michalop 215 #476 Napisano 7 Marca 2006 wspaniały ! warto było ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #477 Napisano 7 Marca 2006 No! I kolegę rozumiem w 100%To dopiero jest "ostra zabawka" Klod100 jak masz pod ręką tester do banknotów lub jakiekolwiek inne żródlo ultrafioletu to po tym świeci jak diabli(choć nie wiem jaką metodą podświetlał PiterM) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #478 Napisano 7 Marca 2006 Masz już jakieś inne paseczki, rekinek, czy coś takiego :wink: Założę jakis inny temat z fotkami. Wiesz, kilka pasków to wypada mieć... a czarny rekinek to wręcz obowiązek do Base'a A naświetlałem białym LED'em, fajny efekt daje. I przesunąłem nieco balans bieli, ale nie było wyjścia aby białe elementy byly białe, a czarne czarne. W rzeczywistości markery są bardziej zielone, ciut, ale jednak. 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #479 Napisano 7 Marca 2006 Jest tak piekny --> :shock: :shock: :shock: Gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #480 Napisano 8 Marca 2006 Piękny Piter, piękny, gratulacje!!!!!!!! :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #481 Napisano 8 Marca 2006 :shock: :? 8) Piękny :!: Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kuba21 #482 Napisano 8 Marca 2006 :shock: :shock: 8) Ale cacko.. :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1282 #483 Napisano 8 Marca 2006 Jak masz pod ręką tester do banknotów lub jakiekolwiek inne żródlo ultrafioletu to po tym świeci jak diabli(choć nie wiem jaką metodą podświetlał PiterM) W kwestii ultrafioletu to w zeszłym tygodniu byłem na weselu gdzie na sali balowej był jarzeniówki UV. Zegarek swiecił mi tak bardzo że aż mi się głupio zrobiło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #484 Napisano 8 Marca 2006 I przesunąłem nieco balans bieli, ale nie było wyjścia aby białe elementy byly białe, a czarne czarne...ach ta fotografia cyfrowa ...jest taka "oszukańcza"... prawdziwa fotografia to taka gdzie ingerujemy tylko (!) przed nacisnięciem spustu migawki...a cyfrowa stwarza zupełnie inne pokusy ,których wielu uznanych fotografów i krytyków nie uznaje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #485 Napisano 8 Marca 2006 Balans bieli ustawia się przed zrobieniem zdjęcia. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #486 Napisano 8 Marca 2006 ...to taka sama procedura jak podczas ingerencji w kompie... ...zapomniałem ,że cyfrówki mają takie 'udogodnienia' ...i dlatego ich nie lubię......cyfrówką nawet totalny laik może zrobić dobrą fotkę ...a analogiem już tylko znawcy tematu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #487 Napisano 8 Marca 2006 Ja robię lustrzanką analogową, ale także cyfrówką nie pogardzę. a analogiem już tylko znawcy tematuTo na pewno nie jest argument przeciwko cyfrówkom. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #488 Napisano 8 Marca 2006 ...ja też nie gardzę...ale używam tylko jako 'dokumentalistki' ...a nie jako 'artystki' ...to nie miał być argument przeciwko...bo te przeciwko w innym poście serwowałem... ...na marginesie albo wręcz na pierwszym planie...gratuluję Panerai'a...PiterM... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #489 Napisano 8 Marca 2006 Tak BTW, balans bieli to cholerne utrapienie cyfrówek a nie ulatwienie bynajmniej!!! Ale trzeba z tym jakoś się pogodzić... 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #490 Napisano 8 Marca 2006 PiterM, a może jeszcze jakieś zdjęcia, może dekielek z jakimś fajnym "nożykiem" tym razem :?: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #491 Napisano 8 Marca 2006 Tak BTW, balans bieli to cholerne utrapienie cyfrówek a nie ulatwienie bynajmniej!!!...to tak jak światło jest utrapieniem analogów ...nie każdy potrafi je opanować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #492 Napisano 8 Marca 2006 PiterM, a może jeszcze jakieś zdjęcia, może dekielek z jakimś fajnym "nożykiem" tym razem :?: :twisted:A byłeś w "szwajcarskich" ostatnio? mało? :oops: 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #493 Napisano 8 Marca 2006 A byłem :!: :twisted: ...dekla nie było, a poza tym pieknych zdjęć nigdy za dużo na tym forum! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #494 Napisano 8 Marca 2006 OK, dziś/jutro postaram sie zrobić mu kilka od drugiej strony, masz to u mnie. 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #495 Napisano 8 Marca 2006 Dzięki bardzo, ja również jestem zakochany w Panerai, ale jednak wybrałem co innego...chociaż zdjęcia pooglądam Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #496 Napisano 9 Marca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #497 Napisano 9 Marca 2006 Medyk, kto Ci obił facjatę? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #498 Napisano 9 Marca 2006 ten murzyn...no jak mu tam ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #499 Napisano 9 Marca 2006 o już wiem ..Apollo Clid 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #500 Napisano 9 Marca 2006 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach