irekm 1050 #6426 Napisano 6 Stycznia 2008 By irekm[/img] 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #6427 Napisano 7 Stycznia 2008 irekm :shock: ładna maszyna Ja tam dziś w świecącym stylu Aaaaa tylko mi nie mówcie ze to KWARC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6428 Napisano 7 Stycznia 2008 Od pewnego czasu mojemu nadgarstkowi towarzyszy taki oto Monsterek 8) Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzp 0 #6429 Napisano 7 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6430 Napisano 7 Stycznia 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rzep #6431 Napisano 7 Stycznia 2008 grzegorzp sliczny :roll: :shock: :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #6432 Napisano 7 Stycznia 2008 Po raz siódmy (chyba) i ostatni (na pewno) :cry: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #6433 Napisano 7 Stycznia 2008 Gratuluję MapMetera. Ten model jest świetny! dzienk i nawzajem ja swojego miałem wcześniej :twisted: :twisted: 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6434 Napisano 8 Stycznia 2008 A u mnie dziś :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #6435 Napisano 8 Stycznia 2008 często noszony, często oglądany, rzadko fotografowany (żeby nie było paniki że promieniowanie jest :wink: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #6436 Napisano 8 Stycznia 2008 Krzysiek_W: Czy mógłbyś wrzucić zdjęcie dekla? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6437 Napisano 8 Stycznia 2008 Krzysiek W- ale czad ten Poljot. Szok :shock: Takiego nie widziałem. Swietny. I widze że w stalowej kopercie. Wyprodukowany przed Czarnobylem, czy po?? No to jak po rusku, to po rusku. Ja dziś od rana z: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tadeusz Rydzy #6438 Napisano 8 Stycznia 2008 Mój nowiutki Seiko Sports Gun Metal Automatic SNZD15K1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6439 Napisano 8 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krvavy #6440 Napisano 8 Stycznia 2008 U mnie też świeżo wyciągnięty z pudełeczka po podróży z Singapuru. Bransoleta jeszcze nie dopasowana ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #6441 Napisano 8 Stycznia 2008 Dziś odebrany z naprawy To chyba drugi zegarek który sobie kupiłem za swoje pieniądze Był na bransolecie ale założyłem pasek chyba lepiej :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6442 Napisano 9 Stycznia 2008 Igory76, co to jest :?: Daj więcej zdjęć do galerii :!: A ja dzisiaj szaleństwo niemieckie 8) 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6443 Napisano 9 Stycznia 2008 Igory76, co to jest :?: Daj więcej zdjęć do galerii :!:wyglada na Storm - taka brytyjska marka z gatunku `fashion' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #6444 Napisano 9 Stycznia 2008 Dokładnie STORM. Nie jest to mechanik ale lubie go. Taki sentyment mam do niego :wink: a po drugie ma fajny kształt. Wrzuce pare zdjęć do galerii jutro albo pojutrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #6445 Napisano 9 Stycznia 2008 Krzysiek_W: Czy mógłbyś wrzucić zdjęcie dekla?postaram się, ale nie wiem jak będę miał z czasem. Dekiel prawdopodobnie nie jest oryginalny tylko ze szturmańca. Kadarius, a na ebay.de go dorwałem 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #6446 Napisano 9 Stycznia 2008 Dekiel prawdopodobnie nie jest oryginalny tylko ze szturmańca. Sugerujesz się pewnie napisem na deklu :wink: . Widziałem kilka takich, oznaczonych symbolem Szturmańca również na tarczy więc jest bardzo prawdopodobne że to oryginał. Zainteresowałem się bo w moim mam dekiel, którego nie widziałem w żadnym innym, ale żeby nie robić offtopa to jak znajdę chwilkę to założę odpowiedni wątek w radzieckich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #6447 Napisano 10 Stycznia 2008 od dwóch tygodni tylko ten... zapraszam do przeczytania recenzji, jest też trochę fotek http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=20315 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #6448 Napisano 10 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6449 Napisano 10 Stycznia 2008 :D:D Właśnie go odebrałem i jestem cały happy, w środku 6309, wyprodukowany w styczniu 1978 (rok starszy niż ja ), i co ważne rozmiar ma całkiem słuszny, bez koronki 38mm z koronką o milimetr więcej. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6450 Napisano 10 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach