jakubos 446 #4376 Napisano 18 Czerwca 2007 Adi co się dzieje z indeksem na godzinie 2 ? Jest krzywo? O Rolek datjust - nareszcie egzemplarz z datą :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4377 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib'ie! Świetny ten Rolex!!! To ten z allegro? :oops: Gratuluję! :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4378 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib wielkie gratulacje przepiekny ten Rolex :shock: !!Mam nadzieje, ze w wakacje bedzie okazja zeby sie spotkac i przynajmniej na chwile go przymierzyc:) pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4379 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib piękna maszyna. Słowa uznania. :roll:Stal i białe złoto to musi wyglądać. Nigdy nie widziałem :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #4380 Napisano 18 Czerwca 2007 Chylę czoła przed Rolexem Nagiba 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4381 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib'ie! Świetny ten Rolex!!! To ten z allegro? :oops: Gratuluję! :wink: Pomylił mi się z tym: http://www.allegro.pl/item207368093_rolex.html :oops: :oops: A co sądzisz o Rolexie z mojego linku? Chyba nawet kiedyś go licytowałeś... :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4382 Napisano 18 Czerwca 2007 A co sądzisz o Rolexie z mojego linku? Chyba nawet kiedyś go licytowałeś... Witaj - miałem go kupić....ale kupujący - po zaproponowaniu przeze mnie wizyty u p.Strojnego - zamilkł - podobna historia co z dwoma wcześniejszymi kupującymi.... Szkiełko ubite w rogu (podobno efekt wypadku samochodowego nota bene śmiertelnego dla ex-właściciela), zadrapana bransoleta itp. Brak fotek mechanizmu. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4383 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib wielkie gratulacje przepiekny ten Rolex :shock: !!Mam nadzieje, ze w wakacje bedzie okazja zeby sie spotkac i przynajmniej na chwile go przymierzyc:) pozdrawiam Hej Dawid! Oczywiście - przedwczoraj otwarliśmy z Marcinem ogródek letni w Pewli Małej (za Żywcem) nad Koszarawą - zapraszamy - wpadaj! Jak za daleko - wpadaj do Żywca (tam też otwarliśmy ogródek przy pizzerii) Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4384 Napisano 18 Czerwca 2007 Adi co się dzieje z indeksem na godzinie 2 ? Jest krzywo? O Rolek datjust - nareszcie egzemplarz z datą :twisted: Witaj - wszystko proste i idealne - zegarek w oryginalnym stanie - zakupiony w 1975 roku jako lokata sejfowa i jestem pierwszym fizycznym użytkownikiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4385 Napisano 18 Czerwca 2007 Witam - dziękuje serdecznie za miłe słowa Chciałbym jeszcze "upolować" Rolexa Precision 1930-1940. pozdrawiam! Takiego: http://www.farfo.com/menswatches/Page1/rol...sionsquare.html ?? :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4386 Napisano 18 Czerwca 2007 Igorze: cuś takiego: a z innej beczki vintage: no i piękny VC: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4387 Napisano 18 Czerwca 2007 Nagib, gratuluję - dla mnie to ideał zegarka garniturowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4388 Napisano 18 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4389 Napisano 19 Czerwca 2007 Nagibie gratuluję, piękny zegarek, Roleksy coraz bardziej mi się podobają, to chyba niezbyt dobrze (dla portfela) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #4390 Napisano 19 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paul_78 #4391 Napisano 19 Czerwca 2007 Dzisiaj ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4392 Napisano 20 Czerwca 2007 Kompozycja z doskonałym "wycieruchem" by mrov@ : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4393 Napisano 20 Czerwca 2007 Pach by mrov@. Szycie ja sp...em 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4394 Napisano 20 Czerwca 2007 Szycie ja sp...em Bardzo trafne określenie 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #4395 Napisano 20 Czerwca 2007 ten sam zegarek, co Gibbera nowy pasek, jasny hirsch liberty - po ponad dwoch godzinach w basenie zwiekszyl sie o jedno oczko( albo to mi nadgarstek zmalal ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4396 Napisano 20 Czerwca 2007 gibber świetne zdjęcie i bomba pasek u mnie testy: Orient express... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4397 Napisano 20 Czerwca 2007 Adi co się dzieje z indeksem na godzinie 2 ? Jest krzywo? O Rolek datjust - nareszcie egzemplarz z datą :twisted: Nie tylko tak padło odbicie, że widać superluminową, a indeks jakby zniknął. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #4398 Napisano 20 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #4399 Napisano 20 Czerwca 2007 bardzo fajny szkielecik :!: futurystyczny 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #4400 Napisano 21 Czerwca 2007 z dedykacja dla kkwpk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach