lookas2 15 #107726 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #107727 Napisano 28 Lutego 2016 Znalazłem swojego divera idealnego. Jest genialny Nie pytać czy się zamienię na... Tudora, Roleksa, Omegę... Nie da rady chłopaki, sorry... Pozdrawiam! Lepszy od HQ? Jak lubię zegarki na nato, to taki pasek i rzymskie cyfry jakoś mi do siebie nie pasują 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80965 #107728 Napisano 28 Lutego 2016 Praga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #107729 Napisano 28 Lutego 2016 Znalazłem swojego divera idealnego. Jest genialny Nie pytać czy się zamienię na... Tudora, Roleksa, Omegę... Nie da rady chłopaki, sorry... Pozdrawiam!Też chce takiego! GRATULACJE A tak w ogóle ile tego powstało 30szt czy 50? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulababu 1 #107730 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2016 przez Ulababu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 7982 #107731 Napisano 28 Lutego 2016 Etka IP6s 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #107732 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Lepszy od HQ? Zdecydowanie. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Konrad Wróblewski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12679 #107733 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Znalazłem swojego divera idealnego. Jest genialny Nie pytać czy się zamienię na... Tudora, Roleksa, Omegę... Nie da rady chłopaki, sorry... Cieszymy się Twoim szczęściem! (Czyli kiedy sprzedajesz? W razie co daj prędzej znać ) Też chce takiego! GRATULACJE A tak w ogóle ile tego powstało 30szt czy 50? "Pisiont" Wakacyjny zestaw? Pewnie na czarno-białym wyglądałby bardziej "elegancko". A tu mój sikor na dziś: Edytowane 28 Lutego 2016 przez MasterMind 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość goose #107734 Napisano 28 Lutego 2016 Towarzysz na siłowni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #107735 Napisano 28 Lutego 2016 Znalazłem swojego divera idealnego. Jest genialny Nie pytać czy się zamienię na... Tudora, Roleksa, Omegę... Nie da rady chłopaki, Pozdrawiam!Cos ten zegarek do mnie nie przemówił. Mialem go 2 lata temu ale kurczę czegoś mu brakuje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reelax 179 #107736 Napisano 28 Lutego 2016 Dziś dzień rozpoczęty w tematyce motoryzacji i wyścigów. Zdjęcie poranne ale teraz chwilą czasu aby coś dodać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #107737 Napisano 28 Lutego 2016 Cos ten zegarek do mnie nie przemówił. Mialem go 2 lata temu ale kurczę czegoś mu brakuje... Brakowało mu mnie. Teraz jest wszystko jak należy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15729 #107738 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #107739 Napisano 28 Lutego 2016 Oooo wróciłeś do niego??Czy nigdy nie sprzedałeś?? Mój sobie leży i czeka na jego kolej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15729 #107740 Napisano 28 Lutego 2016 Jeszcze nie, ale znowu mnie świerzbi by puścić do ludzi . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107741 Napisano 28 Lutego 2016 image.jpeg Cóż to za zegarek, którego tarcza i wskazówki tak doskonale prezentują się w zupełnych ciemnościach? Czyżby za taki wspaniały efekt podświetlenia była "odpowiedzialna" Super-LumiNova? Z góry dziękuję za informację zwrotną! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterall 5 #107742 Napisano 28 Lutego 2016 Cóż to za zegarek, którego tarcza i wskazówki tak doskonale prezentują się w zupełnych ciemnościach? Czyżby za taki wspaniały efekt podświetlenia była "odpowiedzialna" Super-LumiNova? Z góry dziękuję za informację zwrotną! Tudor BB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #107743 Napisano 28 Lutego 2016 Toż to zapewne Tudor jakiś Przy czym nie ma co patrzeć na zdjęcia, można ustawić 2sek naświetlania a można i 30sek albo więcej....Efekt na zdjęciach można praktycznie zawsze uzyskać niesamowity....i nawet barwa podświetlenia może być na żywo inna niż na zdjęciu...Na mnie największe wrażenie do tej pory z wszystkich zegarków jakie miałem/mam zrobił .... Frankenmonster! To była latarka! Nic go jeszcze nie przebiło...Dla przypomnienia....trytowe Deep Blue T100 I w identycznych warunkach i przy tym samym czasie 30sek Frankenmonster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41352 #107744 Napisano 28 Lutego 2016 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2813 #107745 Napisano 28 Lutego 2016 Cóż to za zegarek, którego tarcza i wskazówki tak doskonale prezentują się w zupełnych ciemnościach? Czyżby za taki wspaniały efekt podświetlenia była "odpowiedzialna" Super-LumiNova? Z góry dziękuję za informację zwrotną! Zegarek pod tytułem Tudor Black Bay Black zdjęcie nowo starego a jednak nowego 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #107746 Napisano 28 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107747 Napisano 28 Lutego 2016 Tudor BB. Toż to zapewne Tudor jakiś Przy czym nie ma co patrzeć na zdjęcia, można ustawić 2sek naświetlania a można i 30sek albo więcej....Efekt na zdjęciach można praktycznie zawsze uzyskać niesamowity....i nawet barwa podświetlenia może być na żywo inna niż na zdjęciu...Na mnie największe wrażenie do tej pory z wszystkich zegarków jakie miałem/mam zrobił .... Frankenmonster! To była latarka! Nic go jeszcze nie przebiło...Dla przypomnienia....trytowe Deep Blue T100 I w identycznych warunkach i przy tym samym czasie 30sek Frankenmonster Bardzo dziękuję za konkretne i błyskawiczne odpowiedzi z Waszej strony! Jestem albowiem obecnie na etapie wyboru zegarka, najlepiej uniwersalnego, który by sprostał moim wysokim wymaganiom w zakresie podświetlenia tarczy i wskazówek. Dlatego przeszukuję aktualnie strony internetowe, w tym także fora "zegarkowe", w poszukiwaniu czasomierza optymalnego pod tym względem. A tak przy okazji, to przyznam szczerze, że obstawiałem coś w rodzaju wręcz kultowego modelu Rolex Submariner... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 27 #107748 Napisano 28 Lutego 2016 Bardzo dziękuję za konkretne i błyskawiczne odpowiedzi z Waszej strony! Jestem albowiem obecnie na etapie wyboru zegarka, najlepiej uniwersalnego, który by sprostał moim wysokim wymaganiom w zakresie podświetlenia tarczy i wskazówek. Dlatego przeszukuję aktualnie strony internetowe, w tym także fora "zegarkowe", w poszukiwaniu czasomierza optymalnego pod tym względem. A tak przy okazji, to przyznam szczerze, że obstawiałem coś w rodzaju wręcz kultowego modelu Rolex Submariner... Seiko SKX007 tez jest fajny A jak chcesz cos co pieknie swieci caly czas to Timex jest nalepszy 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 247 #107749 Napisano 28 Lutego 2016 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #107750 Napisano 28 Lutego 2016 Seiko SKX007 tez jest fajny A jak chcesz cos co pieknie swieci caly czas to Timex jest nalepszy Co do pierwszej "japońskiej" propozycji, to pełna zgoda! Jednak do wyboru amerykańskiego czasomierza, pomimo wszystko jeszcze w pewnym sensie nie "dorosłem"... Atak przy okazji, to piękne świecenie zapewniał mi do tej pory Casio Iluminator AW-44. Jednak jego techniczny żywot dobiega już końca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach