machez 0 #75426 Napisano 30 Listopada 2014 Dziś był mechaniczny Citizen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 57 #75427 Napisano 30 Listopada 2014 Wraq-u to jest jakiś Ball ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmarkiewicz 4 #75428 Napisano 30 Listopada 2014 0 Lecą żurawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #75429 Napisano 1 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #75430 Napisano 1 Grudnia 2014 Świetny jest ten skin diver! Aż mnie zazdrość wzięła... 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazo 161 #75431 Napisano 1 Grudnia 2014 też Ball 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41750 #75432 Napisano 1 Grudnia 2014 ...Widzę, że dotarł.Graty. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27620 #75433 Napisano 1 Grudnia 2014 To taki jest powod, ze go nie kupujesz? Wow Powodów tego, że do tej pory nie kupiłem Seiko MM jest trochę więcej. Poniżej główny powód, nie do ruszenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #75434 Napisano 1 Grudnia 2014 Gdyby miał datę, to ok 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 57 #75435 Napisano 1 Grudnia 2014 też BallMuszę przejrzeć ofertę Ball-a - dawno jej nie widziałem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27620 #75436 Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Gdyby miał datę, to ok A na cholerę mi data? Gdyby miał datę, dowiedziałbym się, że dziś jest 31 listopada Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #75437 Napisano 1 Grudnia 2014 Gdyby miał datę, to ok Bez daty to klasyka jednak Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #75438 Napisano 1 Grudnia 2014 A na cholerę mi data? Gdyby miał datę, dowiedziałbym się, że dziś jest 31 listopada Bo to zegarek mechaniczny, cała przyjemność w jego nakręcaniu, ustawianiu itd 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookas2 15 #75439 Napisano 1 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #75440 Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Powodów tego, że do tej pory nie kupiłem Seiko MM jest trochę więcej. Poniżej główny powód, nie do ruszenia Ucinając dyskusje na temat MM:Uważam, że powyżej pewnej kwoty X, następuje zjawisko, zwłaszcza pod względem użytkowym gdzie przymiotniki narastają odwrotnie proporcjonalnie do ceny.To już indywidualna kwestia kto za co chce zapłacić, lub jak tych przymiotników się doszukiwać (lupa?). To również kwestia zdrowego rozsądku czy chce się w tym wszystkim dostrzec otoczkę marketingową.Dla mnie używanie słów "diver kompletny" jest banialukiem, podobnie jak próby udowodnienia lub porównania Rolexa SUB z Seiko MM - oczywiście każdy ma prawo próbować. Każdy ma prawo wybrać sobie z tych zegarków to co dla niego jest najlepsze i najważniejsze.Seiko MM przy pieniądzach jakie kosztuje w sklepach stacjonarnych w JP, gdzie cena po rabatach oscyluje w granicach ~5tys. zł jest na pewno bardzo mocną pozycją w swoim świecie. Na pewno nie jest to zegarek bez wad i bez konkurencji ze strony innych marek (Eterna ? Oris ? Sinn?). Nie ma się co nad tym rozwodzić z mojej strony, bo obiektywne słowa oddające całokształt tego zegarka zostały już napisane na tym forum przez naszego kolegę.Recenzję, uważam za bardzo rzeczową i oddającą całą istotę sprawy... http://zegarkiclub.pl/forum/topic/76201-seiko-sbdx001-marinemaster/ Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #75441 Napisano 1 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #75442 Napisano 1 Grudnia 2014 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2404 #75443 Napisano 1 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 588 #75444 Napisano 1 Grudnia 2014 Ehh, super ten Heuerek 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #75445 Napisano 1 Grudnia 2014 Ucinając dyskusje na temat MM:Uważam, że powyżej pewnej kwoty X, następuje zjawisko, zwłaszcza pod względem użytkowym gdzie przymiotniki narastają odwrotnie proporcjonalnie do ceny.To już indywidualna kwestia kto za co chce zapłacić, lub jak tych przymiotników się doszukiwać (lupa?). To również kwestia zdrowego rozsądku czy chce się w tym wszystkim dostrzec otoczkę marketingową.Dla mnie używanie słów "diver kompletny" jest banialukiem, podobnie jak próby udowodnienia lub porównania Rolexa SUB z Seiko MM - oczywiście każdy ma prawo próbować. Każdy ma prawo wybrać sobie z tych zegarków to co dla niego jest najlepsze i najważniejsze.Seiko MM przy pieniądzach jakie kosztuje w sklepach stacjonarnych w JP, gdzie cena po rabatach oscyluje w granicach ~5tys. zł jest na pewno bardzo mocną pozycją w swoim świecie. Na pewno nie jest to zegarek bez wad i bez konkurencji ze strony innych marek (Eterna ? Oris ?). Nie ma się co nad tym rozwodzić z mojej strony, bo obiektywne słowa oddające całokształt tego zegarka zostały już napisane na tym forum przez naszego kolegę.Recenzję, uważam za bardzo rzeczową i oddającą całą istotę sprawy... http://zegarkiclub.pl/forum/topic/76201-seiko-sbdx001-marinemaster/ Amen. 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #75446 Napisano 1 Grudnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #75447 Napisano 1 Grudnia 2014 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #75448 Napisano 1 Grudnia 2014 Widzę, że dotarł.Graty.Dotarł, dotarł, ale gryzonie oczywiście się dobrały do paczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41750 #75449 Napisano 1 Grudnia 2014 Dotarł, dotarł, ale gryzonie oczywiście się dobrały do paczki Szkoda, że się nie udało. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #75450 Napisano 1 Grudnia 2014 Ale jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach