overrange 47 #88501 Napisano 4 Czerwca 2015 Sumo w pewnym stopniu jak rolex ogladajac Wasze zdjecia! Robi robote 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #88502 Napisano 4 Czerwca 2015 Rysuje wam się wkładka bezela w sumo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #88503 Napisano 4 Czerwca 2015 Przez rok noszenia pojawiła się jedna... Prawie nie widoczna. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22283 #88504 Napisano 4 Czerwca 2015 Rysuje wam się wkładka bezela w sumo? Nie, ale też ja swoim gwoździ nie wbijam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #88505 Napisano 4 Czerwca 2015 Rysuje wam się wkładka bezela w sumo?NIE,nie rysuje się, jak na aluminium jest wyjątkowo trwały, szybciej dojrzysz rysy na stali (kopercie, zwłaszcza bransolecie) niż bezelu.Mogą występować punktowe wgnioty jak po ukłuciu igłą gdy w coś uderzysz lub z biegiem czasu - bardzo długiego czasu w tym przypadku ścieranie się powłoki anodyzowania aluminium (5/10/15/20 lat).Przykładowo identycznie użytkowany Monster ze stalowym bezelem będzie w gorszym wizualnym stanie niż Sumo ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #88506 Napisano 4 Czerwca 2015 Nie, ale też ja swoim gwoździ nie wbijam.To żałuj 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #88507 Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) tak poczyniłem:hehea jednak sie zdecydowales Gratuluje Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #88508 Napisano 4 Czerwca 2015 Houston, mamy problem - ZSSR nie schodzi z nadgarstka Robisz mi konkurecje?bo ja bardzo polubilem tenporaz kolejny achtojrouhr fotka stara... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #88509 Napisano 4 Czerwca 2015 Robisz mi konkurecje?bo ja bardzo polubilem tenporaz kolejny achtojrouhr A tam konkurencję - współzachwyt budżetowym pięknem Co prawda mój to 'achtzehnojrouhr', ale za to werk ma w odpowiednio wyższym standardzie ze szlifem genewskim liniowym, szlifem groszkowym, szlifem słonecznym i szlifem promienistym: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #88510 Napisano 4 Czerwca 2015 Pasjonata od zwyklego uzytkowinika odroznia to, ze potrafi sie cieszyc nawet budzetowym zegarkiem i zauwazac w nim piekno... majac nawet w kolekcji zegarki nieporownywanie drozsze i bardziej zaawansowane technicznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kjawor 14 #88511 Napisano 5 Czerwca 2015 Pasjonata od zwyklego uzytkowinika odroznia to, ze potrafi sie cieszyc nawet budzetowym zegarkiem i zauwazac w nim piekno... majac nawet w kolekcji zegarki nieporownywanie drozsze i bardziej zaawansowane technicznie.Pięknie ujęte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #88512 Napisano 5 Czerwca 2015 Dobrze powiedziane Angelo:)trzeba o tym pamietac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stosiek 40 #88513 Napisano 5 Czerwca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #88514 Napisano 5 Czerwca 2015 No wreszcie porządny zegarek Przy okazji wygląda znajomo Oczywiście gratuluję Karol, a jak Ci sie podoba bransoleta w Tudorze BBB ? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #88515 Napisano 5 Czerwca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #88516 Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Co prawda mój to 'achtzehnojrouhr', ale za to werk ma w odpowiednio wyższym standardzie ze szlifem genewskim liniowym, szlifem groszkowym, szlifem słonecznym i szlifem promienistymMają rozmach ci komuniści U mnie dziś będzie to, ale zdjęcie później zaktualizuję. Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Edytowane 5 Czerwca 2015 przez kacy 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1070 #88517 Napisano 5 Czerwca 2015 Karol, a jak Ci sie podoba bransoleta w Tudorze BBB ? Dla mnie to najlepsza bransoleta jaką miałem, jest solidna a przy tym nie masywna, świetnie wykonana i ma mikro regulacje co się przydaje 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #88518 Napisano 5 Czerwca 2015 Jaką mikro regulację? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #88519 Napisano 5 Czerwca 2015 Ma, słabo obejrzałeś 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #88520 Napisano 5 Czerwca 2015 Ma:)Ale z tą jakością Karol to trochę przesadzasz jest dobra ale nie najlepsza i ponadprzeciętna .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1070 #88521 Napisano 5 Czerwca 2015 Nie napisałem, że najlepsza ever, ale najlepsza jaką miałem, w każdej innej zawsze było coś, w tej nie ma, jak zresztą w całym zegarku, niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale dla mnie absolutnie nie ma się do czego przyczepić, nie ma ani jednej rzeczy która mi przeszkadza Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #88522 Napisano 5 Czerwca 2015 Dziś na pasku..wiem,wiem!nie pasuje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #88523 Napisano 5 Czerwca 2015 Pasuje idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #88524 Napisano 5 Czerwca 2015 Konrad,powaznie wedlug Ciebie pasuje taki braz?ja nie do konca jestem przekonany,myslalem o czarnym pasku,ale tylko taki mialem pod reka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monkeyhunger 6 #88525 Napisano 5 Czerwca 2015 Długi weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach