #54632 Napisano 26 Listopada 2013 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #54633 Napisano 26 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 913 #54634 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Przymiarka. Dzisiaj do mnie zadzwonili, że dowieźli interesujące mnie modele Nautilusów. Reszta z wrażeń w odpowiednim temacie Jednego jestem na dzień dzisiejszy pewnien na 100 % - napewno kolejnym moim zegarkiem będzie któryś z PP, niesamowita jakość wykonania tych zegarków! A żeby nie było, że offtop : W drodze na przymiarke Jakoś AP wydaje mi się bardziej proporcjonalnym zegarkiem niż nautek,którego mierzyłeś..To moja skromna opinia i optycznie bardziej pasi mi AP.. Edytowane 26 Listopada 2013 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #54635 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) To są Akis zdjęcia robione telefonem, jak zresztą napewno wiesz, nie oddają rzeczywistej wielkości i najnormalniej w świecie przekłamują. PP z dalszej perspektywy : Edytowane 26 Listopada 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1794 #54636 Napisano 26 Listopada 2013 kolor tarczy konweniuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #54637 Napisano 26 Listopada 2013 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
star 4 #54638 Napisano 26 Listopada 2013 Jakoś AP wydaje mi się bardziej proporcjonalnym zegarkiem niż nautek,którego mierzyłeś..To moja skromna opinia,ale optycznie bardziej pasi mi AP..+1 0 Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #54639 Napisano 26 Listopada 2013 Quub to Seiko jest super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #54640 Napisano 26 Listopada 2013 Dzięki. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 913 #54641 Napisano 26 Listopada 2013 To są Akis zdjęcia robione telefonem, jak zresztą napewno wiesz, nie oddają rzeczywistej wielkości i najnormalniej w świecie przekłamują. PP z dalszej perspektywy : Porównaj AP i Nautilusa..Czy naprawdę jest sens kupowania Patka mając AP? Dla mnie to są podobnej klasy zegarki mimo rozdmuchanej ceny Patka.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #54642 Napisano 26 Listopada 2013 Porównaj AP i Nautilusa..Czy naprawdę jest sens kupowania Patka mając AP? Dla mnie to są podobnej klasy zegarki mimo rozdmuchanej ceny Patka..W podobnym tonie próbuje mi to wytłumaczyć moja luba Jasne, że pewne podobieństwa są widoczne, to oczywiste, ale z drugiej zaś strony są to przecież mino wszystko zupełnie inne zegarki. Porównywałem sobie dzisiaj dość wnikliwie AP i PP. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 30040 #54643 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Mądrą masz kobietę, dobrze gada Pewnie mówiła też, że AP ładniejszy Edytowane 26 Listopada 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #54644 Napisano 26 Listopada 2013 Produkcja wlasna czyki PK. Watch Co.ETA/Unitas 6497 werk, srebrna tarcza.wiecej info jest pod zrob to sam zegarek od podstaw. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #54645 Napisano 26 Listopada 2013 Bo problem z nami (przynajmniej z niektórymi z nas) jest taki, że wpadliśmy w nałóg.Co byśmy nie kupili i ile pieniędzy nie wydali, zawsze będziemy chcieli czegoś lepszego (?), następnego, innego.Widzę to po sobie. Ledwo uzbieram sobie parę fajnych zegarków w kolekcji już myślę o tym co dalej. Rozsądnie rzecz rozpatrując nie ma sensu kupno drugiego RO czy PP mając najpiękniejszego białego 15400. Ale rozsądnie to byłoby poprzestać na Risemanie, przecież ma wszystko, nie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #54646 Napisano 26 Listopada 2013 Dokładnie! Ale wtedy nie byłoby tego forum, bo i po co Im dalej w las, tym więcej drzew. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #54647 Napisano 26 Listopada 2013 Tylko o czym Ty będziesz marzył, jak już będziesz miał Patka i Lange? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #54648 Napisano 26 Listopada 2013 Myśle, że PP mnie na tyle zadwoli, że nie będę chciał już nic innego. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #54649 Napisano 26 Listopada 2013 Myśle, że PP mnie na tyle zadwoli, że nie będę chciał już nic innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #54650 Napisano 26 Listopada 2013 Noooo, tak przez miesiąc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach