carlito1 59 #19976 Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Mamy panowie jubileuszowy nr strony Marcin, Staszek narazie nie podaje cen gdyż czeka na nowe. Przypominam że od 1 lutego wszystkie zegarki idą od 6 do 10% w góre. Zajacpozimka, więcej info na temat tego paska znajdziesz tutaj : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/47996-cukiereczki-carlita-bez-dodatkow/page__st__240 Jest to di-modell. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #19977 Napisano 24 Stycznia 2011 Carlito, a Tobie to w ogole pasuje jakis zegarek do bransolety? B) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #19978 Napisano 24 Stycznia 2011 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19979 Napisano 24 Stycznia 2011 Tarrantul, zauważ że mam Omege PO, Orisa diverka i Doxe Sub które wciąż są nie zmieniane i pozostają na bransoletach. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #19980 Napisano 24 Stycznia 2011 @Bryku2Swietny Oris. Co do zdjec - nie uzywaj lampy i rob ze statywu, badz poloz aparat na stole i wlacz samowyzwalacz i bedzie cudnie 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #19981 Napisano 24 Stycznia 2011 Jutro pstryknę coś w niemieckim klimacie i lepszym sprzętem:) pozdrawiam 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #19982 Napisano 24 Stycznia 2011 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19983 Napisano 24 Stycznia 2011 Piękna Bulova Bardzo bym Cie prosił żebyś porobił więcej zdjęć i wstawił do galerii. Pozdrawiam, Michał 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #19984 Napisano 24 Stycznia 2011 Thx, zrobi się! 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #19985 Napisano 24 Stycznia 2011 Tarrantul, zauważ że mam Omege PO, Orisa diverka i Doxe Sub które wciąż są nie zmieniane i pozostają na bransoletach. wiem, wiem.. ale zdania nie zmieniam a tym trzem bransoletom niewiele daje czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19986 Napisano 24 Stycznia 2011 hehe, Fakt faktem wole porządne skóry niż bransolety 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19987 Napisano 24 Stycznia 2011 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #19988 Napisano 24 Stycznia 2011 Piękny LC - robi ogromne wrazenie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19989 Napisano 24 Stycznia 2011 Szymon, jestem zazdrosny 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #19990 Napisano 24 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #19991 Napisano 24 Stycznia 2011 Bryku ! Cudny ORIS - moje ulubione zestawienie kolorów. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #19992 Napisano 24 Stycznia 2011 Za to ja, również jestem pod wrażeniem Bulovy, Sąsiad gdzie takową można zobaczyć ew. nabyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19993 Napisano 24 Stycznia 2011 Dzieki! ciesze sie ze sie podoba! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #19994 Napisano 24 Stycznia 2011 Szymon, chłopie Ty nie dziękuj tylko za aparat i do galerii z tym LC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19995 Napisano 24 Stycznia 2011 No wlasnie tak sie zbieram i zbieram do jakiejs powaznej sesji! Moze niedługo cos sie pojawi! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #19996 Napisano 24 Stycznia 2011 Za to ja, również jestem pod wrażeniem Bulovy, Sąsiad gdzie takową można zobaczyć ew. nabyć? Szczerze mówiąc to nie wiem, ale raczej ten model (63A09) już nie będzie dostępny nowy w sklepach PL. To starsza kolekcja produkowana od 2003r. do zdaje się 2006-7 (coś takiego, ciężko w ogóle cokolwiek się na ten temat dowiedzieć). Widziałem go w sklepach internetowych, tyle że w zamiast literek były krzaczki (Korea/Japonia?).Mi udało się kupić ostatnią sztukę z 24-miesięczną gwarancją w małym sklepiku na Pl. Zbawiciela w Wawa na wyprzedaży. Leżał tam parę lat i czekał na mnie Na żywo prezentuje się o wiele lepiej, tarcza głęboko czarna + szafir z antyrefleksem, może uda mi się wydobyć jej piękno na zdjęciach, ale to dopiero jak kupię/pożyczę obiektyw makro. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #19997 Napisano 24 Stycznia 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #19998 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #19999 Napisano 25 Stycznia 2011 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20000 Napisano 25 Stycznia 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach