eye_lip 24825 #2201 Napisano 2 Listopada 2006 Klamra i pasek, klasa. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2202 Napisano 3 Listopada 2006 Na ostro.. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2203 Napisano 3 Listopada 2006 właściwy paseczek do tego zegarka 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2204 Napisano 3 Listopada 2006 Ja mam dzisiaj i pewnie przez następny miesiąc też będę miał Seiko007 8) Chcę tu podziękować serdecznie koledze mrov`ce, który mi go podarował :shock: to naprawdę piękny gest, zwłaszcza że bardzo lubił ten zegarek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #2205 Napisano 3 Listopada 2006 Jak to "lubił" :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2206 Napisano 3 Listopada 2006 HemiG a jednak czy nie jest zbyt ostro 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2207 Napisano 3 Listopada 2006 Jak to "lubił" :shock: Już nie bądź taki skromny, to nie pierwszy raz kiedy forumowicz oddaje drugiemu zegarek za darmo Tę tradycję trzeba pielęgnować 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2208 Napisano 3 Listopada 2006 Paweł, a jest aktualna flaszka za tego Seiko :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2209 Napisano 3 Listopada 2006 No pewnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2210 Napisano 3 Listopada 2006 A pół może być, bo coś mi się rozlało, jakoś dziwnie tak... :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2211 Napisano 3 Listopada 2006 ehhh... niech będzie ale tylko dlatego, że to Ty :wink: Piłeś, nie pisz ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2212 Napisano 3 Listopada 2006 No dobra, drugą, pełną kupimy na miejscu. Może i Mrówka kielicha dostanie za gest :idea: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2213 Napisano 3 Listopada 2006 Niby zasłużył... chociaż nie do końca, bo ma ładnego Di-modella, a zegarek dał mi na jakimś "podłym" natostrapie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2214 Napisano 3 Listopada 2006 HemiG a jednak czy nie jest zbyt ostro Może odrobinkę, ale co tam 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #2215 Napisano 3 Listopada 2006 Niby zasłużył... chociaż nie do końca, bo ma ładnego Di-modella, a zegarek dał mi na jakimś "podłym" natostrapie :wink:Takie podłe natostrapy to do Mriyji dodają...Sprzedawce jedne...Chyba będe musiał się przejść jeszcze dzisiaj na zakupy...Do sportowego :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #2216 Napisano 3 Listopada 2006 No dobra, drugą, pełną kupimy na miejscu. Może i Mrówka kielicha dostanie za gest :idea: MarcinJaki tam gest :oops: Kolega tessio tak mnie tu promuje a to zwyczjna wymiana jest - ja mu Seiko,a on mi IWC Tylko muszę poczekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2217 Napisano 3 Listopada 2006 IWC, chyba z Tajlandii, jakbyś nie wiedział gdzie kolega spędza wakacje :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2218 Napisano 5 Listopada 2006 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #2219 Napisano 5 Listopada 2006 :shock: :shock: :shock: Zegarek, pasek, fotka :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2220 Napisano 5 Listopada 2006 Fota i Orsa :shock: ale pasek jest 3x bardziej jaskrawy od wskazówki minutowej nadal za ostro :twisted: :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2221 Napisano 5 Listopada 2006 Fota i Orsa :shock: ale pasek jest 3x bardziej jaskrawy od wskazówki minutowej nadal za ostro :twisted: :wink: No kurcze, z tym niewiele da się już chyba zrobić (IMHO co najwyżej 2,932x za jaskrawy :wink: ). Ponadto Panu Hendersonowi jakoś nie spieszy się z produkcją bransolet, ale według najnowszych zapewnień mają być lada "miesiąc". 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2222 Napisano 6 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #2223 Napisano 6 Listopada 2006 Ja też 8) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2224 Napisano 6 Listopada 2006 I pewnie nie tylko my 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #2225 Napisano 6 Listopada 2006 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach