irekm 1050 #20576 Napisano 11 Lutego 2011 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #20577 Napisano 11 Lutego 2011 irekm WOW jaka zaj.......a Omega Rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20578 Napisano 11 Lutego 2011 No wlasnie , mi sie tez spodobala az sie dziwie ze tak dlugo nawet jej nie przymiezalem. Ten Twoj JLC jest super , sorry za pytanie ,ale moje stare oczy niedowidza za bardzo , on jest w rozowym zlocie ? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #20579 Napisano 11 Lutego 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20580 Napisano 11 Lutego 2011 Irek, pamietaj prosze o mnie i swoim JLC A tak na marginesie, ktory z nowej "kupki" jest Twoim ulubionym zegarkiem? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20581 Napisano 11 Lutego 2011 irekm przestań już wymiatać.Daj szansę innym Igor gratulację ,piękny zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20582 Napisano 11 Lutego 2011 sergserg co oznacza napis ?Reserve? na wewnętrznym pierścieniu? To jakiś wskaźnik rezerwy chodu? Kinetic'ów od Seiko jest kilka rodzajów, przykładowo w Direct Drive'ie można "dokręcać" prąd koronką i wskaźnik "rezerwy chodu" jest na tarczy (koronka nie stawia oporu - nie ma sprężyny) . W tradycyjnym Kinetic'u (jak Grey Ghost) na godz. 2 jest specjalny przycisk, który po naciśnięciu wychyleniem sekundnika sygnalizuje poziom energii. Opisy wokół tarczy mają ułatwiać odczyt, jeśli przycisk naciśnie się, kiedy sekundnik jest na 12-tej. Dalej umieszczone są markery poszczególnych poziomów naładowania, na 6-tej jest marek opisany "FULL". 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #20583 Napisano 11 Lutego 2011 Od rana: A to zestaw na wieczór Tu jeszcze tylko mała przymiarka: 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5135 #20584 Napisano 11 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20585 Napisano 11 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20586 Napisano 11 Lutego 2011 wraQ, zanęciłeś mnie swoim Oceanusem, więc w dniu dzisiejszym u mnie jest: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20587 Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) @irekm Piekna ta Omega, gratulacje! Jednakze bez chrono piekniejsza Edytowane 11 Lutego 2011 przez TAG 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #20588 Napisano 11 Lutego 2011 Spinner podoba mi się ta Twoja kosteczka.Podobny do mojego Atlantica http://zegarkiclub.pl/forum/topic/11407-atlantic/page__p__154644__hl__atlantic+__fromsearch__1#entry154644 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20589 Napisano 11 Lutego 2011 Irek, pamietaj prosze o mnie i swoim JLC A tak na marginesie, ktory z nowej "kupki" jest Twoim ulubionym zegarkiem? Jak na razie to jeszcze nie wiem , a;e chyba AP , 190 , PO, Breitling itd ale to sie moze zmienic jutro . Faktem jest to ze jak na razie to i tak najczesciej nosze FF . Ale plany mam na cos innego 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #20590 Napisano 11 Lutego 2011 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20591 Napisano 11 Lutego 2011 Przemek, świetny jest 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #20592 Napisano 11 Lutego 2011 Spinner podoba mi się ta Twoja kosteczka.Podobny do mojego Atlantica http://zegarkiclub.pl/forum/topic/11407-atlantic/page__p__154644__hl__atlantic+__fromsearch__1#entry154644 Fakt, bardzo podobny i bardzo ładny - podobny koncepcyjnie:-) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #20593 Napisano 11 Lutego 2011 Mniej więcej od tygodnia , codziennie : Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39616 #20594 Napisano 11 Lutego 2011 Dołączam się. Ten zegarek powala (pozytywnie): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #20595 Napisano 11 Lutego 2011 Waldii, ładne foto Eterny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20596 Napisano 11 Lutego 2011 Jeszcze jedna fotka z dzisiejszego "naręcznego" 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20597 Napisano 11 Lutego 2011 < 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 321 #20598 Napisano 11 Lutego 2011 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #20599 Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) Michał, myślałem, że w najbliższych dniach Schaffhausen nie będzie schodził z ręki... Jajacek Próbowałeś laserowej depilacji? Edytowane 11 Lutego 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20600 Napisano 11 Lutego 2011 Tomek, iwucek był na nadgarstku kilka dni, czas dać mu odpocząć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach