Swissmaker 0 #10301 Napisano 30 Marca 2009 Dzisiaj Wostok w nowej zbroi 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #10302 Napisano 30 Marca 2009 a w drodze na targi w Lipsku oczywiscie Certina... szkoda, że zdjęcie mało ostre...:/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10303 Napisano 31 Marca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #10304 Napisano 31 Marca 2009 a od wczoraj w kieszeni siedzi Vick Farmer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10305 Napisano 31 Marca 2009 Nie zważając na koszty oraz nie przespane noce - ostatnim "rzutem na taśmę" przypłynął do mnie na letnią misję z dalekiej Tajlandii OSTATNI SAMURAI 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10306 Napisano 31 Marca 2009 Wyjątkowo nie na ręku, a na półce , czeka na nowe ubranko. Najpewniej dziś je dostanie. EDYTA:Byłem dziś na pl. Uniwersyteckim, zmierzyliśmy Hirscha Carbona i niestety zegarek wygląda w nim prześmiesznie. Dziurki za daleko od koperty. Szkoda, że w Seiko nie pomyśleli jak w Omedze, żeby nawiercić 2 dziury, jedną na bransoletę drugą na pach. I tak się będę męczył z tym wstrętnym żelaziwem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10307 Napisano 1 Kwietnia 2009 POLJOT mojej konstrukcji: tarcza, wskazówki i mechanizm oryginalny POLJOT, koperata zmodyfikowany ŁUCZ-POLJOT de lux, dekielek przeszklony oczywiście mój własny "patent". Do tego odpowiednia koronka w klimacie, i w ten sposób otrzymujemy POLJOTA 17 jewels NOS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #10308 Napisano 1 Kwietnia 2009 sszwedo, miażdżysz swoimi zegarkami (fotkami również) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10309 Napisano 1 Kwietnia 2009 sszwedo, miażdżysz swoimi zegarkami (fotkami również)Jedan z nich nazwny został na twoją cześć "Majowy Diabeł", zgadnij który? A fotki takie sobie, z braku czasu robię je zwykłym telefonem komórkowym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #10310 Napisano 1 Kwietnia 2009 Jedan z nich nazwny został na twoją cześć "Majowy Diabeł", zgadnij który? A fotki takie sobie, z braku czasu robię je zwykłym telefonem komórkowym.pojęcia nie mam. Burak? Fajny masz ten zwykły telefonCo to będzie jak znajdziesz czas na aparat foto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10311 Napisano 1 Kwietnia 2009 To ten A fotki , stary już jestem , cyfrówki używam z wygody i lenistwa, a wychowałem się na sprzęcie analogowym Zenit, Praktica, Yashica, Kiev- tym "focić" to tak jak z zegarkami mechanicznymi, sama przyjemność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #10312 Napisano 1 Kwietnia 2009 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #10313 Napisano 1 Kwietnia 2009 sszwedo To seiko jest cudowne!!Dzisiaj: 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #10314 Napisano 1 Kwietnia 2009 Odkąd mam PAMa dziś pierwszy raz nosiłem go na gumie ..ale bez skóry się nie obyło 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10315 Napisano 1 Kwietnia 2009 RIP-Po nadgarstkach widzę że niezłe Seiko "wyrwałeś" na Doxę ....a tak na poważnie to fajne maszynki.SIKKENS - Szturmanec też "miodzio", chodzi mi taki po głowie ale Gagarin z czarną tarczą i czerwonymi wskazówkami.DIESEL - czy ty masz taki szeroki nadgarstek że ci się pasek nie zapina? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #10316 Napisano 1 Kwietnia 2009 To ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10317 Napisano 2 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10318 Napisano 2 Kwietnia 2009 Rozbrajasz mnie tymi rosyjskimi maszynami. Co kolejna to lepsza od poprzedniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10319 Napisano 2 Kwietnia 2009 Buran przebogaty..ale nienachalny.Świetny!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #10320 Napisano 2 Kwietnia 2009 Diesel, co to za autko? Audi TT? Uwielbiam taki kolor skóry w aucie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10321 Napisano 2 Kwietnia 2009 To chyba nie TT, za dużo miejsca z tyłu i podłokietnik chyba jest To coś większego na moje niewprawne oko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #10322 Napisano 2 Kwietnia 2009 racja, pewnie a5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #10323 Napisano 2 Kwietnia 2009 racja, pewnie a5 Nie A5 ale też fajne .... A3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10324 Napisano 2 Kwietnia 2009 To se chłopaki postrzelaliśmy :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #10325 Napisano 2 Kwietnia 2009 Właśnie się wybrałem z moim Glasiem na łąkę, aby sobie poleżeć i pomarzyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach