neixet 11 #5951 Napisano 18 Listopada 2007 :shock: gratuluje zabawki :shock: 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #5952 Napisano 18 Listopada 2007 Znajomy będąc "przewieziony" taką zabawką przez kierowcę o konotacjach rajdowych, zrobił w trakcie jazdy kupę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #5953 Napisano 19 Listopada 2007 A ja dziś tak :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #5954 Napisano 19 Listopada 2007 Aktualnie coś takiego: Timex T24101 Wytrzymała bestia. Niezawodny (wielokrotnie o coś uderzał przy czym jednokrotnie przywaliłem w narożnik imadła - pozostał po tym slad - minimalna rysa na koronie i szybce + mały odprysk), szczelny (pomimo oznaczeń producenta nurkowałem z nim na 3-4m i trochę pływałem w morzu) oraz dokładny (spóźnia się równe 5 sekudn/msc pomimo, że producent dopuszcza błąd +/-10s/msc). Natomiast jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro kurier powinien przywieść nową zabawkę. A w tym roku kupie jeszcze przynajmniej jeden zegarek. Lubię czasomierze 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #5955 Napisano 19 Listopada 2007 Aktualnie coś takiego: Ale niech to będzie tak jak nakazuje "wątek"Na nadgarstek z nim :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #5956 Napisano 19 Listopada 2007 To wieczorem :-) 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #5957 Napisano 19 Listopada 2007 czas wyjawić prawdęA miałem nadzieję że RS6 :twisted: :twisted: Z takim rarytasem to do Galerii zapraszamy :!: I połóż na masce jakiś zegarek żeby mod się nie czepiał :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #5958 Napisano 19 Listopada 2007 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertWol 0 #5959 Napisano 19 Listopada 2007 Dziś na czarnym hirschu... 0 mało piszę, sporo czytam... dużo się uczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #5960 Napisano 20 Listopada 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #5961 Napisano 20 Listopada 2007 na pasku bardziej do mnie przemawia... :wink: PS. posiadasz również jakieś inne zegarki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5962 Napisano 20 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #5963 Napisano 20 Listopada 2007 na pasku bardziej do mnie przemawia... :wink: PS. posiadasz również jakieś inne zegarki? Wiem wiem, przynudzam tą Planetą. Obiecuje, ze do końca roku nic nie wrzucę Poza tym nic ciekawego do pokazania nie mam. A nawet gdybym miał to ta Omega nie chce zejsc z nadgarstka. Jest świetna! Co nie oznacza, ze nie pracuje nad czymś nowym, ale najpierw muszę poczekać, aż go to wyprodukują. :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #5964 Napisano 20 Listopada 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #5965 Napisano 21 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6387 #5966 Napisano 21 Listopada 2007 Yes, yes, JEST. Właśnie przyjechał 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #5967 Napisano 21 Listopada 2007 Wiem wiem, przynudzam tą Planetą. Obiecuje, ze do końca roku nic nie wrzucę Poza tym nic ciekawego do pokazania nie mam. A nawet gdybym miał to ta Omega nie chce zejsc z nadgarstka. Jest świetna! Co nie oznacza, ze nie pracuje nad czymś nowym, ale najpierw muszę poczekać, aż go to wyprodukują. :wink: nie da się ukryć, strasznie monotematyczny jesteśale zegarek wart tego zdecydowanie 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #5968 Napisano 21 Listopada 2007 Gratulacje Teston, jest ekstra. Jaki masz obwód nagarstka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6387 #5969 Napisano 21 Listopada 2007 18 cm, obiecuję lepsze fotki. Te cyknąłem na szybko w pracy, z komórki. 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5970 Napisano 21 Listopada 2007 Piekny Archimede, az milo popatrzec. Gratuluje cool nabytku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6387 #5971 Napisano 21 Listopada 2007 Dziękuję, dziękuję. Zawsze mi się wydawało że nie lubię zegarków, w których są cyfry przy wszystkich indeksach godzinowych, ale zdjęcia Gibbera mnie przekonały, a w naturze wygląda to jeszcze lepiej 8) 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5972 Napisano 21 Listopada 2007 archimede cacuszko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #5973 Napisano 21 Listopada 2007 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bar_open #5974 Napisano 21 Listopada 2007 8) Polecam sklep – L. HACKER OHG Juwelier und UhrmacherBahnhofstray2nźe 2c95444 BayreuthTelefon (09 21) 2 75 97 Fax: (09 21) 2 26 70 email: [email protected] kontakt E.Lutzinternet: www.hacker-timekeeper.com Zapytałem 10 sklepów oferujących Sinn-a odpowiedział tylko w/w (może problemy z angielskim) – 15 listopada pierwszy kontakt dzisiaj 21 listopada – mam już zegarek! – ponadto miło, szybko i profesjonalnie – POLECAM!!! Wysyłka (kurier) ubezpieczona do Polski 40 EUR, cena zegarka z oficjalnego niemieckiego cennika. Z zegarkiem faktura, karta gwarancyjna plus katalog Sinn-a. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #5975 Napisano 21 Listopada 2007 ahh, Sinn Ale czy to nie kwarcowa wersja dla mundurowych? ;> ja dzis w swetrze, wiec nurkowo: zakupiony niedawno od klubowicza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach