tasiemiec 0 #15701 Napisano 1 Czerwca 2010 'Pablos_' Lorus - całkiem całkiem czy w środku to on posiada jakieś elementy od Seiko? 0 Certina: DS Automatic; DS Spel (Q); DS Pilot; Adriatica Automatic (8102); Casio MDV-100; TIMEX Data-Link Ironman Triathlon INTEL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #15702 Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki za słowa uznania co do inż. ale JLC Rafała normalnie szczęka opada - boski 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #15703 Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki za słowa uznania co do inż. ale JLC Rafała normalnie szczęka opada - boski Serdecznie dziekuje - jak znajde chwilke podladuje do galerii:) choc jak juz pisalem mam male watpliwosci co do tego zegarka pozdrawiam Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #15704 Napisano 1 Czerwca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #15705 Napisano 1 Czerwca 2010 'Pablos_' Lorus - całkiem całkiem czy w środku to on posiada jakieś elementy od Seiko?Mechanizm to Y676, który jest uważany za klon Seiko 7S26B. Niektórzy twierdzą, że to dokładnie ten sam mechanizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #15706 Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us...wczoraj przyszedł ...z ręki nie schodzi Edytowane 1 Czerwca 2010 przez snake_08 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorob 7 #15707 Napisano 1 Czerwca 2010 0 MarCin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #15708 Napisano 1 Czerwca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #15709 Napisano 1 Czerwca 2010 Dorob, zajebiaszcze zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #15710 Napisano 2 Czerwca 2010 Na bardziej sportowym pasku:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #15711 Napisano 2 Czerwca 2010 Świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 398 #15712 Napisano 2 Czerwca 2010 snake_08 piękny ten Seiko, chyba najładniejszy z tych które widziałem generalnie. Co to za model i jeśli to nie tajemnica za ile go można wyrwać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #15713 Napisano 2 Czerwca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #15714 Napisano 2 Czerwca 2010 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #15715 Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Edytowane 2 Czerwca 2010 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #15716 Napisano 2 Czerwca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #15717 Napisano 2 Czerwca 2010 Oceanus 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15718 Napisano 2 Czerwca 2010 Rafale no ładny , ladny gratulacje - zrób wiecej fotek do galerii i nie zapomnij o deklu (szkoda ze małe WR ) ale poza tym ten model jest super .Maciato - co to za pasek , przyznam ze takiego jeszcze nie widziałem 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #15719 Napisano 2 Czerwca 2010 Rafale no ładny , ladny gratulacje - zrób wiecej fotek do galerii i nie zapomnij o deklu (szkoda ze małe WR ) ale poza tym ten model jest super .Maciato - co to za pasek , przyznam ze takiego jeszcze nie widziałem Piotrze dzieki- juz jest w galerii oczywiscue z deklem - tez mnie drazni to male WR ale dzwiek nadrabia:) pozdrawiam serdecznie RAFAL 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #15720 Napisano 2 Czerwca 2010 snake_08 piękny ten Seiko, chyba najładniejszy z tych które widziałem generalnie. Co to za model i jeśli to nie tajemnica za ile go można wyrwać ...SEIKO SRP 043 K1 ...ja kupiłem na forum od Bryka za 950 zł,wcześniej widziałem też za 900 zł ale na gumie,w sklepach od 1490 zł do 1590 zł(pewnie można trochę się potargować)...jedyny diverek SEIKO który podoba mi się na branzolecie-na żywo wygląda o wiele lepiej wręcz zajeb......ście !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15721 Napisano 2 Czerwca 2010 Trochę przynudzam Od miesiąca to samo.. no ale on nie chce zejść z nadgarstka... 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #15722 Napisano 2 Czerwca 2010 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #15723 Napisano 2 Czerwca 2010 Maciato - co to za pasek , przyznam ze takiego jeszcze nie widziałem Taki tam handmade; eksperymentujemy http://zegarkiclub.pl/forum/topic/42344-maciatowo-paskowo/ 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasiemiec 0 #15724 Napisano 2 Czerwca 2010 u mienia toże Japonczyk - wolne popołudnie...szkoda, że jutro do roboty... 0 Certina: DS Automatic; DS Spel (Q); DS Pilot; Adriatica Automatic (8102); Casio MDV-100; TIMEX Data-Link Ironman Triathlon INTEL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_T 0 #15725 Napisano 2 Czerwca 2010 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach