Gość Jash #28701 Napisano 16 Stycznia 2012 Ja oglądałem zegarek Piotrka i jak odkręciłem koronkę to nie ciężko mi było ją później zakręcić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #28702 Napisano 16 Stycznia 2012 Ja oglądałem zegarek Piotrka i jak odkręciłem koronkę to nie ciężko mi było ją później zakręcić E,zakreca sie normalnie 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1214 #28703 Napisano 17 Stycznia 2012 Oj nie!!! Nie każdy zegarek z bezelem 60 klikowym tak ma. Ale i tak mam ochotę sprawdzić dzika na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #28704 Napisano 17 Stycznia 2012 Ciężko chodzi bezel, źle. Luźno chodzi, też niedobrze. Wam to dogodzić, ech.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28705 Napisano 17 Stycznia 2012 Ja oglądałem zegarek Piotrka i jak odkręciłem koronkę to nie ciężko mi było ją później zakręcić Kurcze, to chyba jakis przypadek był, bo ja z tym problrmu najmniejszego nie mam a co do dnia dzisiejszego to na rękę wskoczyła Królowa SUBów Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28706 Napisano 17 Stycznia 2012 Karol, mógłbyś w wolnej chwili zrobić galerie tej Doxy? Jest to na tą chwile jedyna Doxa, na którą mam chętke 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #28707 Napisano 17 Stycznia 2012 Oj nie!!! Nie każdy zegarek z bezelem 60 klikowym tak ma. Ale i tak mam ochotę sprawdzić dzika na żywo.Widzisz,ja mam lacznie cztery zegarki 60 klikowe i cierpia wlasnie na te dolegliwosci,ale nie bede sie klocil,ze znajdzie sie jakis bez takich akcji ; ) 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28708 Napisano 17 Stycznia 2012 Karol, mógłbyś w wolnej chwili zrobić galerie tej Doxy? Jest to na tą chwile jedyna Doxa, na którą mam chętke realizacja w weekend 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28709 Napisano 17 Stycznia 2012 Podziękował 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28710 Napisano 17 Stycznia 2012 Triumf woli Odkułem JLC z nadgarstka. Miękko przechodzę do starszych nabytków Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28711 Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Kaliber HEQ w 5.6mm grubości. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #28712 Napisano 17 Stycznia 2012 Bransoleta świetna! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #28713 Napisano 17 Stycznia 2012 Bransoleta też, ale i zegar śliczny niezwykle a jeszcze ta grubość, raczej jej brak ... mniam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #28714 Napisano 17 Stycznia 2012 Karol królowa wspaniała i w pełni ten tytuł jej się należy . Michał nie tylko Ty masz na nią ochotę .Może kiedyś się uda... Również czekam na galerię U mnie dzisiaj jej młodsza i nie tak urodziwa siostra 5000 Milshark. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28715 Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) pomarzyc SE mozna Edytowane 17 Stycznia 2012 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28716 Napisano 17 Stycznia 2012 Bransoleta świetna! To jest stal poddana procesowi Duratect, a wszystko pokryte białym IP plating. Efektem jest taki jasny, ciepły kolor. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #28717 Napisano 17 Stycznia 2012 aj tam , małe wietrzonko , bo mole op....o Uploaded with ImageShack.us 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28718 Napisano 17 Stycznia 2012 kawał zegara Jacku 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #28719 Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Ładna Doxa. Jacku, o co ta Dosia jest oparta? Edytowane 17 Stycznia 2012 przez krs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28720 Napisano 17 Stycznia 2012 Ty, "To" tam to jest "TO"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #28721 Napisano 17 Stycznia 2012 Darek - o to właśnie chodzi Ale proporcjami trochę nie pasuje, coś duży zegarek w porównaniu z TYM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28722 Napisano 17 Stycznia 2012 Michał nie tylko Ty masz na nią ochotę .Może kiedyś się uda...Ciekaw jestem jak z trwałością materiału tego zegarka, czy się nie rysuje. Karol, mógłbyś coś na ten temat? To w ogóle jest DLC czy PVD ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #28723 Napisano 17 Stycznia 2012 "Małe wietrzonko" nabiera nowego znaczenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #28724 Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) It's alive! Edytowane 17 Stycznia 2012 przez InfectedControl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28725 Napisano 17 Stycznia 2012 Ciekaw jestem jak z trwałością materiału tego zegarka, czy się nie rysuje. Karol, mógłbyś coś na ten temat? To w ogóle jest DLC czy PVD ?PVD i żadnej ryski na żadnej z dox 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach