TAG 1 #17601 Napisano 25 Października 2010 Moze nie na reku w tej chwili, ale caly dzien ze mna 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #17602 Napisano 25 Października 2010 maciato - superanckiteston - dzień tyg to w komputerze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #17603 Napisano 25 Października 2010 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17604 Napisano 25 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #17605 Napisano 25 Października 2010 Dubhead - świetny zestaw. Parmigiani ..... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #17606 Napisano 25 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6674 #17607 Napisano 26 Października 2010 (edytowane) teston - dzień tyg to w komputerze? A nie, moja Omega ma polskie dni tygodnia Edytowane 26 Października 2010 przez teston 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #17608 Napisano 26 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #17609 Napisano 26 Października 2010 Waldii, co to za pach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #17610 Napisano 26 Października 2010 Monster jak zwykle klasa :> IHY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17611 Napisano 26 Października 2010 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #17612 Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Edytowane 26 Października 2010 przez hide 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17613 Napisano 26 Października 2010 Hide no dobra napisze to - pozamiatałes 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #17614 Napisano 26 Października 2010 Hide no dobra napisze to - pozamiatałes Też mi coś. Bez sekundnika i daty, a w dodatku z jakąś dziurą w tarczy, co to w niej jakieś części latają. A tak na poważnie, to gratuluję. 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17615 Napisano 26 Października 2010 Pozatym Hide jesteś łobuz jakich mało teraz wszyscy sie beda zachwycac Twoim dziurawcem a moim nawet nikt nie wspomni ba nawet go nie zauważą 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #17616 Napisano 26 Października 2010 Masakra, normalnie czad :> pozamiatane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zombiak 24 #17617 Napisano 26 Października 2010 masakra 0 "NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA" Śmierć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17618 Napisano 26 Października 2010 Chyba trochę jeszcze za duży, ale uczyć trzeba od małego co dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #17619 Napisano 26 Października 2010 Nawet pasuje :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #17620 Napisano 26 Października 2010 Chronoswiss cudo, jedna z moich ulubionych firm zegarkowych - Gratuluję ! Jest obecnie na rodzimym portalu aukcyjnym piekny Imperador ale nawet jakbym sprzedał wszystko to i tak nie wystarczy 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17621 Napisano 26 Października 2010 (edytowane) hide - pozamiatałeś temat ... GRATULACJE ! Edytowane 26 Października 2010 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #17622 Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Waldii, co to za pach? A to jest bardzo wygodna guma Brosa . Michał widzę,że dzisiaj Epos ładnie,ładnie hide czad Edytowane 26 Października 2010 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #17623 Napisano 26 Października 2010 Hide, byłbyś winien mojego zejścia . Właśnie gryzłem jabłko kiedy pojawiła sie Twoja fota przed oczyma... 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #17624 Napisano 26 Października 2010 Miazga kolego Hide..cudo, bardzo sympatyzuje z CHRONOSWISS, a ten jest powalający.. Gratuluję, i w miarę możliwości poproszę więcej zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #17625 Napisano 26 Października 2010 masakra A mnie bardziej powalił Patek Philippe zaprezentowany niedawno w tym wątku. Chronoswiss jest fajny, ale (jeżeli mogę wyrazić swoją opinię) do miazgi mu daleko. Wszyscy zachwycają się tourbillonem, ale to tak naprawdę "masówka" wśród toubillonów stosowana przez wiele firm. Rzeczona komplikacja została wykonana przez Progress Watch. Gdyby zrobił ją Chronoswiss, to byłaby inna rozmowa. Jednak oczywiście gratuluję zakupu zegarka i życzę dużo zadowolenia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach