Dorian06 41557 #73176 Napisano 23 Października 2014 Ebay i sklepy w Japonii.Czasem na naszym bazarku. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #73177 Napisano 23 Października 2014 Dla mnie też. Jest to jeden z najładniejszych nurków.Jest także bardzo wygodny,nie za ciężki i dobrze układa się na nadgarstku. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #73178 Napisano 23 Października 2014 mikolaj78 - a Sumo miałeś czy pominąłeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41557 #73179 Napisano 23 Października 2014 ...EDIT - oglądam teraz filmiki HD z tym zegarem i już sobie odpowiedziałem.Mega. To jak na razie drugi po Seamasterze diver, który kładzie mnie na łopatki Miałem niebieskiego Bonda z pół roku. MM miałem przez chwilę w ręce.Moja Omega wyglądała jak ubogi krewny. IMO oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #73180 Napisano 23 Października 2014 Miałem i byłem bardzo z niego zadowolony,ale MM to jednak inna klasa. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41557 #73181 Napisano 23 Października 2014 Miałem i byłem bardzo z niego zadowolony,ale MM to jednak inna klasa.Dokładnie. Porównywaliśmy z Julkiem. On niestety dla mnie miał MM. Ja Sumo.Różnicę widać z daleka. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #73182 Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Dwa na L Edytowane 23 Października 2014 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #73183 Napisano 23 Października 2014 Swietne zegary Leszku.... Jak ty z JLC to i jazdjecie zrobione kilka dni temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpociask 18 #73184 Napisano 23 Października 2014 U mnie dziś było tak Mi też ten MM się bardzo podoba - klasa. 0 Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA, Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #73185 Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Miałem i byłem bardzo z niego zadowolony,ale MM to jednak inna klasa.W tym MM podoba mi się w zasadzie wszystko. Taki nurek ostateczny ^_-. Bond jest rewelacyjny (zwłaszcza ten nowy, odkąd zrezygnowali z falowanej tarczy, kwiczę z radości, mimo że wielu fanów jest niezadowolonych), ale w Seiko wskazówki zdecydowanie lepsze.Mhm... tak czy siak, następne zakupy dopiero za parę miesięcy. Może do tej pory coś się znajdzie (zwłaszcza, że ceny są znośne). Jak nie, wezmę Bonda. Mimo wszystko gratuluję zegarka. Urywa tyłek. Edytowane 23 Października 2014 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #73186 Napisano 23 Października 2014 Swietne zegary Leszku.... Jak ty z JLC to i jazdjecie zrobione kilka dni temu Moje są nieco starsze od twoich ale też bardzo cieszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starsky001 768 #73187 Napisano 23 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #73188 Napisano 23 Października 2014 U mnie dziś było tak Mi też ten MM się bardzo podoba - klasa.Twoja "piąteczka" także super Kolor i wykończenie koperty przypomina mi Damasko. W tym MM podoba mi się w zasadzie wszystko. Taki nurek ostateczny ^_-. Bond jest rewelacyjny (zwłaszcza ten nowy, odkąd zrezygnowali z falowanej tarczy, kwiczę z radości, mimo że wielu fanów jest niezadowolonych), ale w Seiko wskazówki zdecydowanie lepsze.Mhm... tak czy siak, następne zakupy dopiero za parę miesięcy. Może do tej pory coś się znajdzie (zwłaszcza, że ceny są znośne). Jak nie, wezmę Bonda. Mimo wszystko gratuluję zegarka. Urywa tyłek. SMPc o którym piszesz także świetny.Dzięki za gratulacje choć to nie nowy nabytek,ale gdy go zakładam gęba wciąż mi się cieszy jak na początku 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #73189 Napisano 23 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #73190 Napisano 23 Października 2014 Moje są nieco starsze od twoich ale też bardzo cieszą tak wiem ze sa nieco starsze....ale tez ciesza i to bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #73191 Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Mariusz - nie dziwię się. Taki zegar miałby u mnie gwarantowane dożywocie . ------Podoba mi się minimalizm tej Stowy. A i nie bijcie, że wrzucam fotki tego samego zegarka, ale w końcu udało mi się go uchwycic tak, jak chciałem. Niestety komórką, ale dobre i to .No! To ta fotka i przerwa . P.S. Angelo - wyprowadź swojego JL na spacerek i strzel fotkę. Pewnie kapitalnie wygląda do słońca . Edytowane 23 Października 2014 przez atrax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #73192 Napisano 23 Października 2014 P.S. Angelo - wyprowadź swojego JL na spacerek i strzel fotkę. Pewnie kapitalnie wygląda do słońca . Dokładnie Rolexa też wynieś, bo to światło mu nie służy 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #73193 Napisano 23 Października 2014 Twoja Eterna także super,o ile pamiętam doradzałem ten właśnie kolor 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atrax 62 #73194 Napisano 23 Października 2014 Dzięki Tobie zdecydowałem się na jasną tarczę. Jakbym nie kliknął w zalinkowany przez Ciebie temat, to bym nie wiedział, że to może tak wyglądać . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #73195 Napisano 23 Października 2014 Od tego jest forum 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 73 #73196 Napisano 23 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4076 #73197 Napisano 23 Października 2014 Dziś w pracy tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #73198 Napisano 23 Października 2014 Dziś ciepły sweter i Pontos na cielaku (tez grzeje ) 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #73199 Napisano 23 Października 2014 Hm, wyjdę pewnie na sierotę w porównaniu z wcześniejszymi egzemplarzami na waszych nadgarstkach, ale i tak lubię swoje (może i marne póki co) zdobycze . I złapałam się ostatnio na takich odpałach, że najpierw zastanawiam się rano, który zegarek mam ochotę założyć (i ew. na który pasek zmienić), a dopiero potem dopasowuję do tego resztę stroju. I narzekanie zmieniło się z "nie mam co na siebie włożyć" na "nie mam nic co pasuje do tego zegarka" .Pobieda fajna, choć zastanawiam się jakie stroje do niej nosisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4076 #73200 Napisano 23 Października 2014 Hm, wyjdę pewnie na sierotę w porównaniu z wcześniejszymi egzemplarzami na waszych nadgarstkach, ale i tak lubię swoje (może i marne póki co) zdobycze .I złapałam się ostatnio na takich odpałach, że najpierw zastanawiam się rano, który zegarek mam ochotę założyć (i ew. na który pasek zmienić), a dopiero potem dopasowuję do tego resztę stroju. I narzekanie zmieniło się z "nie mam co na siebie włożyć" na "nie mam nic co pasuje do tego zegarka" .Wstydu nie ma. Ładna ta Pobieda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach