irekm 1050 #22151 Napisano 23 Kwietnia 2011 Dziekuje Klaudiusz , juz trzeci ale dwa poprzednie sprzedalem , a zbliza sie nastepny wydaje mi sie ze dosyc nietypowy . Ten raczej zostanie , kupilem go zamiast 233 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #22152 Napisano 23 Kwietnia 2011 dzisiaj na kwadratowo 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #22153 Napisano 24 Kwietnia 2011 WITAM krystekomega powiem tyle-PIĘKNA a w poniedziałek tez bym nie ryzykował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #22154 Napisano 24 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #22155 Napisano 24 Kwietnia 2011 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #22156 Napisano 24 Kwietnia 2011 Dzisiaj do końca dnia niebieskie klimaty... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #22157 Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Irek - mój wymarzony model Pama Wielkie Gratki ! Żeby nie było UP-a Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8281 #22158 Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziś odświętnie od samego rana. Uploaded with ImageShack.us Jutro pewnie g-szok będzie królował 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28013 #22159 Napisano 24 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #22160 Napisano 24 Kwietnia 2011 Taki sobie Diverek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22161 Napisano 24 Kwietnia 2011 No cóż, skoro wszyscy się tak chwalicie swoimi nowymi pociechami, to ja przecież gorszy być nie mogę Ponad miesiąc czekania i wreszcie jest : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #22162 Napisano 24 Kwietnia 2011 Michał gratulacje Monaco jest fenomenalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #22163 Napisano 24 Kwietnia 2011 Fajne zdjecie . Mialem go okazje ogladac na zywo ,wyglada super 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #22164 Napisano 24 Kwietnia 2011 Michał wczoraj o nim rozmawiałem z jednym klubowiczem A Ty go dzisiaj pokazujesz Cudny to mało powiedziane. Jeden z ładniejszych zegarków w Twojej kolekcji ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3891 #22165 Napisano 24 Kwietnia 2011 No to Michał...niezły prezent przyniósł zajączek ...Gratulejszyn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #22166 Napisano 24 Kwietnia 2011 WITAM krystekomega powiem tyle-PIĘKNA a w poniedziałek tez bym nie ryzykował Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22167 Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziękuje chłopaki. Naprawde się jest z czego cieszyć, bo zegarek na żywo jest tak piękny, że poprostu brak mi słów żeby to opisać Małżonka mi nawet powiedziała, że jest to zdecydowanie najładniejszy z moich zegarków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3891 #22168 Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziękuje chłopaki. Naprawde się jest z czego cieszyć, bo zegarek na żywo jest tak piękny, że poprostu brak mi słów żeby to opisać Małżonka mi nawet powiedziała, że jest to zdecydowanie najładniejszy z moich zegarków Ładniejszy niż Doxa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #22169 Napisano 24 Kwietnia 2011 no to super!!!gratulacje Michal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #22170 Napisano 24 Kwietnia 2011 No co, kobieta ma rację Jest FENOMENALNY! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #22171 Napisano 24 Kwietnia 2011 Małżonka mi nawet powiedziała, że jest to zdecydowanie najładniejszy z moich zegarków A to jest juz cos , moja mi jeszcze tak nigdy nie powiedziala . Zawsze jest " Co to , nowy zegarek ? -aha- , A po co ci nastepny " 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #22172 Napisano 24 Kwietnia 2011 Michał przepiękny zegarek wrzuciłeś do kolekcji.Konkretnie.Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22173 Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Marcin, na obecną chwile jestem tak zauroczony tym zegarkiem, że nie widze dla niego konkurencji A to jest juz cos , moja mi jeszcze tak nigdy nie powiedziala . Zawsze jest " Co to , nowy zegarek ? -aha- , A po co ci nastepny "Irek, u mnie jest podobnie, nigdy nie zwraca uwagi na moje zegarki, a od tego nie może wzroku oderwać Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuje. I nie bijcie prosze za jeszcze jedną fote Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #22174 Napisano 24 Kwietnia 2011 Michał, większość Twoich zegarków są super, ten jest moim marzeniem, niestety na razie poza zasięgiem, Gratulacje, jest niesamowity... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22175 Napisano 24 Kwietnia 2011 Robert, bardzo jest mi miło słysząc takie słowa 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach