jacus 1624 #4351 Napisano 16 Czerwca 2007 Sie dziwicie?? Choc z modą na bieżąco nie jestem, i nie jestem ''trendy'' ale z ludźmi sie spotykam róznymi i widzę czasem panów chodzących do kosmetyczki, do manikiurzystki, robiących sobie peeling, lifting, czy inny tuning. Golących pachy, klaty (gdzie indziej im nie zagladam)Zresztą wystarczy zajrzeć do ''męskich'' magazynów typu np. Logo, żeby sie przekonać, że taki własnie wizerunek faceta jest teraz na topie. Nieogolony, lekko spocony twardziel w dżinsach, kowbojkach, skórze, na koniu lub motocyklu to już przeżytek. Dziś lans robi wydepilowany, wykremowany, gładkolicy laluś. no bez jaj :?: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #4352 Napisano 16 Czerwca 2007 Sie dziwicie?? Choc z modą na bieżąco nie jestem, i nie jestem ''trendy'' ale z ludźmi sie spotykam róznymi i widzę czasem panów chodzących do kosmetyczki, do manikiurzystki, robiących sobie peeling, lifting, czy inny tuning. Golących pachy, klaty (gdzie indziej im nie zagladam)Zresztą wystarczy zajrzeć do ''męskich'' magazynów typu np. Logo, żeby sie przekonać, że taki własnie wizerunek faceta jest teraz na topie. Nieogolony, lekko spocony twardziel w dżinsach, kowbojkach, skórze, na koniu lub motocyklu to już przeżytek. Dziś lans robi wydepilowany, wykremowany, gładkolicy laluś. no bez jaj jaja to właśnie w szczególności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mr_kacy #4353 Napisano 16 Czerwca 2007 Sie dziwicie?? Choc z modą na bieżąco nie jestem, i nie jestem ''trendy'' ale z ludźmi sie spotykam róznymi i widzę czasem panów chodzących do kosmetyczki, do manikiurzystki, robiących sobie peeling, lifting, czy inny tuning. Golących pachy, klaty (gdzie indziej im nie zagladam)Zresztą wystarczy zajrzeć do ''męskich'' magazynów typu np. Logo, żeby sie przekonać, że taki własnie wizerunek faceta jest teraz na topie. Nieogolony, lekko spocony twardziel w dżinsach, kowbojkach, skórze, na koniu lub motocyklu to już przeżytek. Dziś lans robi wydepilowany, wykremowany, gładkolicy laluś. Jest to niestety smutna prawda. Ot, czasy "metroseksualizmu" (btw, kto to słowo wymyślił???) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #4354 Napisano 16 Czerwca 2007 metroseksualizm może być fajny, ale ochrona metra ma chyba inne zdanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4355 Napisano 16 Czerwca 2007 Przepraszam, ze jako niemetroseksualny mezczyzna rozbije ten offtop 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4356 Napisano 16 Czerwca 2007 ponoć jedyne miejsce gdzie włosy wyglądają dobrze to głowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4357 Napisano 16 Czerwca 2007 Gibber super fotka , extra zegarek w szczegolnosci dobrze sie komponuje z tym paseczkiem:) Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mr_kacy #4358 Napisano 16 Czerwca 2007 Zegarek świetny, ale pasek mógłby być trochę bardziej owłosiony :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #4359 Napisano 16 Czerwca 2007 Jak ten Zeno ma otwierany dekiel? Wciskany jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4360 Napisano 17 Czerwca 2007 Gibber super fotka , extra zegarek w szczegolnosci dobrze sie komponuje z tym paseczkiem:) Gratuluje Dziekuje. Jestem zaskoczony jakoscia tego paska, za ta cene z wliczona przesylka naprawde warto sie szarpnac. Zegarek świetny, ale pasek mógłby być trochę bardziej owłosiony Bardziej owlosiony pasek to dla mnie bransoleta Jak ten Zeno ma otwierany dekiel? Wciskany jest? Dokladnie, jest wciskany. W jednym miejscu dekiel na promieniu ma podebranie, ktore umozliwia bezstresowe podwazenie srubokrecikiem. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #4361 Napisano 17 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4362 Napisano 17 Czerwca 2007 U mnie ostatnio caly czas kmandir tylko tym razem z parciakiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4363 Napisano 17 Czerwca 2007 A ja dziś z innej beczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4364 Napisano 17 Czerwca 2007 image 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4365 Napisano 17 Czerwca 2007 Mikołaj on to nawet na gumie od majtek dobrze by wyglądał. :roll: Na nowym pasku jak dwa marzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4366 Napisano 17 Czerwca 2007 U mnie szok. Dżi szok A tutaj ten znikający indeks z godz.2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1624 #4367 Napisano 17 Czerwca 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4368 Napisano 17 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4369 Napisano 18 Czerwca 2007 Dzisiaj gazomierz.wiecej tutajhttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=14976 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4370 Napisano 18 Czerwca 2007 Witam - dziś :Rolex Oyster Perpetual DateJust rocznik 1975 - białe złoto+stal Pozdrawiam Nagibi zapraszam www.mojezegarki.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #4371 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib, gratulacje! Piekny klasyk 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4372 Napisano 18 Czerwca 2007 Oj super Rolex :shock: . Gratuluje.Daj wiecej fotek do galerii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24281 #4373 Napisano 18 Czerwca 2007 Mocny :!: Nagib - Gratulacje! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #4374 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib - swietny, naprawdę. Aż sam się dziwię, wszak to rolek ;-) 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4375 Napisano 18 Czerwca 2007 Witam - dziękuje serdecznie za miłe słowa Chciałbym jeszcze "upolować" Rolexa Precision 1930-1940. pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach