Gość amator3nr #4076 Napisano 21 Maja 2007 A ja dzisiaj na nadgarstku miałem Orienta: Wiecej tutaj:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=14461 PS. Feleksc nic nie wiem o tej Slavie poza tym ze jest fajna i nie ma ich za duzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4077 Napisano 21 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #4078 Napisano 22 Maja 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4079 Napisano 22 Maja 2007 HemiG ten Japy jest :shock: gdzieś takie cudo nabył i za ile?? jak jest rozwiązana koronka (bo ten kabłąk ją trochę chyba blokuje?)? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #4080 Napisano 22 Maja 2007 HemiG, ten bezel z tachometrem jest ruchomy? :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #4081 Napisano 22 Maja 2007 Zegarek nie jest jeszcze kompletny, docelowo będzie miał bransoletę zespoloną z dodatkową kopertą (bezel okręca się tylko w jedną stronę). Dokładnie taką: oraz dwa paski. Poniżej parę zdjęć ukazujących karkołomny sposób ustawiania / nakręcania tego dziwaka :wink: Bezel z tachometrem jest dwukierunkowy i okręca się bezstopniowo, ale za to w wygodny, ciasny sposób. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4082 Napisano 22 Maja 2007 Rewela, zamiast zmieniać paski zmieniasz kopertę z bezelem, a tak nawiasem to do galerii go :!: EDIT :arrow: Zegarek wkładka 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4083 Napisano 22 Maja 2007 Na Twoich fotach prezentuje się o niebo lepiej niż na tych ktore widziałem wcześniej :shock: - jest świetny - oczywiste gratulacje :!: tylko nie wyjmuj już go z dodatkowej "koperty " w całości wygląda o niebo lepiej a i korona to super patent - ciekawe jak się będzie sprawował - a i wypada chyba budzik dokupić 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24829 #4084 Napisano 22 Maja 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #4085 Napisano 22 Maja 2007 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4086 Napisano 22 Maja 2007 Witam,od dzisiaj taki Temu Panu już dziękujemy :wink: więcej takich fotek proszę nie wstawiać - tylko pobudzają proces trawienia 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4087 Napisano 22 Maja 2007 Delikatnie mowiac, za@#@ty IWC. Pomyslec, ze nie podobaja mi sie zegarki z biala tarcza 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4088 Napisano 22 Maja 2007 Witam,od dzisiaj taki Cudowny! Szczerze gratuluję! :shock: :shock: :shock: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4089 Napisano 22 Maja 2007 świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #4090 Napisano 22 Maja 2007 Nie wiem czemu ale z czarnym cyferblatem robią na mnie większe wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4091 Napisano 22 Maja 2007 Gratuluję świetny :shock: :shock: :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #4092 Napisano 22 Maja 2007 Trzeba przyznać, że ten portugalczyk na tym zdjęciu robi piorunujące wrażenie- gratulacje :!: HemiG, gratuluję... oryginalnego zegarka Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #4093 Napisano 22 Maja 2007 Witam,bardzo dziękuję za gratulacje Trzeba przyznać, że ten portugalczyk na tym zdjęciu robi piorunujące wrażenie- gratulacje :!:Też się napatrzeć nie mogę. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #4094 Napisano 22 Maja 2007 Duza klasa! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4095 Napisano 22 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24829 #4096 Napisano 22 Maja 2007 Felek świetna fotka! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4097 Napisano 22 Maja 2007 Piękny IWC - Gratuluje!!!!!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4098 Napisano 23 Maja 2007 gk1 gratulacje :!: ten zegarek to jedno z moich marzeń Felek fotka boska 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4099 Napisano 23 Maja 2007 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #4100 Napisano 23 Maja 2007 cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk, cyk.... od dziś... powrót do korzeni... więcej zdjęć i krótki opis wrażeń wkrótce na kanale Discovery... znaczy się w dziale Szwajcarskie pzdr, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach