Gość SPORTURA 01 #2551 Napisano 10 Grudnia 2006 Zbyszku gratuluję zdjęć. Tylko pozazdrościć. Ja tak nie umiem :oops: Szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2552 Napisano 10 Grudnia 2006 Zbyszek - jak zwykle trzymasz bardzo wysoki poziom zdjęć, i jak zwykle uwieczniasz na nich kolejny niebanalny zegarek. Jestem pod wrażeniem! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #2553 Napisano 10 Grudnia 2006 Obecne zodiaki mają fajny design nawiązujący do starszych modeli.Niestety większość z nich to kwarce /poza diverami/. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2554 Napisano 10 Grudnia 2006 Zbyszek, fajny Zodiac. Ma fajna bransolete. Zdjecia cudowne. Do galerii! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2555 Napisano 10 Grudnia 2006 99 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicckus 0 #2556 Napisano 10 Grudnia 2006 a co wy na to ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jw_amigowiec #2557 Napisano 10 Grudnia 2006 U mnie narazie codziennie jest ten sam zegarek na reku . Cyfrowki nie posiadam, wiec zrobilem staaara i tandetna kamerka internetowa, zeby pokazac jak mniej wiecej to wyglada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2558 Napisano 11 Grudnia 2006 a co wy na to ? Art Deco rządzi! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2559 Napisano 11 Grudnia 2006 Chyba Sinn. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2560 Napisano 11 Grudnia 2006 Niestety dzisiaj ubrałem się w sweterek i założyłem swoją SPORTURKĘ: TISSOT do koszuli i krawata Nie sugerować się datą. Zdjęcie zrobione wcześniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2561 Napisano 11 Grudnia 2006 Fajny:D Coraz bardziej podoba mi sie Sportura 8) PS SPORTURA 01 wstaw wiecej fotek (jak mozesz oczywiscie) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicckus 0 #2562 Napisano 11 Grudnia 2006 a co wy na to ? Art Deco rządzi! thx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2563 Napisano 12 Grudnia 2006 99 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2564 Napisano 12 Grudnia 2006 Dzisiaj po raz pierwszy miałem na ręku swojego nowego TISSOTA Le Locle (automat). Muszę przyznać, że rację mieli ci co mówili, że nosząc szwjcara dopiero poczujesz się tak jakbyś nosił prawdziwy zegarek. Moja SPORTURA jest super, ale przy TISSOcie wygląda jak uboga krewna. Lubię chodzić do pracy marynarka obowiązkowo, koszula i krawat od okazji. Od dziś chodzić będę w garniturze. Postaram się jutro (jak znajdę czas) zrobić zdjęcia. Dobrze zrobiłem, że kupiłem na bransolecie. Całość wygląda jak marzenie Już się nie będziecie śmiać, że noszę kwarca. Teraz mam już dwa SUPER zegarki. Tylko jest jeden mały problem...jak żona wyczai, ile dałem za jeden i ile za drugi (w ciągu 2 miesięcy) :oops: to mnie z domu wypędzi :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2565 Napisano 12 Grudnia 2006 Tylko jest jeden mały problem...jak żona wyczai, ile dałem za jeden i ile za drugi (w ciągu 2 miesięcy) :oops: to mnie z domu wypędzi :roll: No to witaj w "Klubie". Gratuluję Tissota, z pewnością jest SUPER (ale fotki muszą być) Temption, ten Traser jest rewelacyjny :shock: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2566 Napisano 13 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #2567 Napisano 13 Grudnia 2006 Super 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2568 Napisano 13 Grudnia 2006 Fajny! I gratulacje dla Zbyszka! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2569 Napisano 13 Grudnia 2006 Bardzo fajny! Gratulacje. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2570 Napisano 13 Grudnia 2006 Irek naprawdę super :!: Gratulacje :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2571 Napisano 13 Grudnia 2006 piękny - gratulacje !!! - ... ale przypadkiem nie mikrorotor ? piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2572 Napisano 13 Grudnia 2006 dzięki Panowie! w istocie najbardziej rajcuje mnie, że:- mam w końcu UG (zawsze podziwiałem ich za dokonania i "niszowość")- z zakręcaną koronką (10atm) i na bransolecie (w końcu przeżyję upały),- COSC,- bardzo tanio kupiony (gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ale co mi tam => 460 $ :!: :!: :!: REWELACJA ! piękny - gratulacje !!! - ... ale przypadkiem nie mikrorotor ?piotrek Piotrze, przypadkiem chyba TAK (wszak to patent UG), ale wstyd mi się przyznać, że zapomniałem jaki to kaliber :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2573 Napisano 13 Grudnia 2006 Gratulacje Irku ten UG jest :shock: . Zrób mu sesję i wrzuć w galerię 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2574 Napisano 13 Grudnia 2006 Bardzo fajny (zwłaszcza tenn intrygujący kolor tarczy)! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #2575 Napisano 13 Grudnia 2006 Bardzo fajny (zwłaszcza tenn intrygujący kolor tarczy)! Irek mówi o nim łososiowy, ale my wiemy naprawdę jak nazywa się ten kolor 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach