Bartek79 1664 #67351 Napisano 24 Lipca 2014 Super Epos, gratki Mikołaj! Co tam w środku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67352 Napisano 24 Lipca 2014 Już bez kokieterii. Nie wdziałem złych zdjęć Twojego autorstwa. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67353 Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Nie że są złe, tylko jak słusznie Mikołaj zauważył, mogę się postarać o lepsze Z całą pewnością ten zegarek na to zasługuje. Edytowane 24 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67354 Napisano 24 Lipca 2014 Czekam z niecierpliwością. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4198 #67355 Napisano 24 Lipca 2014 Kupiłem baterię i mój pierwszy kwarcyk ożył ile to już lat?... lepiej nie pamiętać brakuje mu 2 guziczków ale i tak założyłem go na wieczór dla sentymentu... Jest klimacik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #67356 Napisano 24 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #67357 Napisano 24 Lipca 2014 Gratulacje Michał. Jak dla mnie najładniejszy z obecnej kolekcji Inge! Wow.Zdjęcia umiesz lepsze U mnie skromnie ale cieszę się z tego zegarka bo zawsze chciałem go kupić i zawsze składało się tak, że sie nie składało do zakupu Fajny pilocik, gratki Mikołaj. Swego czasu tez go poszukiwałem i nie mogłem dorwać . Jak już Ci się znudzi daj znać, może akurat wtedy będzie u mnie dla niego miejsce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #67358 Napisano 24 Lipca 2014 @carlito1Warto chociażby tu zaglądać tylko po to, by obejrzeć tak ładny zegarek. Mierzyłem nie tak dawno kilka IWC, ale tego modelu nie było. Duży, wygląda rzeczywiście na masywny i trudno od niego oczy oderwać - piękny. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67359 Napisano 24 Lipca 2014 Rzeczywiście jest ogromny, ale taki właśnie Ingenieur ma być Bardzo się cieszę, że zegarek przypadł Wam do gustu, ja z mojej strony mogę obiecać, że zrobię mu jakąś fajną galerie. Dzięki wszystkim! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #67360 Napisano 24 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #67361 Napisano 24 Lipca 2014 Przez najbliższy czas będzie to : Gratulacje. Mógłbyś cyknąć nadgarstkowe? Nie musi być perfekcyjne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67362 Napisano 25 Lipca 2014 No przecież, że takie zdjęcia napewno się pojawią, jeszcze niejednokrotnie w tym temacie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #67363 Napisano 25 Lipca 2014 Super Epos, gratki Mikołaj! Co tam w środku? Poczciwa 2824-2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #67364 Napisano 25 Lipca 2014 ...kolejny dzień ten sam, ale tak pasuje... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #67365 Napisano 25 Lipca 2014 Zastanawiałem się kiedy go znowu pokażesz ?Piękny. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #67366 Napisano 25 Lipca 2014 "25 watches in the room next door, 25 watches... but I need more..." Kto zgadnie z czego to cytat (lekko parafrazowany)?8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #67367 Napisano 25 Lipca 2014 U mnie dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 403 #67368 Napisano 25 Lipca 2014 Rzeczywiście jest ogromny, ale taki właśnie Ingenieur ma być Bardzo się cieszę, że zegarek przypadł Wam do gustu, ja z mojej strony mogę obiecać, że zrobię mu jakąś fajną galerie. Dzięki wszystkim! Michał, super zegarek ! i piękne zdjecia... ; )gratulacje! Kroll_Czarli, ta Omega...jest przednia i faktycznie fajnie wyglada na tym pasku ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 73 #67369 Napisano 25 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #67370 Napisano 25 Lipca 2014 A ja dziś zapomniałem zegarka założyć tak się spieszyłem :( 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #67371 Napisano 25 Lipca 2014 Z roślinką w tle. 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22722 #67372 Napisano 25 Lipca 2014 ...kolejny dzień ten sam, ale tak pasuje... Pewnie, że pasuje i do tego ma klasę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #67373 Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Bulova świetna, przypomina mi zegarki (piloty) z przełomu lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych. Longines to typowy garniturowiec i w takim środowisku mu najlepiej... Edytowane 25 Lipca 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #67374 Napisano 25 Lipca 2014 kurcze już prawie zapomniałem jaki to wygodny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67375 Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki Sylwia. Pytanie do Was wszystkich. Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam gdzie zapytać Powiadają, z czym się oczywiście zgadzam, że najlepsze bransolety (najlepiej wykonane) mają AP RO, Rolexy i właśnie Ingenieuery - czy bylibyście zainteresowani takim porównaniem tych trzech bransolet ? Poparte oczywiście zdjęciami. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach