sabuniek 182 #4901 Napisano 15 Sierpnia 2007 Michaszko zmień prosze forum, znajdź sobie coś z podróbami i doskonałymi replikami (choć to to samo guano) i nie zawacaj nam gitarry. nawet taki laik jak Ja widzi że to kicha, juz moje Seiko jest lepiej wykonane niż TO twoe cudo. PS jak bedziesz w szwajcarii to: a) pozdrów chinoli od których kupisz kolejne "cudo" uważaj na policje bo jak cię zobaczą z tą marnością na ręku to jeszcze big kare zapłacisz, a wtedy patrz punkt "a" :twisted: Pozdrawia właściel "tylko" Seiko ale za to prawdziwego. Wolę mieć mojego starego Saab w garażu niż plastikową replike Ferrari pod domem 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4902 Napisano 15 Sierpnia 2007 Zabawa na sto dwa !MasterDay - to chyba pochodzi od słów - "master , daj stówę za tego jegera " Przepraszam wszystkich Forumowiczów za żart na poziomie tegoż "kolekcjonera" , ale widzę ,że czasami nie da się uniknąć niestety powrotu do słów nieżyjącego już Stanisława Lema " dopóki nie było internetu nie wiedziałem ,że jest tylu idiotów na świecie" Indolencja połączona z impertynencją tworzy tyleż niesmaczną co niestrawną mieszankę , a samemu obiektowi wydaje się ,że tworzy pseudoartystyczną ( pożal się Boze artyści ery netu) prowokację i jeszcze powinni go chwalić . A idź człowieku na wp.pl czy onet , tam grasują koledzy w rodzaju "jasiuśmietana" czy "czuływojtek" reprezentujący zbliżony , dla jasności napiszę ,że również żenujący , poziom ! Roma locuta, causa finita , lub dla niektórych lepiej - nie karmić trolla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4903 Napisano 15 Sierpnia 2007 Uznałem, że Panerai jest za mały na moją rękę, więc inwencja twórcza i święto narodowe pozwoliły mi nosić taki czasomierz: :shock: Ps. Wolę ten piękny zegarek, od MasterDay'a Pana Michaszko Ps2. Przy pasku hand made jest naprawdę wygodny :!: Pozdrawiam koneserów dobrych zegarków 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #4904 Napisano 15 Sierpnia 2007 Swietny 8) Gdzie moge kupic taki pasek :?: 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4905 Napisano 15 Sierpnia 2007 Swietny 8) Gdzie moge kupic taki pasek :?: Limitowana seria wybitnego strap makera - bardzo trudno dostępna, ale szukaj na zagranicznych forach :!: Może będziesz miał szczęście :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #4906 Napisano 15 Sierpnia 2007 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #4907 Napisano 15 Sierpnia 2007 Zdjęcie z niedzieli, ale nic się nie zmieniło. Shot with K750i at 2007-08-15 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #4908 Napisano 15 Sierpnia 2007 Tempo jest bajera. Szkoda że kwarcowy. Chociaż mnie nie zawadza osobiście. A pasek chyba taki kupiłem w papierniczym Znanej firmy. Prawdziwy Scotch czy jakoś tak :twisted: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4909 Napisano 15 Sierpnia 2007 Dzisiaj Zenek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #4910 Napisano 16 Sierpnia 2007 Uznałem, że Panerai jest za mały na moją rękę, więc inwencja twórcza i święto narodowe pozwoliły mi nosić taki czasomierz: :shock: Ps2. Przy pasku hand made jest naprawdę wygodny :!: ojej - ale zdejmowanie musi boleć :shock: 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4911 Napisano 16 Sierpnia 2007 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4912 Napisano 16 Sierpnia 2007 He he :wink: Połączenie 190 i 111 w świetnej formie i przy podobnym (8-dniowym) mechanizmie Gratuluję :!: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 446 #4913 Napisano 16 Sierpnia 2007 Nawet nie wiem, czy to jest marna imitacja tego: :evil: :evil: :evil: "prawie" to samo, łatwo znaleźć na zegarki kolekcjonerskie za jedyna 359 zł, choć to zdecydowania za duża kwota jak na pekińczyka :evil: i to co ma Michaszko na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #4914 Napisano 16 Sierpnia 2007 Klod, gratuluje 1950-ki 8) Robi wrazenie 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KrzNaz #4915 Napisano 16 Sierpnia 2007 To w ramach buntu i awangardy... Mam dzisiaj na ręce kwarcowego (a jakże) Swatcha, o którym przed zakupem nie wiedziałem, że jest "jednorazówką". Trochę nad tym boleję, ale mam nadzieję, że wytrzyma ze dwa lata, a plastikowe szkiełko można polerować u zegarmistrza. Tak ogólnie to noszę tylko ten zegarek, bo od Casio na bransolecie miałem jakieś nieprzyjemności na skórze (pokaźna jest moja kolekcja, prawda? ) Nie ma się czym chwalić, ale wydaje mi się, że nie jestem wystarczająco dorosły na poważne Patki, Jaegery, Rolexy itd. Poza tym jak dla mnie Swatch wygląda dużo lepiej i ciekawiej niż nie jeden bardziej prestiżowy zegarek, który tu widziałem. Przynajmniej na młodej ręce, do dżinsów i t-shirtu. Co innego że jest odrobinę bezduszny, choć 'swiss made'. Shot with E5200 at 2007-08-16 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #4916 Napisano 16 Sierpnia 2007 Fajowy Tez mam Swatcha w swojej malej kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #4917 Napisano 16 Sierpnia 2007 8) Klaudiusz :!:, ręce same składają się do oklasków. Gratuluję świetnego zegarka . Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4918 Napisano 16 Sierpnia 2007 Klaudiusz. Wielokrotnie pisałem. Jak Panerai - to najpiekniejszy Jest luminor, a Twój :shock: super To w ramach buntu i awangardy... Mam dzisiaj na ręce kwarcowego (a jakże) Swatcha, o którym przed zakupem nie wiedziałem, że jest "jednorazówką". Trochę nad tym boleję, ale mam nadzieję, że wytrzyma ze dwa lata, a plastikowe szkiełko można polerować u zegarmistrza. Tak ogólnie to noszę tylko ten zegarek, bo od Casio na bransolecie miałem jakieś nieprzyjemności na skórze (pokaźna jest moja kolekcja, prawda? ) Nie ma się czym chwalić, ale wydaje mi się, że nie jestem wystarczająco dorosły na poważne Patki, Jaegery, Rolexy itd. Poza tym jak dla mnie Swatch wygląda dużo lepiej i ciekawiej niż nie jeden bardziej prestiżowy zegarek, który tu widziałem. Przynajmniej na młodej ręce, do dżinsów i t-shirtu. Co innego że jest odrobinę bezduszny, choć 'swiss made'. Swatch nie jest taki zły. Porafi wytrzymać bardzo długo, a szkiełko możesz polerować sam. To nie sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KrzNaz #4919 Napisano 16 Sierpnia 2007 Wczoraj bawiłem się w polerowanie takim ciekawym narzędziem elektrycznym do tego przystosowanym i szkiełko w moim starym, zniszczonym Casio wzbogaciło się w jednym miejscu o dość pokaźne wgłębienie :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4920 Napisano 16 Sierpnia 2007 natępnym razem użyj do polerowania miekkiej np flanelowej sciereczki i narzędzia o nazwie ręka (dłoń) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #4921 Napisano 16 Sierpnia 2007 ... no Klaudiusz !!!! Przepiękny ! Idealny ! Właściwy !:shock: :shock: :shock: :shock: (choć można się było tego spodziewać ) 8) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #4922 Napisano 16 Sierpnia 2007 Klaudiusz!!! Gratuluję świetnego zegarka i mam nadzieję wkrótce go pomacać Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #4923 Napisano 16 Sierpnia 2007 Klaudiusz, to bez watpienia najlepszy z wyborow jaki mogles dokonac! 8 dniowa rezerwa, datownik, GMT, do tego Luminor w slusznych wymiarach... czego chciec wiecej 8) mam nadzieje, ze szybko sie nim znudzisz i odsprzedasz w konkurencyjnej cenie koledze. :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4924 Napisano 16 Sierpnia 2007 Dzięki Panowie. A największe podziękowanie dla Igora, bez którego nie udałoby mi się dokonać zakupu :twisted: :wink: Jest to jeden z najpraktyczniejszych GMT, bo kiedy jest się w swojej strefie, można schować wskazówkę GMT za godzinową. W takim wypadku obie chodzą razem i zbędna wskazówka nie psuje harmonii. Kiedy zmieniamy strefę, to ustawiamy wskazówkę godzinową na nową strefę (skok co 1h), a wskazówka GMT pozostaje na miejscu i pokazuje czas w "domu" 8) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #4925 Napisano 16 Sierpnia 2007 Klaudiusz! Zegarek - marzenie!Po prostu WSPANIAŁY! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach