Mariusz888 23 #20326 Napisano 3 Lutego 2011 Mi podoba się jeszcze Hour Vision Blue, jest chyba nawet lepszy niż czarnyOwszem jest bardzo fajny ale pytanie czy będzie do kupienia bo to limitacja więc jednak dostępność przemawia za czarnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #20327 Napisano 3 Lutego 2011 Wiem że jest limitacja, ale widziałem już nie jeden limitowany zegarek, który był jak najbardziej do kupienia, przykładem może być Moonwatch 40th, albo Epos for Poland, czyli nasz forumowy "Czwartek" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #20328 Napisano 3 Lutego 2011 < 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #20329 Napisano 3 Lutego 2011 guess who ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #20330 Napisano 3 Lutego 2011 Nie wiem "kto to"... Ja dzisiaj wintydżowo: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20331 Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Oris Chronoris? ehh gdyby ten Oris był wiekszy Żeby nie rozmywać : Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Lutego 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #20332 Napisano 3 Lutego 2011 Chyba rozbiłeś bank Carlito Fakt- ta koronka i okienko daty na szóstej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #20333 Napisano 3 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #20334 Napisano 3 Lutego 2011 Dariusz takiego sprzedawał swego czasu też skojarzyłem 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20335 Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Dariusz sprzedawał wersje zieloną (wiekszą)A to chyba jest z pomaranczowymi wstawkami, czyli mniejsza. EDIT : a jednak jest to wersja zielona. Mógłbys Łukasz porobić wiecej zdjec tego zegarka i wstawić do galerii? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam, Michał. Edytowane 3 Lutego 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20336 Napisano 3 Lutego 2011 Glycina miażdży 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #20337 Napisano 3 Lutego 2011 Glycina miażdży no ba 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giggsy 0 #20338 Napisano 3 Lutego 2011 bsk, co to za model? Bardzo ładna 0 Seiko SNM033 | Casio EF-524SP-1AVDF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #20339 Napisano 3 Lutego 2011 może nie tak wypasiona sztuka, jak co po niektórzy tutaj prezentują, jednak mi bardzo przypadł do gustu i od wczoraj nie schodzi z nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #20340 Napisano 3 Lutego 2011 mapeth, widzę pach od Pattiniego Zadowolonyś z niego? 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #20341 Napisano 3 Lutego 2011 tak jest, Pattinigeneralnie to mam go od przedwczoraj, więc ciężko mówić o jego trwałościjakość - bardzo przyjemny w dotyku, bardzo masywny, więc nie do każdego zegarka spasuje,jest elastyczny i fajnie układa się na nadgarstkuskórka wydaje się być dobrej jakości, wykonanie też bez zarzutuogólnie pierwsze wrażenie - super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #20342 Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Wiecie co ???????? Wy Wszyscy jesteście "nakręcacze", a ja jestem jedyny n o r m a l n y hahahahha "Nakręcam się na SO II" Edytowane 3 Lutego 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20343 Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) może nie tak wypasiona sztuka, jak co po niektórzy tutaj prezentują, jednak mi bardzo przypadł do gustu i od wczoraj nie schodzi z nadgarstka jak na złość dziś przegapiłem i nie podbiłem aukcji takiego, poszedł za dobre pieniądze Edytowane 3 Lutego 2011 przez Sąsiad 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20344 Napisano 3 Lutego 2011 U mnie dzisiaj Cytryna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20345 Napisano 3 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20346 Napisano 3 Lutego 2011 Odgapiacz, odgapiacz Najserdeczniejsze gratulacje !!! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20347 Napisano 3 Lutego 2011 Dzięki .Ale to i tak nie ostatnie słowo jeśli chodzi o Doxę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20348 Napisano 3 Lutego 2011 Którą jeszcze żeś kupił? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20349 Napisano 3 Lutego 2011 Którą jeszcze żeś kupił? Lece po kolei . Żart 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej0070 1 #20350 Napisano 3 Lutego 2011 nieźle waldii... nieźle 0 "Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach