lechu_wroc 2 #10876 Napisano 3 Maja 2009 Nie robiłeś Ty czasem tej foty na basenie, w sensie pod wodą ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10877 Napisano 3 Maja 2009 Nie robiłeś Ty czasem tej foty na basenie, w sensie pod wodą ? Nie, w Zoo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10878 Napisano 3 Maja 2009 A robiłeś w auto?? Może za dużo słońca było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10879 Napisano 3 Maja 2009 A robiłeś w auto?? Może za dużo słońca było. Słońca było od cholery, a co do trybu, nie pamiętam. Tylko w lustrze bawię się w ręczne ustawienia, a w kompakcie jak wpadnie w ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10880 Napisano 3 Maja 2009 Słońca było od cholery, a co do trybu, nie pamiętam. Tylko w lustrze bawię się w ręczne ustawienia, a w kompakcie jak wpadnie w ręce. To pewnie na auto. Mi wychodziły dokładnie takie same zdjęcia jak miałem ustawione auto i robiłem zdjęcia w pełnym słońcu w swoim SE k750i (tak wiem, telefon a aparat to co innego, ale jak zmieniałem tryb na inny to zdjęcia nie wychodziły już takie niebieskie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10881 Napisano 3 Maja 2009 3 w jednym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10882 Napisano 3 Maja 2009 Teraz ten, bo wieczór idzie i lepiej świeci A do południa ten dederowiec bezwstydny...na tej stowce prezentuje się naprawdę ostrrro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #10883 Napisano 3 Maja 2009 Fajny pasek... on jest brązowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10884 Napisano 3 Maja 2009 O- widzę że szukasz takiego...mój jest czarny, mocno życiem już zmęczony, kupiony na forum. Wrzucam czasami na niego Ruhlę dla odmiany, bo na co dzień siedzi na brązowym bizonie Jakby Ci mocno na nim zależało to mogę Ci podesłać foty dokładniejsze jutro, bo zaraz się zbieram, jakoś zawsze można się dogadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10885 Napisano 3 Maja 2009 Bibliotek@rz- fajne zegarki, ale Ruchla "wymiata" , to chyba z sentymentu.Feleksc - są trzy wyjścia: po pierwsze albo pracujesz w chłodni , po drugie -wisiadł ci układ antywstrząsowy w aparacie po trzecie...nawet nie chcę o tym myśleć . Zegarek jak na "urządzenie do majsterkowania" bardzo fajny, ma taki profesjonalny wygląd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10886 Napisano 3 Maja 2009 A do południa ten dederowiec bezwstydny...na tej stowce prezentuje się naprawdę ostrrro Bibliotek@rz, Ciekawy dederowiec i koperta dziwnie znajoma 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10887 Napisano 3 Maja 2009 Wiesz sszwedo- zawsze możesz wpaść do Wrocławia i przymierzyć, ew. wymienić na coś ruskiego TeJot- koperta oryginał jakby co...no chyba że kojarzysz ją z Glashutte GMT, robili podobne, ale bez otworów na tłoczki od stopera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10888 Napisano 3 Maja 2009 Bibliotek@rz, nie poddałem w wątpliwość (nawet w myślach) oryginalności, mnie poprostu skojarzyła się z samuraiem 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10889 Napisano 3 Maja 2009 Aaaa, nie skojarzyłem, ba- życiu by mi to do głowy nie przyszło Ale rozumiem, ma się te zboczenia, że wszędzie Samurajów się widzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #10890 Napisano 3 Maja 2009 To pewnie na auto. Mi wychodziły dokładnie takie same zdjęcia jak miałem ustawione auto i robiłem zdjęcia w pełnym słońcu w swoim SE k750i (tak wiem, telefon a aparat to co innego, ale jak zmieniałem tryb na inny to zdjęcia nie wychodziły już takie niebieskie) Balans bieli zły. Dlatego wychodzą na niebiesko 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10891 Napisano 3 Maja 2009 Balans bieli zły. Dlatego wychodzą na niebiesko Racja, pomyliło mi się bo w SE balans bieli był właśnie na "auto". Tzn. w sumie to się nie jasno wyraziłem bo o to mi chodziło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #10892 Napisano 3 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #10893 Napisano 4 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #10894 Napisano 4 Maja 2009 Feleksc pewnie jakiego trunku pokosztował 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #10895 Napisano 4 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6340 #10896 Napisano 5 Maja 2009 Archie od wczoraj na Verc-strapie: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10897 Napisano 5 Maja 2009 Vodolaz PILOT w nowym "ubranku" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n1joker 0 #10898 Napisano 5 Maja 2009 Archie od wczoraj na Verc-strapie: hmmm. ... jakiś ten pasek znajomy . Świetnie razem wyglądają 0 MarekDrugie hobby - oo SUZUKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10899 Napisano 5 Maja 2009 hmmm. ... jakiś ten pasek znajomy . Świetnie razem wyglądają Taak, rzeczywiście znajomy ,a u mnie ,też Vercowy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #10900 Napisano 5 Maja 2009 teston: Ten Archi to 39mm? Jaki masz nadgarstek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach