Darek-zegarek 2 #20626 Napisano 12 Lutego 2011 Darek, szukam pasiora do niej Kto szuka ,ten znajdzie A co Przemek na to? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20627 Napisano 12 Lutego 2011 Też myślałem, że na mój nadgarstek nie ma za dużych zegarków, dopóki nie przymierzyłem U-BOATów 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20628 Napisano 12 Lutego 2011 Kto szuka ,ten znajdzie A co Przemek na to? Przemek działa Ale odkładamy paski na kupke żeby wysłać odrazu kilka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20629 Napisano 12 Lutego 2011 Zaraz wam wkleje jak wygląda na mnie mój stary tissot 39mm 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20630 Napisano 12 Lutego 2011 Przemek działa Ale odkładamy paski na kupke żeby wysłać odrazu kilka.To już sobie tę kupę wyobrażam Michał nie mogę wysłać do Ciebie PW Wyczyść,zarchiwizuj skrzynkę. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #20631 Napisano 12 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20632 Napisano 12 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us ps Darek, faktycznie skrzynke mam ful. Już się tym zajmuje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #20633 Napisano 12 Lutego 2011 Za duży... pomniejsza optycznie nadgarstek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #20634 Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20635 Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Fakt, sporo musze w siebie wlać żebym coś poczuł Edytowane 12 Lutego 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20636 Napisano 12 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us możesz dołożyć pasek i podarować Małżonce 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20637 Napisano 12 Lutego 2011 Ona nie chce w nim chodzić, mówi, że jest obciachowy Mam jeszcze pare takich starych sentymentalnych zegarków. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20638 Napisano 12 Lutego 2011 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20639 Napisano 12 Lutego 2011 Tomek, prawie Cie widać Teraz jak się ujawniłeś to możesz śmiało wkleić swoją fotke w odpowiednim dziale 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonPawox 0 #20640 Napisano 12 Lutego 2011 Ech, ten jest ulubiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #20641 Napisano 12 Lutego 2011 No wlasnie , mi sie tez spodobala az sie dziwie ze tak dlugo nawet jej nie przymiezalem. Ten Twoj JLC jest super , sorry za pytanie ,ale moje stare oczy niedowidza za bardzo , on jest w rozowym zlocie ? AHA w takim właśnie złocie Ale jak Omegi mnie nie podniecają to ta twoje jest rewelacyjna Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #20642 Napisano 12 Lutego 2011 Zegarek jest mocny na nadgarstku, taki do "lans", na mój nadgarstek za duży chyba Ten model TAG'a jest świetny kolory tarczy i koperta Dziś oglądałem dodatek do Chronos'a na temat Tag i ten właśnie też tam był Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20643 Napisano 12 Lutego 2011 AHA w takim właśnie złocie Ale jak Omegi mnie nie podniecają to ta twoje jest rewelacyjna Gratuluje Jezeli chodzi o rozowe zloto to nikt nie robi ladniejszego koloru jak F.P Journe i wlasnie JLC 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20644 Napisano 12 Lutego 2011 Dziś taki seikowy spiricik 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20645 Napisano 12 Lutego 2011 Widze, ze niebieski paseczek Ci podszedł Michał - u Ciebie PAM bedzie robił za garniaka chyba 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20646 Napisano 13 Lutego 2011 Widze, ze niebieski paseczek Ci podszedł Dzięki Spinner, idealnie mi dopasował do tego zegarka, na oryginalnej bransolecie nie prezentuje się tak fajnie. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #20647 Napisano 13 Lutego 2011 Heinz, na tym zdjęciu nie widać kiepskiego stanu więc oceniam to co widzę a widzę piękny zegarek:)Jest gdzieś więcej zdjęć tego sikora?jeszcze niemoże kiedyśdziś 13-ty, na wszelki wypadek wezmę chyba tę bez daty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #20648 Napisano 13 Lutego 2011 Ja dzisiaj noszę taki wynalazek. Foto by sikkens. 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 577 #20649 Napisano 13 Lutego 2011 Miałem go sprzedać,ale coś klei się do nadgarstka... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20650 Napisano 13 Lutego 2011 @carlito1 Skoro mnie widac w Monaco to moze po prostu wkleje to zdjecia do opowiedniego dzialu? Dzisiaj nie-Monaco: Uploaded with ImageShack.us 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach