y60 2272 #15326 Napisano 4 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #15327 Napisano 4 Maja 2010 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #15328 Napisano 4 Maja 2010 Weekend majowy rozpoczął się amatorsko to rhino jest coraz ładniejsze.......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #15329 Napisano 4 Maja 2010 Mam bardzo podobna piąteczkę Dubhead - tyle tylko, ze nie ma otoczki kolo daty - moja jest na 7009 a Twoja? 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15330 Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) bransoleta do tej omegi też fajna , ale problem taki że nie moge dopasować: wyjmę ogniwo - za ciasno..dołożę -za luźno i w sumie musi być pasekWidać nie masz kompletu ogniw , jedno bywa czasem - nie wiem czy dodają to do kompletu fabrycznego czy nie - nigdy nie mialem nówki sztuki , więc jedno ogniwo jest tak o mniej wiecej połowę mniejsze od pozostałych i wtedy daje radę dopasowanie ale moze to niszczyc estetykę - wszystkie ogniwa normalne i jedno takie maleństwo , za to przydatne .EDIT - widzę ze nie przeczytalem wszystkiego i jestem drugi Edytowane 4 Maja 2010 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #15331 Napisano 4 Maja 2010 Widać nie masz kompletu ogniw , jedno bywa czasem - nie wiem czy dodają to do kompletu fabrycznego czy nie - nigdy nie mialem nówki sztuki , więc jedno ogniwo jest tak o mniej wiecej połowę mniejsze od pozostałych i wtedy daje radę dopasowanie ale moze to niszczyc estetykę - wszystkie ogniwa normalne i jedno takie maleństwo , za to przydatne .EDIT - widzę ze nie przeczytalem wszystkiego i jestem drugi zegarek kupiłem uzywany ,więc nie wiem czy oryginalnie było to mniejsze ogniwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15332 Napisano 4 Maja 2010 Ja przy dwóch miałem a przy dwóch nie i dlatego nie mam pojęcia czy dodają ale warto się w takowe zaopatrzyć. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #15333 Napisano 4 Maja 2010 Podejrzewam że cena będzie zaporowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15334 Napisano 5 Maja 2010 Nareszczie :) Sporo wyrzeczeń ale zdecydowanie było warto ! Maurice Lacroix Pontos Small Second 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hewitt 0 #15335 Napisano 5 Maja 2010 Fajny Pontosik Sikkens... 40 czy 43 mm?Ja dzisiaj tez ML 0 Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15336 Napisano 5 Maja 2010 43mm. Spory zegarek ! Twoja kostka też niczego sobie 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hewitt 0 #15337 Napisano 5 Maja 2010 @sikkensPrzy tych 43mm small second moze robic za zegarek 0 Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pulkownik 0 #15338 Napisano 5 Maja 2010 dziś... Wnioskuję o zakaz obnoszenia się z takimi zegarkami... Piękny... 0 Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15339 Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) @sikkensPrzy tych 43mm small second moze robic za zegarek Racja za mały damski dałby radę ! Edytowane 5 Maja 2010 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #15340 Napisano 5 Maja 2010 Ja dziś też Pontos - sporo starszy i bez dolnej sekundy. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #15341 Napisano 5 Maja 2010 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #15342 Napisano 5 Maja 2010 Mam bardzo podobna piąteczkę Dubhead - tyle tylko, ze nie ma otoczki kolo daty - moja jest na 7009 a Twoja? Moja jest na 7S26A, a jeśli mi dobrze wiadomo to ten mechanizm jest montowany od 96 roku, a mój zegarek wg. numerków (jeśli dobrze sprawdziłem) to jest z 1994 roku, troche dziwne, no i ma starszą bransolete, która w sumie mi pasuje. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #15343 Napisano 5 Maja 2010 Moja jest na 7S26A, a jeśli mi dobrze wiadomo to ten mechanizm jest montowany od 96 roku, a mój zegarek wg. numerków (jeśli dobrze sprawdziłem) to jest z 1994 roku, troche dziwne...A nie jest on przypadkiem nowszy, z 2004 roku? Bo dziesiątków lat z numeru nie odczytasz.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #15344 Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2010 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #15345 Napisano 5 Maja 2010 Bezposrednio z telefonu, na laczu gprs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #15346 Napisano 5 Maja 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lachu 0 #15347 Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Niestety nie mój, ale dzisiaj był na ręce i wiernie cykał Edytowane 5 Maja 2010 przez Lachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #15348 Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) z ogromnymi podziękowaniami dla Rafała!teraz tylko dobrać pasek ze skórki i miodzio ps. jako że paczka była z US to oczywiście UC musiał ją sprawdzić, ale poczta polska też musiała, paczka była rozerwana (dwie pierwsze warstwy), ale na szczęście Mondia miała na sobie 4 warstwy kopert, jedno pudełko, kawałki steropianu i jeszcze w ręczniku papierowym więc kradzieje się nie dostały Edytowane 5 Maja 2010 przez Krzysiek_W 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #15349 Napisano 5 Maja 2010 Jajacek: o proszę, ładna pomarańcza 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #15350 Napisano 5 Maja 2010 Krzysiek_W Pokaż dekiel bo ładny.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach