cytochrom 46 #14976 Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale za to jaki design . Poza tym, po co Ci luminescencyjne numery ? . To reedycja polarisa a nie memovoxa wiec numery musza byc podobnie jak trojkat, ten pokazany nazywa sie " wrong dial" oczywiscie bym sie nieobrazil na takiego ale preferowalbym pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek W. 2 #14977 Napisano 7 Kwietnia 2010 ][ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #14978 Napisano 8 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6382 #14979 Napisano 8 Kwietnia 2010 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #14980 Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #14981 Napisano 8 Kwietnia 2010 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #14982 Napisano 9 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #14983 Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) By hide1979, shot with DSLR-A200 at 2010-04-09 Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez hide 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #14984 Napisano 9 Kwietnia 2010 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #14985 Napisano 9 Kwietnia 2010 To reedycja polarisa a nie memovoxa wiec numery musza byc podobnie jak trojkat, ten pokazany nazywa sie " wrong dial" oczywiscie bym sie nieobrazil na takiego ale preferowalbym Masz Rafał rację choć ja w swoich spostrzeżeniach kierowałem się wyłącznie designem. Wiem, że to głupie, ale mój post ograniczał się do oceny typu: taki zegar mi się podoba i mógłbym go nosić, a taki nie. Gdybym jednak miał oceniać wygląd tych czasomierzy w oderwaniu od realiów historycznych, to w ostatnich reedycjach Jaegera drażni mnie napis "Jaeger-LeCoultre" upchnięty gdzieś między indeks oznaczający godzinę 12, a sąsiadujący poniżej kolejny element tarczy. W ogóle mi się to nie podoba. Wygląda to tak jakby gość projektujący tarczę zegarka o czymś zapomniał, a później na siłę próbował to gdzieś upchnąć w pierwsze wolne miejsce. Niestety, na palcach jednej ręki można policzyć modele Jaegera które naprawdę chciałbym mieć. Cenię tę firmę za innowacyjność i mechanizmy, ale design większość jej zegarków, to kompletnie nie moja bajka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #14986 Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja dzis tak Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #14987 Napisano 9 Kwietnia 2010 To ja się przyłączę do kolegi 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #14988 Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) A ja się od paru dni cieszę tym, póki co jeszcze nie obciąłem kauczuku, ale przyjdzie lato może... Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #14989 Napisano 9 Kwietnia 2010 Od paru dni niezmiennie Archimede Pilot H 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #14990 Napisano 9 Kwietnia 2010 Hide - rewelacyjny ten IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #14991 Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja się od paru dni cieszę tym, póki co jeszcze nie obciąłem kauczuku, ale przyjdzie lato może... Jakbym to już gdzieś widział...w PO?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27179 #14992 Napisano 9 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #14993 Napisano 9 Kwietnia 2010 By hide1979, shot with DSLR-A200 at 2010-04-09 MASAKRA :) Gratulację 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14994 Napisano 9 Kwietnia 2010 U mnie dzisiaj 50 letnie,chronometryczne cudenko,ktore po ostatniej regulacji robi +1 sekunde na dobe.Chluba Rosyjskiego zegarmistrzostwa,znana juz na tym forum (-;Jednak caly urok tego zegarka tyka pod dekielkiem:Moj wymarzony,ulubiony i chyba najladniejszy zegarek :] 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pulkownik 0 #14995 Napisano 9 Kwietnia 2010 0 Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #14996 Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja dziś na sportowo i przeciwdeszczowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #14997 Napisano 9 Kwietnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #14998 Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) 2x Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #14999 Napisano 9 Kwietnia 2010 niestety tylko przymierzany garniturowiec doskonały Piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #15000 Napisano 10 Kwietnia 2010 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach