Maro66 60 #2126 Napisano 19 Października 2006 No, no!Zaszalałeś!Gratulacje! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2127 Napisano 19 Października 2006 Rip, gratulacje! Jest ładniejszy od Doxy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2128 Napisano 19 Października 2006 Dzieki mabok i pcstud! @koba gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2129 Napisano 19 Października 2006 ripzajefajny,wyglada kosmicznie Filip taki fajny zegareczek chcesz oddać? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2130 Napisano 19 Października 2006 Nareszcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2131 Napisano 19 Października 2006 No, no, super ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 304 #2132 Napisano 19 Października 2006 Piękny! Jeszcze pamiętam wątek gdzie proponowaliśmy ten zegarek.A tu już na nadgarstku! Rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2133 Napisano 19 Października 2006 ŁAŁ świetny :shock: wielkie gratulacje a pokaż dekielek 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2134 Napisano 19 Października 2006 super! gratuluję Darku piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2135 Napisano 19 Października 2006 Ależ tu się nowości pojawiło, Gratuluję więc wszystkim a w szczególności: Sinn, IWC i UN - są niesamowite. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 456 #2136 Napisano 19 Października 2006 Nie no, UN. Moje marzenie.Jakikolwiek UN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2137 Napisano 19 Października 2006 Ladny UN, gratuluje Darku! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2138 Napisano 20 Października 2006 Bardzo przyjemny! Niech słuzy wytrwale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2139 Napisano 20 Października 2006 Sinn na zdjęciach "z życia wziętych" wygląda rewelacyjnie :!: :shock: Darku gratulacje, ten UN bardzo mi się podoba Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2140 Napisano 20 Października 2006 dzięki , wkleję zdjęcia w Galerii ( razem z dekielkiem , a tam jest co oglądać ) tylko kiepski ze mnie fotograf , krajobrazy i zdjęcia wakacyjne to i owszem , ale trudno , może zwyciężę w kategorii " najgorsze zdjęcia w Galerii klubowej ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2141 Napisano 20 Października 2006 westchnę sobie bo sikor super (ale nie na zdjęciach tylko w realu). a propos aby tradycji stało się zadość => kiedy sprzedajesz go Darku :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ukash #2142 Napisano 20 Października 2006 gratuluje super zegarka :shock: u mnie tez cos z tej półki tylko z drugiego końca i nie dzis na rece tylko wczoraj i tylko na chwilke znajduje sie w dziale oferuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #2143 Napisano 20 Października 2006 Powinszowania z okazji zakupu UN, Darku ! B. oryginalny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2144 Napisano 20 Października 2006 Gratulacje Darku 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #2145 Napisano 20 Października 2006 Bardzo fajny ten UN. Ostatnio się nim bawiłem na Brackiej 2 Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2146 Napisano 20 Października 2006 Przykleil mi sie do przegubu. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Julian #2147 Napisano 20 Października 2006 Czy przestrzeń pomiędzy szybką, a tarczą wypełniona jest jakąś cieczą? :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2148 Napisano 20 Października 2006 :shock: Piękne to, to.. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2149 Napisano 20 Października 2006 Przykleil mi sie do przegubu przestan wklejac te fotki juz, bo nie wytrzymam i kupie! :evil: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2150 Napisano 20 Października 2006 Czy przestrzeń pomiędzy szybką, a tarczą wypełniona jest jakąś cieczą? :oops: Nie. Skad ten pomysl? przestan wklejac te fotki juz, bo nie wytrzymam i kupie! To moze U2, tak dla rownowagi w Klubie? Bo juz dwa U1 beda. 8) :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach