Jędrek_38 19 #10001 Napisano 1 Marca 2009 No chyba, że to stal tylko wskazówki i godzinowe indeksy zagubiły na fotce niebieski kolor .Zagubily 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #10002 Napisano 1 Marca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #10003 Napisano 1 Marca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10004 Napisano 1 Marca 2009 Sphinx.....przykro patrzeć Jędrek...Gratulacje:)))Piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10005 Napisano 1 Marca 2009 Piękny ten Glas...kurcze podobają mi się coraz bardziej i chyba się rozejrzę za jakimś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10006 Napisano 1 Marca 2009 do poludnia:) potem na moment - ale jakos nie moge sie przekonac 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10007 Napisano 1 Marca 2009 chwile po... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #10008 Napisano 2 Marca 2009 cytochrom fajne widoki z balkonu masz nie wspominajac juz o zegarkach 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #10009 Napisano 2 Marca 2009 chwile po... Feleksc, cóż to na Teautatesa jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #10010 Napisano 2 Marca 2009 To jest Kokopolot jakiś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10011 Napisano 2 Marca 2009 Made by Kokop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #10012 Napisano 2 Marca 2009 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #10013 Napisano 2 Marca 2009 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackBombay 0 #10014 Napisano 2 Marca 2009 Świeżynek --- cieplutki jak dzisiejsza bułeczka Pozdrowienia dla Majowego Diabła! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #10015 Napisano 2 Marca 2009 Świeżynek --- cieplutki jak dzisiejsza bułeczka Pozdrowienia dla Majowego Diabła!jakoś u Ciebie wyładniał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackBombay 0 #10016 Napisano 2 Marca 2009 jakoś u Ciebie wyładniał Mała zmiana, a ile uroku dodała temu jakże śliczniusiemu zegareczkowi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10017 Napisano 2 Marca 2009 cytochrom fajne widoki z balkonu masz nie wspominajac juz o zegarkach Dzieki - fajne to sa jak pogoda dopisze i sa jakies fajne kicie na basenie:), a w sumie oba zdjecia z tego samego dnia - rano 5 cm sniegu (raz na piec lat tu pada), a popoludniu juz 12 C na plusie:) w sumie przez 10 min widzialem 10 aut w rowie - wogole nie znaja sniegu o jezdzie po nim nie wspominajac:) pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #10018 Napisano 2 Marca 2009 potem na moment - ale jakos nie moge sie przekonacPaneraia albo się kocha albo nienawidzi a 111-tka wygląda znajomo 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10019 Napisano 2 Marca 2009 Paneraia albo się kocha albo nienawidzi a 111-tka wygląda znajomo Napewno to slynny egzemplarz o ktorym pisalismy w watku o zegarku kupionym ponownie:)Ja osobiscie do PAM'ow mam stosunek ambiwalentny - u mnie generalnie drzenie rak wywoluje JLC:) pozdrawiam kolege serdecznie 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #10020 Napisano 2 Marca 2009 Napewno to slynny egzemplarz o ktorym pisalismy w watku o zegarku kupionym ponownie:)Ja osobiscie do PAM'ow mam stosunek ambiwalentny - u mnie generalnie drzenie rak wywoluje JLC:)pozdrawiam kolege serdecznieRównież pozdrawiam serdecznieCo do drżenia rąk to u mnie również wywołuje je JLC tyle że Compressor Memovox wciąż na liście marzeńa żeby nie było całkiem OTzdjęcie nie dzisiejsze ale dzisiaj też był na ręku 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10021 Napisano 2 Marca 2009 Oba dzisiaj były. Wersja Big 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10022 Napisano 2 Marca 2009 Również pozdrawiam serdecznieCo do drżenia rąk to u mnie również wywołuje je JLC tyle że Compressor Memovox wciąż na liście marzeńa żeby nie było całkiem OTzdjęcie nie dzisiejsze ale dzisiaj też był na ręku Gartuluje - piekny IWC - ta seria akurat jest u mnie na liscie do rozwazenia:) REWELACYJNY 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #10023 Napisano 2 Marca 2009 Wczoraj :Dziś: cytochrom - widoki piekne , zegarki piekne.... 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #10024 Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj w biurze miałem słońce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10025 Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj w biurze miałem słońce Mariuszu - serdecznie gratuluje - wymiotles:), mam nadzieje ze jestes szczesliwy ale pamietaj to nie JLC 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach