Pan Igor 33 #6476 Napisano 13 Stycznia 2008 Wybacz Igor, ale u Mariusza na nadgarstku prezentował się o klasę lepiej :wink: Może takie zdjęcie, może taka Twoja opinia :wink: Mi się strasznie podoba na nadgarstku, leży idealnie, więc się tylko cieszę Pozdrawiam :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6477 Napisano 13 Stycznia 2008 Mi się strasznie podoba na nadgarstku, leży idealnie, więc się tylko cieszę A ja się cieszę, że zegarek trafił w ręce właściwej osoby 8). Wkrótce zaprezentuję swój duuuużo tańszy od tego Bregueta czasomierz, ale też fajny . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #6478 Napisano 13 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6479 Napisano 13 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6480 Napisano 13 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6481 Napisano 13 Stycznia 2008 Gdzieś wchodził z tym jednym zegarkiem? :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6482 Napisano 13 Stycznia 2008 Tylko na Wielką Krokiew 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #6483 Napisano 13 Stycznia 2008 Pyszna Omega, mniam. Brakowało 35 min i byłoby 13.13 13nastego. 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #6484 Napisano 14 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #6485 Napisano 14 Stycznia 2008 Mi się strasznie podoba na nadgarstku, leży idealnie, więc się tylko cieszę A ja się cieszę, że zegarek trafił w ręce właściwej osoby 8). Wkrótce zaprezentuję swój duuuużo tańszy od tego Bregueta czasomierz, ale też fajny . Hmm...a ja myślałem, że Marine tak się rozprzestrzenia na forum :? :wink: No nic, jeszcze raz gratuluję nowemu właścicielowi i czekam na prezentację kolejnego zegarka McIntosha Pewnie coś ciekawego :?: Pozdrawiam 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6486 Napisano 14 Stycznia 2008 Hmm...a ja myślałem, że Marine tak się rozprzestrzenia na forum :? :wink: Na forum może jeszcze nie, ale wiem przynajmniej o dwóch sztukach w Polsce :wink: Z drugiej strony cieszy mnie fakt, że jestem chyba jedynym posiadaczem tego zegarka na forum :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #6487 Napisano 14 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6488 Napisano 15 Stycznia 2008 czekam na prezentację kolejnego zegarka McIntosha Pewnie coś ciekawego :?: Od strony mechaniki na pewno. Werk nie zawiera co prawda żadnych fajerwerków w postaci jakichś wykwintnych zdobień, ale za to konstrukcja miodzio. Mechanizm był wykorzystywany w niektórych zegarkach Vacheron Constantin, ale nie jest to werk VC . Jeżeli chodzi o design zegarka, to jest to prosty, klasyczny model. Niektórym się podoba, a niektórym nie 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6489 Napisano 15 Stycznia 2008 No to JLC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #6490 Napisano 15 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6491 Napisano 15 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6492 Napisano 15 Stycznia 2008 no no... Gratulacje Balla:) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #6493 Napisano 15 Stycznia 2008 Lawnowerman, widzę że w końcu dotarł.Daj znać jak poszło No i gratuluję. Super zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #6494 Napisano 15 Stycznia 2008 Lawnowermangratulacje!!! 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6495 Napisano 15 Stycznia 2008 No to JLC. Nie koniecznie, bo mógł być też Girard-Perregaux, ale masz rację - będzie JLC . Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6496 Napisano 15 Stycznia 2008 Nie koniecznie, bo mógł być też Girard-Perregaux, ale masz rację - będzie JLC Smile.Koniecznie, czytam Twoje posty i nie mogło to być GP :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #6497 Napisano 15 Stycznia 2008 No to JLC. Nie koniecznie, bo mógł być też Girard-Perregaux, ale masz rację - będzie JLC . Pozdrawiam Tylko nie buduj zbyt długo napięcia :wink:Mam słabe nerwy 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6498 Napisano 15 Stycznia 2008 Lawnowerman, widzę że w końcu dotarł.Daj znać jak poszło No i gratuluję. Super zegar. Jeżeli mówimy o tym samym to poszło dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4741 #6499 Napisano 15 Stycznia 2008 Lawnomerman - gratulacje. Fajniutki Ball - no i chyba koniec remontu lazienki i pokoiku? Więc drugie gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #6500 Napisano 15 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach