QuadrifoglioVerde 3870 #24501 Napisano 26 Lipca 2011 D&S świetny...niby klasyk...ale pasuje też jako zegarek codzienny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #24502 Napisano 26 Lipca 2011 a dziś, żeby ręka odpoczęła od jaskiniowca 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #24503 Napisano 26 Lipca 2011 Piękny? Nudniejszy niż Stowa moim zdaniem... Zgodzę się w całej rozciągłości. Chciałem zgryźliwy komentarz dopisać, ale ważne, że nosicielowi się podoba. Mnie nie bierze. Ale nie jest mój pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24504 Napisano 26 Lipca 2011 Dlatego ja jak jakiś zegarek jest nie w moim stylu lub po prostu mi się nie podoba, to staram się nie komentować w ogóle, bo właścicielowi może być średnio miło gdy same tego typu zdania się pojawiają, choć oczywiście najważniejsze, aby to on był happy. A D&S faktycznie przepiękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24505 Napisano 26 Lipca 2011 Dornek mnie pozamiatał 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarZ 0 #24506 Napisano 26 Lipca 2011 Dlatego ja jak jakiś zegarek jest nie w moim stylu lub po prostu mi się nie podoba, to staram się nie komentować w ogóle, bo właścicielowi może być średnio miło gdy same tego typu zdania się pojawiają, choć oczywiście najważniejsze, aby to on był happy. Jestem krótko na tym forum, ale jest mało miejsc w internecie, gdzie panuje kultura. A tu panuje. * * * A propos: co to za firma D&S? Nie słyszałem o niej, a zegarek faktycznie b. ładny. Można prosić zdjęcie mniej artystyczne, ale bardziej czytelne? No i jeszcze niedyskretne pytanie: ile takie cudo kosztuje (nowy)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24507 Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Wejdz sobie na strone Dornblutha. A cena, to z tego co pamiętam troszke ponad 4 tys euro. Zobacz też tutaj : http://chronos24.pl/d-dornbluth-sohn-rodzinna-manufaktura/ Edytowane 26 Lipca 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #24508 Napisano 26 Lipca 2011 A propos: co to za firma D&S? Nie słyszałem o niej, a zegarek faktycznie b. ładny. Można prosić zdjęcie mniej artystyczne, ale bardziej czytelne? No i jeszcze niedyskretne pytanie: ile takie cudo kosztuje (nowy)? Tutaj trochę więcej: http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=5853.0 I zdjęcie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24509 Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Mnie takoż Dornblüth wydaje się najpiękniejszy (przynajmniej na tamtej stronie) A ręka ma również postanowiła odpocząć od nurkowych ciężarków i innych lotniczych odważników, i ponosić coś, czego ciężaru się nie odczuwa. A że chłodniej się zrobiło, nie pocimy się, to i w miękkim skórzanym paseczku również wygodnie jest na wyraz Edytowane 26 Lipca 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24510 Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) AD : IWC Moim zdaniem tez szału nie ma :/ Od rana go testowałem, Stowa go wymiata ! Ellore ! Gratulacje !! Edytowane 26 Lipca 2011 przez KURNAJANEK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halfi 0 #24511 Napisano 26 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 466 #24512 Napisano 26 Lipca 2011 Taktic, świetna kompozycja, moje gratulacje. Strasznie żałuję, że się na niego nie załapałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24513 Napisano 26 Lipca 2011 Bardziej widzę tego Hamiltona na jakimś konkretnym pasiorku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24514 Napisano 26 Lipca 2011 Taktic, świetna kompozycja, moje gratulacje. Strasznie żałuję, że się na niego nie załapałem No 25 sztuk tylko, ciężko.. Raz zdaje się był na allegro czy na ebayu. Ale czy w ogóle poszedł, i za ile, to nie wiem... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 466 #24515 Napisano 26 Lipca 2011 Był, fakt szczerze przyznam, że nie sądziłem, że tak łatwo bedzie "przyswajał" wszelakie paski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #24516 Napisano 26 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #24517 Napisano 26 Lipca 2011 Bardziej widzę tego Hamiltona na jakimś konkretnym pasiorku +1 ,swiete slowa.... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #24518 Napisano 26 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarZ 0 #24519 Napisano 26 Lipca 2011 IMHO, podobny do Portugalczyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #24520 Napisano 26 Lipca 2011 Przeca on nie ma nic wspólniego z Portugalczykiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #24521 Napisano 26 Lipca 2011 Przeca on nie ma nic wspólniego z Portugalczykiem oba mają wskazówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #24522 Napisano 26 Lipca 2011 kibicowałem Wiśle tak 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #24523 Napisano 26 Lipca 2011 Ellore, piękny zegarek,pewno popełnię gafę,jednak przypomina mi troszeczku niektóre modele Schaumburg-a 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #24524 Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 26 Lipca 2011 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24525 Napisano 26 Lipca 2011 Michał, co to za pasek przy Dornku? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach