Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

IMG_20240222_101124.jpg

IMG_20240222_100805.jpg

- Czy jest też wersja "stereo" z dwiema tarczami?  

p.s.

Bardzo lubię te stare gazety i komiksy jako tło. 

Przed upowszechnieniem się kolei żelażnych i automobili dziennikarze pisali, że prędkość 40 km/h na pewno będzie dla człowieka śmiertelna, bo zawrotny pęd spowoduje zapadnięcie płuc i niemożność oddychania. Wygląda, że to przekonanie powraca, sądząc z ewolucji przepisów drogowych.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Callahan napisał(-a):

Taki dzisiaj dotarł 😀.

IMG20240222153847.jpg

IMG20240222153903.jpg

Nigdy nie przypuszczałem, że to napiszę ale jest piękny ten ,,niemiaszek"👍👍👍🤗🤗🤗

Gratuluję 👍😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Anubis33 napisał(-a):

Nigdy nie przypuszczałem, że to napiszę ale jest piękny ten ,,niemiaszek"👍👍👍🤗🤗🤗

Gratuluję 👍😉

Dzięki :D. A ja nie przypuszczałem, że znajdzie się w kolekcji. Ale nie żałuję, w realu jest jeszcze ładniejszy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Callahan napisał(-a):

Dzięki :D. A ja nie przypuszczałem, że znajdzie się w kolekcji. Ale nie żałuję, w realu jest jeszcze ładniejszy. 

Jest super!😁 Jak do mnie nie przemawiają niemieckie zegarki no oprócz junghansa maxbill oczywiście🙂 tak Twój jest bomba👍😉 Coś czuję, że zacznę się rozglądać za tego typu modelem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, ireo napisał(-a):

- Czy jest też wersja "stereo" z dwiema tarczami?  

p.s.

Bardzo lubię te stare gazety i komiksy jako tło. 

Przed upowszechnieniem się kolei żelażnych i automobili dziennikarze pisali, że prędkość 40 km/h na pewno będzie dla człowieka śmiertelna, bo zawrotny pęd spowoduje zapadnięcie płuc i niemożność oddychania. Wygląda, że to przekonanie powraca, sądząc z ewolucji przepisów drogowych.

Dzięki. Na tych zdjęciach widnieją dwa moje główne kierunki hobby. W pewnym momencie zrozumiałem, że "hobby gazetowe" zagraża gabarytami mojemu miejscu zamieszkania i wtedy zegarki stały się rozwiązaniem. Ich przelicznik kwotowo-przestrzenny jest bezpieczniejszy. ;) 

Niestety jest tylko taki wzór tarczy jaki mam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Anubis33 napisał(-a):

ale jest piękny ten ,,niemiaszek"👍

Owszem. Przez chwilę myślałem nawet, że to polska edycja limitowana o nazwie "STĘRNGLAS" 🙂

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Anubis33 napisał(-a):

Jest super!😁 Jak do mnie nie przemawiają niemieckie zegarki no oprócz junghansa maxbill oczywiście🙂 tak Twój jest bomba👍😉 Coś czuję, że zacznę się rozglądać za tego typu modelem. 

Polecam, mają kilka naprawdę fajnych modeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Callahan napisał(-a):

Polecam, mają kilka naprawdę fajnych modeli.

Tak przyznaję, że dużo fajniej wyglądają ,, bardziej świeżo" od Junghansa, Zappelina, Junkersa czy Iron Annie już nawet nie chodzi o wersje limitowane, które są świetnie dobrane kolorystycznie ale o new design Bauhaus👍🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Anubis33 napisał(-a):

Tak przyznaję, że dużo fajniej wyglądają ,, bardziej świeżo" od Junghansa, Zappelina, Junkersa czy Iron Annie już nawet nie chodzi o wersje limitowane, które są świetnie dobrane kolorystycznie ale o new design Bauhaus👍🙂

Świetnie to ująłeś, absolutnie się z Tobą zgadzam 😀👍.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi