szymon__k 1330 #11701 Napisano 16 Czerwca 2009 < 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11702 Napisano 16 Czerwca 2009 A mi się podoba:P i dopóki nie dostane zamówionego z dziurami to tak zostanie;] Na tym lepiej?:> Pewnie, że lepiej! Ale co dziurawiec to dziurawiec, nie do pobicia dla oldschoolowego chrono! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #11703 Napisano 16 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11704 Napisano 16 Czerwca 2009 szymon_k - skrobnij na PM, gdzie chcesz zakupić "dziurawca". Ostatnio na alledrogo wypatrzyłem, do wyboru, do koloru, dużo rozmiarów, niska cena, nieźle wyglądają, ale jakoś jeszcze nie zamówiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11705 Napisano 16 Czerwca 2009 krystekomega, jakby Ci tu delikatnie powiedzieć...jestem wściekłysprzątnąłeś mi ją sprzed nosapo tym jak ją zobaczyłem nic juz nie jest dla mnie takie jak kiedyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11706 Napisano 16 Czerwca 2009 No nie powiem, ładniutka jest - Omega oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11707 Napisano 16 Czerwca 2009 Pozdrowienia z kurortów nadbałtyckich z samuraiem na łapie Mieszkamy w luksusowym hotelu BALTIC co dzień bawimy się w pierwszorzędnym kasynie a zakupy robimy w superbezobsługowum luksusowym hipermarkecie Szkoda, że już trzeba niedługo wracać Pozdrawiam serdecznie 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #11708 Napisano 17 Czerwca 2009 o rany, podróż w czasie;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #11709 Napisano 17 Czerwca 2009 @krystekomega: bardzo ladna Omesia, z czasow kiedy wszystko bylo jeszcze na swoim miejscu w swiecie zegarkow . A ona zlota, czy pozlacana? Jak wygladaja uszy od spodu? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #11710 Napisano 17 Czerwca 2009 krystekomega, jakby Ci tu delikatnie powiedzieć...jestem wściekłysprzątnąłeś mi ją sprzed nosapo tym jak ją zobaczyłem nic juz nie jest dla mnie takie jak kiedyś Przepraszam Polowałem na nią od kiedy tylko pojawiła się na bazarze, ale nie lubię rezerwować zegarka jak nie mam pewności, że zgromadzę fundusze. Całe szczęście omesia czekała na mnie Nie żebym chciał Cię dołować, ale zdjęcia nie oddają w pełni jej piękna. Na żywo po prostu zamiata. @krystekomega: bardzo ladna Omesia, z czasow kiedy wszystko bylo jeszcze na swoim miejscu w swiecie zegarkow wink.gif . A ona zlota, czy pozlacana? Jak wygladaja uszy od spodu? Pozłacana. Gdyby była złota byłaby moim ideałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #11711 Napisano 17 Czerwca 2009 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11712 Napisano 17 Czerwca 2009 POwitołJajacek: zdjęcie z "tego drugiego forum" jakoś bardziej mi się podobało... Czy gumkę do sinna też masz, czy tylko bransola? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1280 #11713 Napisano 17 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10796 #11714 Napisano 17 Czerwca 2009 Pozdrawiam,MarcinNiesamowity jest wlasnie ten model AP. Przypomina mi Cyme mojego taty, ktora bym z checia odnowil ale nigdzie peknietej bransolety dostac nie moge... ech... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11715 Napisano 17 Czerwca 2009 Stare, nowe UFOŁadne to UFO, był w taki stanie czy jest po renowacji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1280 #11716 Napisano 17 Czerwca 2009 Wszystkie części są oryginalne. Koperta chyba była polerowana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11717 Napisano 17 Czerwca 2009 Super UFO! trzeba będzie się na takiego zaczaić 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wu-ki 10 #11718 Napisano 17 Czerwca 2009 Witam jako nowy tutaj osobnik Ja mam i dzisaj i jutro i oby jak najdłużej swój nowy / stary nabytek - Dugena. Wiem, że to nie są "cuda-wianki" ale ze względu na design, sentyment do minionych lat oraz fajnie rozwiązane funkcje w tym modelu ... "od pierwszego razu" baaardzo go polubiłem. Niestety prawie nic o tym modelu nie wiem więc napisałem do Dugeny meila i następnego dnia dostałem odpowiedź: " the model you mentioned is from the year 1996/1997. It is a chronograph. Unfortunately we habe no more documents, as these through a water destroyed. We regret any details you can do." Na otarcie łez poczta przysłali mi katalog z ofertą na 2009 - w sumie i tak jestem pozytywnie zaskoczony całą tą korespondencją i sposobem w jaki podeszli do klienta a właściwie tylko użytkownika ich marki. Jestem ciekaw Waszych opinii i komentarzy bo tak jak pisałem wyżej za dużo o tym modelu nie wiem ... pozdrawiamŁukasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11719 Napisano 17 Czerwca 2009 Gdzie ta Dugena ma koronkę!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wu-ki 10 #11720 Napisano 17 Czerwca 2009 no i się zaczęło;) będzie lamerskie pytanie z mojej strony: czyli czego jej brakuje .. bo na moje opko wszystko jest i nie widać "braku" elementów ... Koronka ...hmm czyli że co jeszcze powinna mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11721 Napisano 17 Czerwca 2009 Pokaż lepiej zegarek z innych stron. Koronka to takie kółeczko zazwyczaj z prawej strony przeznaczone do ustawiania godziny i daty, ale u ciebie widzę że chyba są same przyciski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wu-ki 10 #11722 Napisano 17 Czerwca 2009 zgadza się - same przyciski, sztuk 4 lewy dolny obsługuje wybór funkcji (TM, L-TM CAL AL-1, AL-2, >0<, CHR, TMR) - z tego co się zorientowałem to TM i L-TM to czasy letni i zimowy, AL-1 i AL-2 - to wiadomo alarmy, >0< -???, CHR-chronometr, TMR-??? (znaki zapytania = braki mojej wiedzy.... ) Natomiast jak odszyfrować i do czego są te wyskalowane podziałki na koronie .... nie wiem jeszcze ale z Waszą pomocą się na pewno dowiem ... bo skoro już kupujemy urządzenia tak skomplikowane to wypadałoby wiedzieć jak ich używać Foty podeślę jak się do aparatu dobiorę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 386 #11723 Napisano 17 Czerwca 2009 Stare, nowe UFOhttp://img517.imageshack.us/img517/8123/img6575m.jpg takie staruśkie to ja lubię piękny, pozazdrościć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #11724 Napisano 17 Czerwca 2009 ...coś na wieczór... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11725 Napisano 17 Czerwca 2009 ...coś na wieczór... Tak chyba lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach