Gość Raf_fkn #19276 Napisano 4 Stycznia 2011 Gratuluję - piękny zegarek! U mnie znowu ... Super maszyny, dzięki Wam Panowie (oczywiście po części;)) i ja mam swoją. Pozdrawiam. Ten zostanie już chyba na dłużej (tym bardziej, że to prezent od Dzieciątka ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #19277 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Okiiii... chciałem cos tu właśnie wkleić.. ale po fotce Rafała juz mi się nie chce... To 312-tka jak mniemam? Kurde - jak to można kogoś nienawidzieć nie znając go... Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19278 Napisano 4 Stycznia 2011 Okiiii... chciałem cos tu właśnie wkleić.. ale po fotce Rafała juz mi się nie chce... To 312-tka jak mniemam? Kurde - jak to można kogoś nienawidzieć nie znając go... Tak 312 seria M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #19279 Napisano 4 Stycznia 2011 A coś bliżej przy okazji o tych "seriach"? Jakieś istotne różnice? Albo linka gdzie o tym poczytaćmożna? Przepiękny... Razem z 320-tką nie dają mi spać 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19280 Napisano 4 Stycznia 2011 A coś bliżej przy okazji o tych "seriach"? Jakieś istotne różnice? Albo linka gdzie o tym poczytaćmożna? Przepiękny... Razem z 320-tką nie dają mi spać Seria, czyli rok produkcji M 2010L 2009 K 2008itd Czasami między seriami występują drobne różnice, np. 312 w serii M ma satynowany dekiel (zakręcany pierścień), a poprzednie miały polerowany.Również zmienił się pasek, jest inaczej podszyty (na czarno, a nie na kremowo) oraz bardziej miękki.To są subtelne różnice, ale są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 319 #19281 Napisano 4 Stycznia 2011 Seria, czyli rok produkcji M 2010L 2009 K 2008itd Czasami między seriami występują drobne różnice, np. 312 w serii M ma satynowany dekiel (zakręcany pierścień), a poprzednie miały polerowany.Również zmienił się pasek, jest inaczej podszyty (na czarno, a nie na kremowo) oraz bardziej miękki.To są subtelne różnice, ale są Więc poproszę o foto dekla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #19282 Napisano 4 Stycznia 2011 Wrzucę, ale później. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #19283 Napisano 4 Stycznia 2011 Brabuss - zrób coś z tymi fotkami. Mimo niezbyt dużej rozdzielczości strasznie dużo ważą. Otwieraja mi sie od kilku minut na dośc szybkim łączu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19284 Napisano 4 Stycznia 2011 Dareczku, ten pam lub rolek deepsea będzie za 7 miesięcy na moje urodziny - tak sobie zaplanowałem. A wcześniej pojawia się inne cukiereczki E tam ,zawsze się znajdzie jakiś pretekst do zakupu Pama Grtulacje-CUDO Ten zostanie już chyba na dłużej (tym bardziej, że to prezent od Dzieciątka )Super fotka,o zegarku nie wspomnę A coś bliżej przy okazji o tych "seriach"? Jakieś istotne różnice? Albo linka gdzie o tym poczytaćmożna? numery Pam Jak Pamy to i mój 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #19285 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Piekny zegarek, gratulacje. Jaką ma średnicą?Jak prezentujecie swoje PAMY to i ja się dorzucę :-)Zdjęcie stare ale to tak dla towarzystwa i żeby przypomniec jak wygląda trawa :-):-):-) Edytowane 4 Stycznia 2011 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #19286 Napisano 4 Stycznia 2011 Piekny zegarek, gratulacje. Jaką ma średnicą? 45 mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #19287 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) BRABUS Raf_fkn Darek-zegarek Pasjonat Dziękuje Pam powrócił i teraz wiem czego mi brakowało Edytowane 4 Stycznia 2011 przez hide 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #19288 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Panowie, co jest - dzien Pama?! A mowia, ze PO jest duzo i jest oklepana Edytowane 4 Stycznia 2011 przez TAG 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #19289 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Panowie, co jest - dzien Pama?! A mowia, ze PO jest duzo i jest oklepana Pam od pewnego czasu goni w oklepaniu PO ...jak już nawet Ibisz ma Pama to wiesz... Zegarki ładne ale boje się że spowszednieją i przestaną dla wielu pasjonatów być obiektem porządania...chociaż zyska marka fanów wśród celebrytów ....ale chyba o to chodzi marketingowcom z Pama Edytowane 4 Stycznia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #19290 Napisano 4 Stycznia 2011 Myślę że jesli 20-u czy 30 klubowiczów ma Pama to jeszcze nie jest etap powszednienia :-):-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #19291 Napisano 4 Stycznia 2011 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #19292 Napisano 4 Stycznia 2011 Wiecie co... Dajcie zyc z tymi fotami PAMów... I jeszcze 320-tkę podrzucili... Świiiinie 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #19293 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Panowie, co jest - dzien Pama?! A to dziś ten dzień? Edytowane 4 Stycznia 2011 przez jareddd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #19294 Napisano 4 Stycznia 2011 Moj by sie obrazil gdybym go tu nie wsadzil 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28071 #19295 Napisano 4 Stycznia 2011 Monotonne te Pany, znaczy Pamy To ja dla odmiany wstawię Panią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #19296 Napisano 4 Stycznia 2011 Czas oczekiwania pod przychodnią w samochodzie poświęciłem na zabawy telefonem i mimo dobijających PAMów wklejam 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19297 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Wpadne w depresje przez te wasze pamki Po co ja sie żeniłem Edytowane 4 Stycznia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #19298 Napisano 4 Stycznia 2011 Wpadne w depresje przez te wasze pamki Po co ja sie żeniłem Już nie marudź. Przy mojej dawno byś był trup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19299 Napisano 4 Stycznia 2011 Jacek, az tak zle? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19300 Napisano 4 Stycznia 2011 Wtedy by mnie z roboty wywaliła 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach