Tomi_Leg 261 #2676 Napisano 21 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abaper 0 #2677 Napisano 21 Grudnia 2006 Codziennie od dziesieciu lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #2678 Napisano 22 Grudnia 2006 Codziennie od dziesieciu lat I o to właśnie chodzi Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jw_amigowiec #2679 Napisano 22 Grudnia 2006 Codziennie od... wczoraj "Zdjecie" wykonalem nic nie warta, stara, kilkuletnia kamerka internetowa... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #2680 Napisano 23 Grudnia 2006 Jest malutki, ma 50 lat, zacina się i świetnie wygląda: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2681 Napisano 23 Grudnia 2006 eye_lip, konkretny zegarek! 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2682 Napisano 23 Grudnia 2006 Gwiazdka ,Święta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2683 Napisano 23 Grudnia 2006 no nie, po prostu siadłem siedząc ... jest piękny - gratulacje!!! fajnego masz Mikołaja ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #2684 Napisano 23 Grudnia 2006 Gwiazdka ,Święta Gratuluję pięknego zegarka:) 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2685 Napisano 23 Grudnia 2006 Darku - JLC wspaniały a szczególnie duża data na 11 ale albo On chodzi niezbyt dobrze albo Twój aparat troszkę się spieszy 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #2686 Napisano 23 Grudnia 2006 Gratulacje 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2687 Napisano 23 Grudnia 2006 Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #2688 Napisano 23 Grudnia 2006 Dariusz, patrzac na Twoje zegarki moge z pelna odpowiedzialnoscia powiedziec ze masz swietny gust. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #2689 Napisano 24 Grudnia 2006 A ja dzisiaj miałem zaszczyt pobawić się Panerai Luminor Marina. Znajomy dostał go w prezencie tydzień temu Oraz Citizen Skyhawk Titanium 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2690 Napisano 24 Grudnia 2006 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2691 Napisano 24 Grudnia 2006 A ja dzisiaj miałem zaszczyt pobawić się Panerai Luminor Marina. wygląda jak chińska podróba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #2692 Napisano 24 Grudnia 2006 Gratuluje Darek, jak zwykle swietny zegarek. (Wierszem jade od Świeta )A Ty drogi Floorku umyj dokladnie rece po zabawie tym "Paneraiem". :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #2693 Napisano 24 Grudnia 2006 rozumiem że zabawa z Paneraiem polegała na rozjeżdzaniu go walcem 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #2694 Napisano 24 Grudnia 2006 rozumiem że zabawa z Paneraiem polegała na rozjeżdzaniu go walcem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1264 #2695 Napisano 24 Grudnia 2006 Fajny ten Panerai. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #2696 Napisano 24 Grudnia 2006 Kiedys na gieldzie staroci w Lublinie facet mial identycznego. Przechodzilem obok i spojrzalem, a pan sprzedajacy (zna mnie z widzenia, czasem ma cos interesujacego ze staroci) rzecze: "Patrz Pan kur.a, taki kolorek Chinczyki na te podrobke pier**l..ly, ze az sam sie wstydze ze takie gowno u mnie na stoliku lezy" Swoja droga jak go kiedys zapytalem dlaczego sprzedaje podrobki, i czy sie nie wstydzi. Odpowiedzial ze zawsze mowi potencjalnemu klientowi ze to fake. Wiec skoro ktos decyduje sie na zakup, to niech wstydzi sie sam. Wychodzi z zalozenia ze to biznes, i jak on nie zarobi to zarobi ktos inny. Pokretna logika, ale co zrobic?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #2697 Napisano 24 Grudnia 2006 No nie wiem. Dostal prezent od takiej "wysoko ustawionej" osoby. Skad takie podejrzenia ze to fake? 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2698 Napisano 24 Grudnia 2006 Tam gdzie sekunda nie powinno byc "9", tak samo z datownikiem i "3". Ech... To pierwsze co rzuca sie w oczy. A mechanizmu nie widac wiec nic wiecej nie napisze :roll: pozdrawiam 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #2699 Napisano 24 Grudnia 2006 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #2700 Napisano 24 Grudnia 2006 Floorek Ty na serio pytasz? Przeciez to taka podroba ze az w oczy szczypie. Tarcza, koronka, itp,itd. W zasadzie na co nie popatrzysz to kaszanka. Takie wysoko postawione osoby czesto wlasnie lubia blichtr i maja weza w kieszeni P.S. Otworzylem zdjecie jeszcze raz i mnie sie wydaje ze to nie jest nawet chinska podroba. To raczej robily dzieci specjalnej troski na zajeciach z ZPT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach