Gość #2751 Napisano 28 Grudnia 2006 Dzisiaj POLJOTEK-jest super!pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #2752 Napisano 28 Grudnia 2006 Czy w tym Poljocie nie tyka Eta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość JurekG #2753 Napisano 28 Grudnia 2006 U mnie od dzisiaj ten,na razie na bransolecie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2754 Napisano 28 Grudnia 2006 No no Panowie, zegareczki jak marzenie- gratuluję wszystkim! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2755 Napisano 28 Grudnia 2006 Czy w tym Poljocie nie tyka Eta? powiem Ci szczerze ze nie wiem :/ i raczej tego nie sprawdze nie chce go rozbierac w celu sprawdzeniapozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2756 Napisano 28 Grudnia 2006 Dawidzie super Poljocik. Masz rację, jak nie ma potrzeby, to nie rozbieraj :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2757 Napisano 28 Grudnia 2006 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2758 Napisano 28 Grudnia 2006 Dawidzie super Poljocik. Masz rację, jak nie ma potrzeby, to nie rozbieraj :!: Wiesz w sumie jeszcze cos napsuje... rozbierac to jak moge stare Poljoty i wszystkie radzieckie, rosyjskie zegarki ale nie te nowsze...pozatym nie mam narzedzi...marzy mi sie nowy lotnik STOWA najlepiej...pozdrawiam Cie serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24330 #2759 Napisano 28 Grudnia 2006 a co to za szampan :?:Vve Pelletier&Fils Brut @kkwpk - Wiedziałem, że Ci się spodoba 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #2760 Napisano 28 Grudnia 2006 Spodobał się bardzo. Wszystkim dzięki za gratulacje. Wkrótce sesja foto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #2761 Napisano 29 Grudnia 2006 a dzisiaj taki: zegarek zwiazany z wydarzeniem na forum, bo jest to jeden z pierwszych zegarków ktory wszedl do mojej kolekcji (a napewno pierwszy kwarc, bo pozostale to mechaniki). Otrzymalem go od tomzet'a, za co jeszcze raz bardzo dziekuje. jednoczenie przepraszam ze dopiero teraz to zdjecie wrzucam, ale po prostu "kruca bomba, malo casu" :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #2762 Napisano 29 Grudnia 2006 Zacząłem się niepokoić, czy zobaczę tą fotografię. 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2763 Napisano 29 Grudnia 2006 Bardzo gustowny czasomierz:) ale fajnie masz ze otrzymales taki zegarek ! Gratuluje i pozdrawiam P.S ladny pasek, zegarek tez mi sie podoba szkoda tylko ze kwarc:/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #2764 Napisano 29 Grudnia 2006 Zacząłem się niepokoić, czy zobaczę tą fotografię. przepraszam, po prostu jak go zakladalem to nie mialem aparatu w torbie, a jak juz mialem to nie bylo zegarka no a w domu czasu nie mialem zbytnio i tak wyszlo :oops: . ale obiecalem ze wrzuce zdjecie i jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #2765 Napisano 29 Grudnia 2006 Postanowiłem go wkleić chociaż nie ma co oglądać.Zrobiłem to jednak dla młodszych stażem klubowiczów, rozwiązałem kiedyś krzyżówkę i ten zegarek był nagrodą, ma średnicę 40 mm i na zawsze wyleczył mnie z przekonania, że zegarki o tej i większej średnicy są dla mnie za duże. A Pudzian to ze mnie nie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #2766 Napisano 29 Grudnia 2006 CześćDawno nie zakładałemPozdrowienia: Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24330 #2767 Napisano 29 Grudnia 2006 Dziś pierwszy raz na przegubie 8) :Więcej zdjęć K43:http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?p=143589#143589 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2768 Napisano 29 Grudnia 2006 Dzisiaj stary poczciwy Poljot... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #2769 Napisano 29 Grudnia 2006 Dzisiaj stary poczciwy Poljot... jak na niego patrze to widze mojego Kirowskiego elegancika, idento 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2770 Napisano 29 Grudnia 2006 No to pokaz tego Kirowskiego:pczekam na fotke i porownamy:)pozdrawiam P.S ten POLJOT jest na sprzedaz dla klubowiczow znizka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Samulik 1 #2771 Napisano 29 Grudnia 2006 a ja dziś mam tego: sikkens - dostaleś moje fotki? coś da się poradzić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2772 Napisano 29 Grudnia 2006 Piotr, jak zwykle zadajesz klina Co to za stwór? Poza tym fajnie, że się trochę ostatnio reaktywowałeś , oprócz kilku osób (do których niestety się nie zaliczam :roll: ) brak tu "merytorycznych" klubowiczów 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2773 Napisano 29 Grudnia 2006 Piotrktóra godzina? :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2774 Napisano 29 Grudnia 2006 http://crazywatches.w.interia.pl/photo/des..._astronaut.html :oops: :oops: Od czego jest inteligencja 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #2775 Napisano 29 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach