Gość eleventh #4476 Napisano 29 Czerwca 2007 Dziękuję za gratulacje Zegarek rzeczywiście leży wyjątkowo dobrze. Aż się boję, bo jak mam zwyczaj częstego zmieniania zegarków (nawet w ciągu dnia) tak tego jak założyłem tak zdjąć nie mogę...Czyżby klątwa Panerai??? Czy jest ładny?Rzeczywiście sprawa dyskusyjna i ja Wam nie pomogę rozwiązać tego problemu. Rezczywiście traktor, rzeczywiście kontrowersyjny ale ma ws obie coś takiego że przyciąga mnie jak magnes.Wszystko było w porządku kiedy oglądałem zdjęcia. Zegarek jak zegarek. Niestey jak przymierzyłem na spotkaniu - umarł w butach No i jest :roll: . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #4477 Napisano 29 Czerwca 2007 ....Czyżby klątwa Panerai???....Niestey jak przymierzyłem na spotkaniu - umarł w butach No i jest :roll: . Gratulacje, no i bedziemy sie za Ciebie modlic! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #4478 Napisano 29 Czerwca 2007 Gratulacje, no i bedziemy sie za Ciebie modlic! modlic sie to trzeba bylo wczesniej... teraz to juz wpadl jak sliwka w kompot :twisted: gdybym wiedzial jak dziala klatwa Panerai w zyciu bym nie kupil pierwszego Base :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #4479 Napisano 29 Czerwca 2007 Eleventh - wielkie gratulacje. Jeszcze parę dni temu o nim mówiłeś a tu proszę - już na ręce Jest świetny. Bez dwóch zdań. Taki ja trzeba. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4480 Napisano 29 Czerwca 2007 Jeszcze parę dni temu o nim mówiłeś a tu proszę - już na ręce Mam dość szybki proces decyzyjny :wink: Dzięki :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #4481 Napisano 29 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #4482 Napisano 29 Czerwca 2007 dzisiaj przyszla. nie spodziewalem sie tak fajnego zegarka za tak male pieniadze. polecam w ciemnno. ja sie tak samo ciesze wlasnie z Samuraja... na Amfibie chyba jednak bym sie nie zdecydowal :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #4483 Napisano 29 Czerwca 2007 Panowie cytujac wycinajmy zdjecia;) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #4484 Napisano 29 Czerwca 2007 Panowie cytujac wycinajmy zdjecia;) no a co ja innego zrobilem :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #4485 Napisano 29 Czerwca 2007 Panowie cytujac wycinajmy zdjecia;) no a co ja innego zrobilem :shock:ogolnie napisalem:) patrz poprzednia strona 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #4486 Napisano 29 Czerwca 2007 dzisiaj przyszla. nie spodziewalem sie tak fajnego zegarka za tak male pieniadze. polecam w ciemnno. ja sie tak samo ciesze wlasnie z Samuraja... na Amfibie chyba jednak bym sie nie zdecydowal :wink: jak mnie bedzie stac na to, zeby sobie kupic samuraja do noszenia w trudnych warunkach to sobie go kupie:) aktualnie czekam na pierwsza w swoim zyciu wyplate wiec kupuje to, na co ma plytka kieszen pozwala:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4487 Napisano 29 Czerwca 2007 Grzegorz czy zdradziłeś Omegi.? Gratuluję zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #4488 Napisano 30 Czerwca 2007 dzisiaj Citizen Pozdrawiam Michele 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4489 Napisano 30 Czerwca 2007 Shot with Canon PowerShot S3 IS at 2007-06-30 To naprawdę ładne zegarki są, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4490 Napisano 30 Czerwca 2007 To naprawdę ładne zegarki są, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. No, mam nadzieję że kupiłeś.A jeśli tak, to już możesz się mienić pełnoprawnym Członkiem Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4491 Napisano 30 Czerwca 2007 Shot with Canon PowerShot S3 IS at 2007-06-30 Kupiłem, kupiłem... ale za chwilę się pozbędę i mam nadzieję, że dalej będę mógł być członkiem tego zacnego klubu 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4492 Napisano 30 Czerwca 2007 sanka - to w citizenie to jakiś czujnik? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4493 Napisano 30 Czerwca 2007 dzisiaj:)Shot with Canon EOS DIGITAL REBEL at 2007-06-30[/img] 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4494 Napisano 30 Czerwca 2007 Shot with Canon EOS DIGITAL REBEL at 2007-06-30 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #4495 Napisano 30 Czerwca 2007 cytochrom prosze zmniejszaj rozdzielczosc zdjec!Jesli nie umiesz to imageshack na stronie uploadu ma taka opcje. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #4496 Napisano 30 Czerwca 2007 Jak foci lustrzanką, to pewnie umie. ;-)Dołączam się do prośby ripa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4497 Napisano 30 Czerwca 2007 Przepraszam -wyslalem troszke w pospiechu... wiecej sie nie powtorzy:) Shot with Canon EOS DIGITAL REBEL at 2007-06-30 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4498 Napisano 30 Czerwca 2007 Shot with Canon EOS DIGITAL REBEL at 2007-06-30 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #4499 Napisano 30 Czerwca 2007 Jest pieknie i sa piekne! :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #4500 Napisano 30 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach