Burns 4515 #99876 Napisano 4 Listopada 2015 Dzisiajzmieniłeś białego na czarnego ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #99877 Napisano 4 Listopada 2015 To nie ja białego dostałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #99878 Napisano 4 Listopada 2015 Dzięki Ten z avatara i tak najładniejszy... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #99879 Napisano 4 Listopada 2015 Ten z avatara i tak najładniejszy... No tak, mam tylko nadzieję, że ten mój nie ma tak barwnej przeszłości 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #99880 Napisano 4 Listopada 2015 No tak, mam tylko nadzieję, że ten mój nie ma tak barwnej przeszłości Lancet ma tylko 33mm..... , więc ma swoją "przeszłość" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #99881 Napisano 4 Listopada 2015 Hi-tec Citizen AS4020-52 Nighhawk Chrono by muchacho86, on Flickr 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #99882 Napisano 4 Listopada 2015 Przerzut z bransolety na pasek. Chyba nie jest źle? 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42408 #99883 Napisano 4 Listopada 2015 ...Fajna Planeta.Graty.A i foty ujdą. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18775 #99884 Napisano 4 Listopada 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #99885 Napisano 4 Listopada 2015 Muchacho - pierwszy Citizen, który mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #99886 Napisano 4 Listopada 2015 Fajna Planeta.Graty.A i foty ujdą. Dzięki, gdzież mi tam do Twoich fotek 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1719 #99887 Napisano 4 Listopada 2015 Fajnie tej Planecie na gumie, gratulacje Karol. 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #99888 Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Muchacho - pierwszy Citizen, który mi się podoba.No świetny jest, już miałem go klikać na duty ale w ten dzień co się zdecydowałem to skończyła się promocja, więc odpuściłem, na razie Z drugiej strony zegarek byłby dla mnie kpl. gdyby miał zakręcaną koronkę i dekiel Nie wiem dlaczego citizen teraz stosuję takie rozwiązania i to nawet w górnej półce modeli Może i wciskana koronka dla Kogoś jest łatwiejsza w obsłudze ale imo zegarek z 200WR powinien mieć klasyczną zakręcaną Dekiel wciskany to chyba aby nikt poza serwisem tam nie zaglądał ale też wolałbym klasyczne rozwiązanie A tak poza tym, wszystko jest, szafir, eco-drice, radio ... Dlatego chyba jednak wrócę do klasyka - nighthawka z zakręcaną koronką i deklem A szafir ewentualnie założę Edytowane 4 Listopada 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4813 #99889 Napisano 4 Listopada 2015 Jędrek coś ostatnio tylko Tagi u Ciebie na ręku widaćHehe, no tak jakoś wyszło chwilowo.Za to Ty widzę powiększasz kolekcję o nowe marki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khan 4 #99890 Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Dziś w garażu... Edytowane 4 Listopada 2015 przez Khan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #99891 Napisano 4 Listopada 2015 No świetny jest, już miałem go klikać na duty ale w ten dzień co się zdecydowałem to skończyła się promocja, więc odpuściłem, na razie Z drugiej strony zegarek byłby dla mnie kpl. gdyby miał zakręcaną koronkę i dekiel Nie wiem dlaczego citizen teraz stosuję takie rozwiązania i to nawet w górnej półce modeli Może i wciskana koronka dla Kogoś jest łatwiejsza w obsłudze ale imo zegarek z 200WR powinien mieć klasyczną zakręcaną Dekiel wciskany to chyba aby nikt poza serwisem tam nie zaglądał ale też wolałbym klasyczne rozwiązanie A tak poza tym, wszystko jest, szafir, eco-drice, radio ... I mimo wszystko chyba jednak wrócę do klasyka - nighthawka A szafir ewentualnie założę Nighthawk ma zakręcaną koronkę i dekiel a te drogie (najdroższe) mode maja dekiel wciskany. Na początku myślałem, że to monocoque i dostęp jest przez szkło - ale jednak NIE! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23195 #99892 Napisano 4 Listopada 2015 Nighthawk ma zakręcaną koronkę i dekiel a te drogie (najdroższe) mode maja dekiel wciskany. Przecież właśnie to napisałem Chyba coś źle zrozumiałeś, może poprawię trochę wcześniejszy post 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22849 #99893 Napisano 4 Listopada 2015 Przerzut z bransolety na pasek. Chyba nie jest źle? Moim zdaniem pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1102 #99894 Napisano 4 Listopada 2015 Fajnie tej Planecie na gumie, gratulacje Karol. Dzięki 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #99895 Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Przecież właśnie to napisałem Chyba coś źle zrozumiałeś, może poprawię trochę wcześniejszy post Chcesz się bić ? Prawie nie znaczy to samo, bo nie wykazałeś, że nighthawk jest odstępstwem od tych drogich (w dobrym kierunku rzecz jasna), jak również nie od teraz bo już od dawna i również w modelach, które premierę miały kilka lat temu.Czyli patrząc na Nighthawk, Citizen wie jak poprawnie zrobić zegarek zgodnie ze sztuką, ale mimo to, tego nie robi! Edytowane 4 Listopada 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #99896 Napisano 4 Listopada 2015 I wrócił na nadgarstek. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #99897 Napisano 4 Listopada 2015 Moim zdaniem pasuje. Dzięki. Akurat twoje uznanie traktuję jak dogmat ;-) 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22849 #99898 Napisano 4 Listopada 2015 Dzięki. Akurat twoje uznanie traktuję jak dogmat ;-) Wyczuwam tu pewną ironię i nie wiem teraz, poczuć się dumnym, czy strzelić focha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #99899 Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Bez zmian Edytowane 4 Listopada 2015 przez maze123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #99900 Napisano 4 Listopada 2015 W końcu GMT:) 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach