michalop 215 #401 Napisano 19 Lutego 2006 @ neuro bardzo ładny ! ... a kolega pamięta ? żeby tylko nie był zły ! ... co do koronki: moi zdaniem nie jest za duża (łatwiej nakręcać- szczególnie że to nie automat) może tylko troche przytarta. choć jeśli wrzyna Ci sie w zewnętrzną część dłoni to oczywiście problem. jeszcze raz gratuluję! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #402 Napisano 19 Lutego 2006 Kolega pamięta Zreszta, powiedziałem mu że jak się rozmyśli to możemy odkręcić transakcję. Co do koronki - miałem na myśli to, że jest większa od oryginalnej, takiej płaskiej. Ale faktycznie, ta jest wygodniejsza i zupełnie nie przeszkadza i nie wygląda źle, więc chyba ja zostawię. Tu porównanie z oryginalną: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #403 Napisano 19 Lutego 2006 Ładny zegarek Panie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #404 Napisano 19 Lutego 2006 @Tomasz SitkowskiZegarków Panerai jest w Polsce całkiem sporo, tylko nie szukał bym ich na polu golfowym. Profil osobowy właściciela Panerai raczej nie pokrywa się z profilem statystycznego Golfisty i tam faktycznie może zadziwić :-)Takie publikacje skierowane sa do grona odbiorców o trochę bardziej klasycznie pojętych gustach. @mabokSpoko, Paneraia albo się kocha albo nienawidzi. U mnie najpierw była straszna reakcja alergiczna na design Panerai, ale potem to się zmieniło o 180st. Proponuę zbyt dużo o nim niemyśleć, bo można zachorować Na dalszą dyskusję o Panerai proponuję niezależny tamat, bo tutaj to trochę off-topic. @neurioBardzo ładna ta Doxa, ja też proponowałbym zostawić koronkę.[/b] 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #405 Napisano 19 Lutego 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #406 Napisano 19 Lutego 2006 Muszę kiedyś mieć taki zegarek : chociaż bym miał zdechnąć z głodu :wink: To tyle odnośnie Panerai 8) no to skorotessio wkleil swojego faworyta, to ja wklejam mojego (faworyta rzecz jasna :wink: ) moze kiedys ... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #407 Napisano 19 Lutego 2006 Panowie, może uda mi się ukoić Wasze emocje... ;-) Rotary Elite:(Copyright by Pagaj) http://www.timezone.com/library/news/news631920692613750000Ale to kwarc niestety... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #408 Napisano 19 Lutego 2006 Bardzo podoba mi sie zegarek wklejony przez Tessio. Jest piękny, zresztą te następne też. Ale ten Luminor wklejony przez Tessio jest na pewno potężny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #409 Napisano 20 Lutego 2006 na szybko, po powrocie z pracy i odebraniu paczuszki ... która godzina?...i... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #410 Napisano 20 Lutego 2006 bardzo , bardzo ładne zgdjęcia !!! Dynax świetnie się sprawuje piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #411 Napisano 20 Lutego 2006 Panowie, może uda mi się ukoić Wasze emocje... ;-) http://www.timezone.com/library/news/news631920692613750000Ale to kwarc niestety...czy jest gdzies w kraju dystrybutor tej firmy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #412 Napisano 20 Lutego 2006 www.zegarki.krakow.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #413 Napisano 20 Lutego 2006 bardzo , bardzo ładne zgdjęcia !!! Dynax świetnie się sprawuje piotrek Dzięki Piotrek Jestem z niej bardzo zadowolony, te fotki jeszcze na kicie, ale juz jedzie do mnie 28-75 / 2,8 8) poluję też na flintę 70-210/4 w jak najlepszym stanie (i cenie do przyjęcia, bo jak na razie obecni właściciele chyba na głowy poupadali wyceniając swoje cuda :twisted: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #414 Napisano 20 Lutego 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #415 Napisano 20 Lutego 2006 Hm,jakim zegarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #416 Napisano 20 Lutego 2006 A tak przy okazji co myslicie jeszcze o takim zegareczku?Moze cos wiecej ktos mi o nim powie? Prosze o jakies sugestie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #417 Napisano 21 Lutego 2006 Dziś: więcej tu: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=3754 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #418 Napisano 21 Lutego 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #419 Napisano 21 Lutego 2006 Od ponad 2 miesięcy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #420 Napisano 21 Lutego 2006 A dzisiaj taki: To moj ulubiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #421 Napisano 21 Lutego 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #422 Napisano 21 Lutego 2006 A moze taki wynalazek komus sie spodoba? a co masz do oddania? :twisted: to ja jestem chętny!!! 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #423 Napisano 22 Lutego 2006 A co, zainteresowany jestes? Do oddania jest ta kwadratowa Dugena i Hirsch.Jednak Hirscha nie polecam dla zadnego kolegi z forum.... bo to bateryjniak (niestety) Dugena natomiast jest na dokladnym chodzie, czysta.....i malo spotykana.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #424 Napisano 22 Lutego 2006 bo to bateryjniak mi to akurat ne przeszkadza ale wielkość juz bardziej :wink: z tego co opisałeś na allegro to troche dla mnie za mały :cry: pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #425 Napisano 22 Lutego 2006 Ok, żeby nie było nudno... bo ciągle tylko wskazówki i wskazówki... to może dziś coś z klasyki: (choć zdjęcie niedzisiejsze ) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach