Michał 73 2 #20001 Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Zajacpozimka, więcej info na temat tego paska znajdziesz tutaj : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/47996-cukiereczki-carlita-bez-dodatkow/page__st__240 Jest to di-modell. Michał, ten Twój Seiko z tym paskiem to mistrzostwo świata:) Chętnie bym nabył identyczny zestaw. Czy możesz podać model tego Seiko lub też namiary na kogoś kto takie sprzedaje?Widzę, że masz oko do dobierania pasków, zerknij proszę na mojego posta zamieszczonego na forum "PASKI i AKCESORIA ZEGARKOWE" i wypowiedz się proszę w temacie. Mam na myśli oczywiście to Seiko o które pytał Zajacpoziomka a nie tego z dzisiejszego dnia. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Michał 73 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #20002 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20003 Napisano 25 Stycznia 2011 Michał, kupowałem w sklepie 60 sekund - polecam. Jest to Seiko Frankenmonster. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20004 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20005 Napisano 25 Stycznia 2011 @gourmet WW2110.FC617737.5 x 37.5 mm 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20006 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #20007 Napisano 25 Stycznia 2011 To Seiko SRP025K1, jakiś czas temu był u nas w bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20008 Napisano 25 Stycznia 2011 Sąsiad, koniecznie zrób swojej Bulovie jakąś sesję w Galerii, bo ten zegar na to zasługuje. Jest przepiękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28592 #20009 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #20010 Napisano 25 Stycznia 2011 Piękne Monaco zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #20011 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20012 Napisano 25 Stycznia 2011 To Seiko SRP025K1, jakiś czas temu był u nas w bazarku Dzięki za info., teraz nie ma ale przynajmniej wiem czego szukać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20013 Napisano 25 Stycznia 2011 Sąsiad, koniecznie zrób swojej Bulovie jakąś sesję w Galerii, bo ten zegar na to zasługuje. Jest przepiękny. Dziękuję, myślę że ogarnę to do niedzieli, jestem miło zaskoczony że Bulova została zauważona przez bardziej doświadczonych w temacie użytkowników nie spodziewałem się, chociaż to może dlatego że ja nie jetem doświadczony Wcześniej, myślę że na dniach, wrzucę materiał tekstowo-zdjęciowy najbardziej szczegółowego opracowania historii firmy po Polsku. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wicher123 0 #20014 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #20015 Napisano 25 Stycznia 2011 bardzo ladna Stowa u kol. Mirosuaw-a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20016 Napisano 25 Stycznia 2011 Dzisiejsza wizyta w Poznaniu zaowocowała nowym nabytkiem Zegarek dla syna,do czasu powrotu Pama z lecznicy , będzie gościł na moim nadgarstku Zdjęcie jak i zegarek jeszcze cieplutkie. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20017 Napisano 25 Stycznia 2011 Darek, serdecznie gratuluje pieknego zegarka Ale heritage 46 to tylko na konkretnym skorzanym pasku, tym bardziej ze ten zegarek ma uszy 24mm. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20018 Napisano 25 Stycznia 2011 Darek, serdecznie gratuluje pieknego zegarka Ale heritage 46 to tylko na konkretnym skorzanym pasku, tym bardziej ze ten zegarek ma uszy 24mm. Dzieki.Tak wiem ,ale kupiłem z bransoletką bo była w cenie paska Pasków 24mm mam sporo ,na pewno coś się dobierze ,a jak nie to coś się uszyje 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #20019 Napisano 25 Stycznia 2011 Ten Breitling aż takie niebreitlingowy, można rzec że wręcz subtelny Gratuluje...synowi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20020 Napisano 25 Stycznia 2011 Szkoda tylko że w środku 2824 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20021 Napisano 25 Stycznia 2011 Szkoda tylko że w środku 2824 Mnie tam nie szkoda,tym bardziej synowi Jest cały happy .A jak on to i ja 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20022 Napisano 25 Stycznia 2011 I o to własnie chodzi - jeszcze raz gratuluje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #20023 Napisano 25 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20024 Napisano 25 Stycznia 2011 Dzisiejsza wizyta w Poznaniu zaowocowała nowym nabytkiem Jest świetny, na tej bransoletce miałbym do garniaka/koszuli a na mocarnym pasku ot tak bez okazji hmm... podoba mi się. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #20025 Napisano 25 Stycznia 2011 Darek wrzuć kiedyś fotki na pasku,ciekaw jestem jakby wyglądał na czarnym krokodylu.Niby nie pasuje bo to nurek ale... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach