rip 862 #4801 Napisano 2 Sierpnia 2007 Przepraszam, ale tak to juz jest jak sie ma tylko jeden zegarek To jest laserowo wygrawerowany znaczek tzw "anti-counterfeit logo" (przeciw podrabianiu) - podobno bardzo trudny do podrobienia, swiadczacy o oryginalnosci zegarka. Moja fotka: Cholera wie co to jest. Jak na moje koslawe oko, to to chyba kula ziemska ze znakami Ω. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4802 Napisano 2 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki - i teraz już wiem jaka jest różnica i na co zwracać uwagę 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #4803 Napisano 2 Sierpnia 2007 Aha jeszcze jedno.Nie kazda PO to ma, bo Omega wprowadzila to oznaczenie od konca zeszlego roku - jakos od pazdziernika. :roll: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #4804 Napisano 2 Sierpnia 2007 moja na ten przykład nie ma. Staroc znaczy sie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4805 Napisano 2 Sierpnia 2007 Zdjęcie zrobione bez statywu, "z ręki", w trybie makro, TELEFONEM KOMÓRKOWYM!!! Shot with N73 at 2007-08-02 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4806 Napisano 2 Sierpnia 2007 Grzesiu zegarek zajefajny, tylko ta ręka jakaś taka woskowa. Na manekinie robiłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4807 Napisano 2 Sierpnia 2007 Grzesiu zegarek zajefajny, tylko ta ręka jakaś taka woskowa. Na manekinie robiłeś. Taki mój urok.Sztywniak jestem :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #4808 Napisano 2 Sierpnia 2007 Sztywniaki nie kupują Panerai'a :wink: Zegarek świetny :!: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #4809 Napisano 3 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4810 Napisano 3 Sierpnia 2007 Jednozegarkowiec :| 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4811 Napisano 3 Sierpnia 2007 to ja dzisiaj tak 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #4812 Napisano 3 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #4813 Napisano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #4814 Napisano 4 Sierpnia 2007 Shot with Canon PowerShot A610 at 2007-08-04 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #4815 Napisano 5 Sierpnia 2007 Heuer! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4816 Napisano 5 Sierpnia 2007 Deemahn Heuer jest odjazdowy :shock: - ale pasek to zbytnio nie pasuje do jego stylu 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #4817 Napisano 5 Sierpnia 2007 Dzisiaj na nowym strapie Naprawdę kawał świetnego paska, mrov@ - fantastyczna robota! :shock: Igor, dzięki :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4818 Napisano 5 Sierpnia 2007 Deemahn Heuer jest odjazdowy :shock: - ale pasek to zbytnio nie pasuje do jego styludziekuje a zegarek samochodowy to i pasek samochodowy 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4819 Napisano 5 Sierpnia 2007 Igor, dzięki :wink: Przez ten pasek od wczorajszego wieczora, do teraz boli mnie głowa :wink: I znajdź proszę mój przyrząd do teleskopów, bo chyba się zgubił :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wito 0 #4820 Napisano 5 Sierpnia 2007 Dotknięcie obumarłej części rafy nie jest jej niszczeniem. Dotknąłem jedym palcem ponieważ prąd spychał mnie w jej kierunku podczas fotografowania. Rafa nie uległa żadnemu uszkodzeniu, dlaczego wiec, nie mając pojecia co miało miejsce, i nawet nie widząc jak i czego dotykam - i czy w ogóle dotykam, kierujesz wobec mnie oskarzenia. Jakie-takie pojęcie o rafach, ich wzroscie i nurkowaniu wraz z zasadami jakich nalezy się trzymać mam. Daruj więc sobie - prezentujemy jaki zagarek mamy na ręku a nie zachowanie - tym bardziej, że nie mam nic sobie do zarzucenia. To nie oskarżenie, tylko pytanie. Fakt, że z tezą :twisted: Na drugi raz w razie drift'u łap ten fragment rafy, który widać na drugim planie zdjęcia - takie żółto-pomarańczowe z białymi końcówkami :wink: A propos prezentowania: zegarek OK, ale dotykanie rafy nie jest OK, niezależnie od tego, czy w Twojej ocenie jest obumarła czy nie. Sądząc po opisanym przez Ciebie sposobie radzenia sobie z prądem pozwól, że wiedzę na ten tem czerpał będę z innych źródeł :-) EOT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wito 0 #4821 Napisano 5 Sierpnia 2007 wito a Ty co ekolog :twisted: Nie. Płetwonurek. Też chciałbym je kiedyś obejrzeć. A jak będą macać - to nici. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4822 Napisano 5 Sierpnia 2007 Pasek do Heuera :twisted: Shot with Canon EOS DIGITAL REBEL at 2007-08-05 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4823 Napisano 5 Sierpnia 2007 O, ladna rzecza jakbym taki chcial? 8) 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4824 Napisano 5 Sierpnia 2007 Akurat fota z http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...09259&rid=0ale polecam rozejrzeć się w temacie http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....+pask%F3w+sieciprześledzić sklepy , linki etc - na pewno coś odpowiedniego znajdziesz - takie też powinny być ale nigdy akurat takiego nie szukałem więc - nie potrafię powiedzieć dokładnie gdzie - ale na pewno tam jest taki :!: ok 90 zł to nie tragedia :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4825 Napisano 5 Sierpnia 2007 to tyle co hirsch, wiec da sie przezyc. Poszukam, dzieki 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach