Gość rzep #7076 Napisano 8 Marca 2008 dziekuje bardzo ale napisz co tak bardzo spodobało Ci sie w tej fotce?to zwykłe super makro z olimka 755zegar też styrany przez noszenie do pracy Mimo, ze to nie mnie pytales, to sie wypowiem (bo tez mi sie bardzo to zdjecie podoba. Po pierwsze, wlasnie pieknie pokazuje styranie tego zegarka. Odrazu do glowy przychodzi jego historia i co musial przejsc. Do tego czarnobiala paleta jak najbardziej pasuje. No i swiatlo, ostrosc i kontrast tez jak najbardziej podkreslaja to co wczesniej napisalem. Czyli w skrocie - wszystko ze soba wspolgra. Latwo zrobic dobre zdjecie pieknego zegarka - on sie sam broni. Ciezko natomiast zrobic ciekawe zdjecie czegos czego nie znajdujemy na okladkach Uhren Magazine, a do tego tak dobra parametry zdjecia by oddalo to dusze tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #7077 Napisano 8 Marca 2008 ...muszę coś dodać do powyższej wypowiedzi :?: :wink: Jeśli tak to przyjmij jeszcze raz gratulacje, feleksc za pokazanie prawdy. Wszelkierysy i inne oznaki czasu nie są skazą zegarka tylko jego historią. Właśnie za ukazaniejej takim prostym manewrem jak owe zdjęcie bez zbędnego retuszowania masz u mniedług wdzięczności. TAK powinno się robić zdjęcia zegarkom a nie w sztucznie oświetlonejoraz wyidealizowanej scenerii... Gratuluję po stu kroć :!: :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7078 Napisano 8 Marca 2008 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #7079 Napisano 8 Marca 2008 ...czyżby Czantoria z wiernym towarzyszem :?: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #7080 Napisano 8 Marca 2008 Też dziś byłem ale nie chciało mi sie drałować... kolejka w remoncie... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7081 Napisano 8 Marca 2008 Wielka Racza, trasy przygotowane dobrze, śniegu sporo, choć tylko na trasach a poza trasami w wyższych partiach. A ludzie - większość czasu nie było widać nikogo; ani razu na wyciągu nie jechałem z kimś :shock: Ławka tylko dla mnie 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #7082 Napisano 10 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #7083 Napisano 10 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7084 Napisano 10 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7085 Napisano 10 Marca 2008 Lubię tego typu wyrafinowane , urządzone ze smaczkiem lokale, tylko zazdrośnicy ze straży miejskiej często przeszkadzają. Fajny lokal, zegareczek jeszcze fajniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7086 Napisano 10 Marca 2008 Majowy Wczoraj przed meczem pod stadionem Wisełki stało się to: Zegarek nie mój :wink: I napiszę coś co może zdziwić kolegę Autentycznego74, jestem z Krakowa, lubię TIK TAK`a, nie lubię firmy EPOS :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #7087 Napisano 10 Marca 2008 Tessio gdzie ty się szlajasz z tym Eposem!!!!Kosteczki u rączki masz delikatniusie, jak na twoje środowisko 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7088 Napisano 10 Marca 2008 Ja ogólnie delikatny i wrażliwy chłopak jestem :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7089 Napisano 10 Marca 2008 Kosteczki u rączki masz delikatniusie, jak na twoje środowisko Tessio robi uniki :mrgreen: a tak na marginesie - to fajne macie naturalne parki krajobrazowe . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7090 Napisano 10 Marca 2008 Majowy Wczoraj przed meczem pod stadionem Wisełki stało się to: Zegarek nie mój :wink: I napiszę coś co może zdziwić kolegę Autentycznego74, jestem z Krakowa, lubię TIK TAK`a, nie lubię firmy EPOS :shock:A uwierzysz tessio, że ja spod W-wy jestem i też lubię TIK TAKa? Ale widzę, ze z Ciebie też porządny człowiek (choć z Krakowa :wink: )Szkoda stówki - parę fajnych rusków na przykład, ale za to klimat był. Luksusowe knajpy tanie nie są. Tyle chcieli, czy coś opuścili? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #7091 Napisano 10 Marca 2008 Tessio pił pod mostem, a płacił jak za Sophie w Wawie 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #7092 Napisano 10 Marca 2008 Z wizytą na wsi:Jeszcze kilka tygodni i kupię coś nowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #7093 Napisano 10 Marca 2008 Piękne te Aviatory są. Żeby one choć trochę szwajcarskie były. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #7094 Napisano 10 Marca 2008 Piękne te Aviatory są. Żeby one choć trochę szwajcarskie były. straciłyby swoją fajnośc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7095 Napisano 10 Marca 2008 Tyle chcieli, czy coś opuścili?To był najniższy wymiar kary, bo przechodziłem w dodatku przez środek bardzo ruchliwej ulicy i nie było w tym miejscu namalowanych pasów, czego nie zauważyłem :wink: Z Krakowa same porządne chłopoki :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #7096 Napisano 10 Marca 2008 Ja ogólnie delikatny i wrażliwy chłopak jestem :wink: podobno 8 % społeczeństwa to delikatni i wrażliwi chłopcy 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7097 Napisano 10 Marca 2008 Hemig, pie...ć Cię z Shifta i poprawić z Capslocka? :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6397 #7098 Napisano 11 Marca 2008 Piękne te Aviatory są. Żeby one choć trochę szwajcarskie były. Czyżby IWC nie były szwajcarskie ? :mrgreen: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #7099 Napisano 11 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #7100 Napisano 11 Marca 2008 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach