neuro 3 #651 Napisano 2 Kwietnia 2006 Liberty jest super A jeśli chodzi o pasek od spodni - świeże znalezisko w szafie, pamiątka z bardzo dawnych czasów... :roll: Posłuży jeszcze Marcin... sorry... Może ta fotka cię zniechęci ? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #652 Napisano 2 Kwietnia 2006 Wooooow, piękny sikor!!! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #653 Napisano 2 Kwietnia 2006 Marcin... sorry... Może ta fotka cię zniechęci ? rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #654 Napisano 2 Kwietnia 2006 co to za model? Chyba go kupię Nie żartuję! :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #655 Napisano 2 Kwietnia 2006 Seiko SNM011K1, czyli Czarny Samuraj 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #656 Napisano 2 Kwietnia 2006 Wooooow, piękny sikor!!! :shock: Wooooow, a na jakim tle! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #657 Napisano 3 Kwietnia 2006 zegarek, fotki i oba paski :twisted: piękne !!! zuch? :twisted: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #658 Napisano 3 Kwietnia 2006 coś w niej jest :? ETA :!: ... no właśnie że nie ETA ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #659 Napisano 3 Kwietnia 2006 to może jeszcze ja: :shock: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #660 Napisano 3 Kwietnia 2006 Tsuki, przez Twoje nieodpowiedzialne działania jak i Tobie podobnych Wklejaczy Zdjęć doprowadzasz do wytworzenia się ogromnej dziury budżetowej w wielu polskich rodzinach (nędza, głód, płaczące dzieci z brzuchami wzdętymi z niedoboru pożywienia) :cry: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #661 Napisano 3 Kwietnia 2006 zuch? z zuchów mnie wywalili za notoryczne olewanie zbiórek :twisted: z harcerstwa mnie nie zdążyli wywalić, bo sam się wyniosłem Ale pasek został. A dziś oswajanie czarnego NATO. Najbardziej "dyskretny" z samurajowych pasków... ale jakoś nie mogę się do niego przekonać.... 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #662 Napisano 3 Kwietnia 2006 Basta, starczy - ja mam własną firmę zakładać a nie wydawać całą kasę na zegarki! Więcej tu nie wchodzę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #663 Napisano 3 Kwietnia 2006 Basta, starczy - ja mam własną firmę zakładać a nie wydawać całą kasę na zegarki! Więcej tu nie wchodzę! mam rozwiazanie... zaloz jakas firme zegarkowa :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #664 Napisano 3 Kwietnia 2006 żebyś wiedział, że o tym myślałem! Ale na kupno zegarków trzeba mieć b. duży kapitał zakładowy. :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #665 Napisano 3 Kwietnia 2006 ale mimo wszystko chyba jednak ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #666 Napisano 3 Kwietnia 2006 Pomogę Ci Tsuki. W warszawie brakuje mi sklepu z różnymi japońskimi i niemieckimi i innymi zegarkami w cenie do 2000 zł. Nie z Casio, ale z tymi ciekawszymi: Seiko, Orient, ruski, Junghans, Dugena itd. Pod jednym dachem i z luźniejszą niż na ogół obsługą. Taki sklep bez drogich zegarków. Żeby obsługa nie patrzyła na człowieka w krótkich spodniach jak na ufo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #667 Napisano 3 Kwietnia 2006 Pomogę Ci Tsuki. W warszawie brakuje mi sklepu z różnymi japońskimi i niemieckimi i innymi zegarkami w cenie do 2000 zł. Nie z Casio, ale z tymi ciekawszymi: Seiko, Orient, ruski, Junghans, Dugena itd. Pod jednym dachem i z luźniejszą niż na ogół obsługą. Taki sklep bez drogich zegarków. Żeby obsługa nie patrzyła na człowieka w krótkich spodniach jak na ufo. mysle, ze na samych ruskach daloby sie niezle zarobic... albo w zupelnie druga strone- mozesz doradzac zakup zegarkow najlepszym klientom, ktorzy sami nie beda po sklepach biegac, czy zamawiac przez Internet, taki zegarkowy broker, ktory przychodzi do biura i pomaga wybrac klientowi najlepszy zegarek wedlug przyjetych kryteriow i zamawia go dla konkretnej osoby; klient nic nie placi i zyjesz sobie z prowizji sklepow do tego moglbys doradzac zakup innych luksusowych towarow, od cygar, nozy czy pior do samochodow bosze jak mi by sie podobala taka robota! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #668 Napisano 3 Kwietnia 2006 Zakładamy firmę? Broker to też świetny pomysł! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #669 Napisano 3 Kwietnia 2006 Mi też by się podobała taka praca, gadać z ludźmi o zegarkach, cały dzień, fajnie. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #670 Napisano 3 Kwietnia 2006 Tsuki, mamy podobny gust. Bo Oris tez za mna chodzi. Tyle ze tanszy: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #671 Napisano 3 Kwietnia 2006 sklepy powinny chetnie isc na wspolprace i nawet same kierowac klientow, bo nie oplaca sie zatrudniac takiego handlowca z prawdziwego zdarzenia dla jednego klienta na miesiac alno i rzadziej... tylko dotarcie do takiego klienta poczatkowo nie byloby proste (czytaj: byloby drogie), docelowo pewnie moznaby polegac na poleconych klientach ... i pomysl w jaki piekny zegarek musialbys dla siebie zainwestowac (leasing? ) bo bylaby to reklama firmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #672 Napisano 3 Kwietnia 2006 Ech, a mnie sie marzy założyć malutką manufakturę. Robić coś tak jak Stowa czy Ch. Ward tylko z napisem "made in Poland".... 8) Mały zakład, kilka osób, mechanizmy na początek to np. ETA 2824-2, można by robić ekstra opakowki do przynoszonych przez klientów werków. A potem kto wie....własne limitowane serie, itd., itd.A tak idąc po ziemi to podoba mi sie pomysł sklepu z asortymentem, który zaproponował grzesiek. Może niekoniecznie jako wyłączny przedstawiciel jak to było ostatnio w różnego rodzaju "protestach". 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24398 #673 Napisano 3 Kwietnia 2006 Ja na początek mogłbym pracować jako "doradca klienta" w salonie z zegarkami.Przynajmniej wiedziałbym o czym mówie i też bym nie oceniał człowieka po ubraniu, a miłobyłoby podzielić się swoją wiedzą. A o własnej manufakturze też myślalem, no ale na razie brak know-how and $$$. Ech, to by była wymarzona robota :roll: . 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #674 Napisano 3 Kwietnia 2006 Z tą manufakturą to czysta teoria, nawet nie mam pojęcia jakiego rzędu to koszty inwestycyjne, nie mówiąc o tym, że pojęcia nie mam jak by to urządzić było trzeba Ale pomysł sam w sobie jest sympatyczny 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #675 Napisano 3 Kwietnia 2006 grzesiek - nie jestem pewien czy byłby na to popyt. Ale sklep z 'user-friendly' obsługą byłby pewnie populrny. RIP - ten Oris niby fajny ale nie ma tej karbonowej tarczy a ona bardzo dadaje smaczku :cry: może można kupić tanio cyferblać i go przełożyć do tej tańszej wersji? To byłby dopiero szwindel! Huhuhu! :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach